Ustvarjalni namig Tjaše Kokalj

11. 12. 2014

Tjašo in njeno povezanost z ustvarjalnostjo sem prvič spoznala na aprilskem tednu mode, ko sem v prvih dneh svojega pripravništva na AM po Kino Šiški lovila estradnice in njihove modne izbire. Spomnim se, kako navdušena sem bila nad njenim puloverjem, ki ga je samo za ta dogodek prešila in polepila z belimi biserčki, ki so, kot glavni "rekvizit" spremljali vse tri dni dogajanja. Danes sem z njo na hitro pokramljala na Sentininem modnem dogodku ... ena stvar je vodila k drugi, ta pa k meni tako zelo ljubi temi - ustvarjanju. 

tjaša kokalj, kaja milanič

V kontekstu ustvarjalnosti, ki jo je izrazila na spomladnem tednu mode in instagramih, ki kažejo na to, da je ustvarjalna pogosteje, kot le ob posebnih priložnostih, sem jo povprašala o ustvarjalnem projektu, na katerega je med vsemi najbolj ponosna. Izbrala je tole ... inštalacijo za nakit, kot jo je poimenovala sama. Izdelava, kot pravi je bila sicer zahteva, je pa uporabnost inštalacije poplačala ves trud.

Potrebujemo: lesene škatlice, lepilo za les, barva, čopič, kovinske kljukice

1. Lesene škatlice pobarvajte z želeno barvo. Uporabite lahko akrilno barvo, ki jo lahko zmešate z belo barvo za les, ali pa sprej.

2. Z lepilom za les škatlice zlepite v želeno obliko.

3. Na zgornjo ploskev škatlic lahko pritrdite kovinske kljukice, ki bodo služile razvrščanju ogrlic in zapestnic.

To je to :) 

K

Več ustvarjalnih idej najdete na mojem profilu:

Instagram

Facebook

Osebnem blogu

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord