Prvič

21. 4. 2014

Ko sem se prejšnji ponedeljek iz Nove Gorice (kjer živim) vozila proti Ljubljani mi misli niso pustile miru ... nov začetek, nova priložnost, novo delo, novi ljudje. Prvič v imenu revije, medija v katerega sem si od nekdaj želela podpisati svoje ime. Na prvi dan šestega tedna mode, na moj prvi delovni dan, prvič z roko v roki z na novo izbrano ekipo. In če sem prav iskrena, si nisem mogla kaj, brez da bi tale moj prvič vsakič znova začutila v obliki trenutnega rafala metuljčkov v trebuhu.

Potem sem pomislila, da nisem edina. Da je v istem trenutku še ducat tistih, ki se srečujejo s podobnim prvič kot jaz. Oblikovalec, ki je prvič predstavil svojo kolekcijo na tednu mode. Manekenka, ki se je prvič sprehodila po modni pisti. Poročevalec, ki bo prvič spregovoril v imenu znane televizijske hiše ... in potem sem tu jaz. Do preteklega tedna v svojo ustvarjalno delavnico zaklenjena deklica, sedaj pa zagnana modna novinarka in zgovoren delček naše nove (izredno) HUDE! petčlanske družinice. In če sem začela z ravnopravšnjo mero treme, sem po prvih zdravo in ciao in Renault-ovem fotošutingu, ki je sledil že našla svojo običajno obliko ... Poskočno. Skuštrano. Rahlo zmedeno. In vedno radovedno.

Fashion week Aquafresh tretji dan

Foto: Gregor Aš

Dinamični primorski duo v lovu za najbolj vročimi stajlingi obiskovalcev

Foto: Gregor Aš

Na lovu za selfiji in primer dobre prakse z Emo Bavcon

Foto: Gregor Aš

Danes, natanko teden dni po svojem otvoritvenem nastopu kot novinarka Adria media sedim na letališču, od koder me bo odpeljalo v kraj, kjer sem letos pravzaprav začela. V Cannes, na južno obalo Francije, v dom francoskega šika in glamurja, ki ga premore le zloglasnost mesta, kjer se bo že čez slab mesec dni trlo zveznic in zvezdnikov.

Zopet v Franciji.Foto: osebni arhiv

Francoska riviera s francosko bageto.

Oui, la vie est belle. Medtem, ko bom v naslednjih dneh za Francijo dokončno zakričala zbogom, me v Sloveniji čaka nekaj lepega. Delo, ki poteši vso mojo radovednost in sodelavci, ki jih po enem tednu že lahko kličem prijatelji.

Pa še ena, ki mi je te dni naredila še malce bolj pravljične, kot so že tako ali tako bili :)

Mojim izzivom lahko sledite na:

Instagramu

Facebooku

Osebnem blogu

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"