Razglednice Cosmu: sprehod z Miki MIško

25. 7. 2014

Dragi Cosmo,

danes je moj zadnji večer tukaj, v sobici z nadvse prisrčnima Francozinjama Camille in Liso, ki sta moje odkrivanje Los Angelesa, UCLA in trgovinic njegove bližnje okolice naredili vsaj za odrenek bolj rožnato.

La vie en rose ... tako sta me Camille in Lisa naučili opisati sladko življenje, ... la dolce vita, ki se mi je risalo v oblačku nad glavo v zadnjih dveh tednih. Jutri zvečer se odpravljam na LAX, od koder v soboto v zgodnjih jutranjih urah odletim naprej proti Atlanti, od tam pa v Benetke, na letališče, kjer se počutim že skoraj kot doma.

kaja milanič, ucla, kalifornija, new intelligence

Pot na jutranja predavanja je imela svoj čar ...

Jutri me pri zadnji uri pogovorne angleščine čaka predstavitev na temo week in review, in to bom storila tudi tukaj. Bilo je ... posebno. Resnično edinstveno. Los Angeles sem okusila v popolnoma drugi kombinaciji kot lansko leto, UCLA mu je brez dvoma pripisala kakšno dodatno točko več, prav tako vse dogodivščine, ki smo univerzi dekleta pripisale zraven. Odkrivanje kampusa, navdušenje nad zajtrki in samopostrežnimi večerjami, igranje paparazza na ulicah Bevery Hillsa in Bel Aira, nakupovanje v najimenitnejših kotičkih bližnjih (in ne tako bližnjih) trgovinic, zasledovanje Davida Bechkama in Pharella Williamsa, vožnja s Tesla Model S, basanje v najbolj tradicionalnih kalifornijskih restavracijah s hitro prehrano, ležanje na plaži v Santa Monici in tekanje po njeni bližnji sosedi na Venicu, najdba slovenskega dekleta na stranišču v mojem nadstropju, druženje z nogometaši Real Madrida in večeri, ki sem jih preživela za računalnikom, da ste vsako jutro lahko prebrali sveže dogodivščine mojega dne ... težko bi s kakršnimi koli drugimi besedami povzela izkušnjo, ki se je resnično dotaknila mojega srca.

kaja milanič, kalifornija, los angeles

kaja milanič, santa monika, cosmopolitan, new intelligence

... in popoldnevi na plaži v Sanata Monici prav tako <3

kaja milanič, cosmopolitan, los angeles, kalifornija, new intelligence

Afnice z mojimi srčicami, Camille in Liso

kaja milanič, los angeles, kalifornija, new intelligence, ucla

kaja milanič, ucla, kalifornija, new intelligence, cosmopolitan

Selfi na poti iz sobotnega šopinga 

Še zadnjič skok pod rjuho mojega pograda brez stopnic ...

Pozdravček, objemček,

Kaja

Pokrovitelj mojega potepanja po Los Angelesu je agencija New Intelligence

Mojim izzivom lahko sledite na

Instagramu

Facebooku

Osebnem blogu

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"