Razglednice Cosmu: zaljubjena v Venice beach

21. 7. 2014

Dragi Cosmo,

kot včeraj se spomnim mojega prvega obiska Venica. Eklektične, trendovske soseske ob obali, kjer je (verjemite ali ne) mogoče videti več edinstvenih (ali nenavadnih) nadarjenosti, kot na Slovenija ima talent.

kaja milanič, cosmopolitan, hudjob, venice beach

Hišice iz Bay Watcha me očarajo vedno znova ... in znova ... in znova :)

Na Venice beachu, dan na plaži ni nikdar samo dan na plaži. Je jutranja kava z moškim, ki se je v Guinessovo knjigo rekordov zapisal z največ obraznimi piercingi, je popoldanski sprehod z dvoglavo želvo, klepet s Zultanom in nakupovalna izkušnja, ki govori zgodbo zase. In ko se dan počasi prevesi v večer, je na sporedu rolkarski spektakel in glasbena dogodivščina, ki na ulice privabi koncertni klavir, neuglašeno kitaro (ki na nek čuden način zveni popolnoma v redu) in inštrument, ki je pravzaprav skupek desetih drugih.

venice beach, kaja milanič, cosmopolitan, hudjob

Po poteh Avenije Sunset ...

kaja milanič, venice beach, cosmopolitan, hudjob

Venice je izkušnja, ki jo moraš začutiti, videti, objeti ... Je kraj velikega ekstrema, ki ti prirase k srcu v trenutku, ali pa ti sploh ne. Je hiša brezdomskih umetnikov, nepreganjanih preprodajalcev trave in najboljše pizze v Californiji. Vendar, dragi Cosmo, nikdar ne pozabi, da je to prostor izključno dnevnih akrivnosti. Ko na večer padejo zvezde, se Venice namreč prelevi v brezdomsko naselje s petimi zvezdicami, katerega je veliko bolje nadomestiti s sladoledom iz Tretje promenade v Santa Monici. 

kaja milanič, cosmopolitan, hudjob, santa monica

Alin in Lisa, spremljevalke mojega tokratnjega odkrivanja :)

Do prihodnjič, 

tvoja K

Pokrovitelj mojega potepanja po L.A. je agencija New Intelligence

Mojim izzivom lahko sledite na:

Instagramu

Facebooku

Osebnem blogu deklica.si

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ