Petite deco praznuje prvo leto

2. 8. 2014

Čeprav sem bila med vrsticami tega bloga najprej novinarka, sem v življenju predvsem ustvarjalka. Ustvarjam, odkar vem zase. Odkar sem se na konicah prstov stegovala za polico s pašto in v trgovini cepetala do oddelka s temperami in Das maso ... Avgusta lani, sem potem na prav te police postavila svoj prvi ročno narejen ustvarjalni paketek Petite deco.

petite deco, kaja milanič, cosmopolitan

Presenečenje prijateljice Jasne, ki je mojemu praznovanju namenila prelepo (predvsem pa izredno slastno!) torto

Vedno rada poudarim, da so se moji ustvarjalni paketki rodili na isti dan, kot sinček prijateljice Jasne. Na Petite deco gledam kot na malega otročička, ki se je v enem letu utegnil razviti iz sramežljive ustvarjalne vrečke, v ustvarjalni paketek z zgodbo in zunanjo podobo s konceptom. Iz enega, sta se rodila dva, in trije, štirje, ... v tem letu sem vam jih predstavila osem. Kakorkoli, eni so obstali, druge sem zamenjala hitreje, kot bi jih utegnili dodobra spoznati. En pa je takšen, za katerega si upam trditi, da je Petite deco zaznamoval za vse čase.

petite deco, kaja milanič, cosmopolitan

Ustvarjalni paketek, ki je Petite deco zaznamoval za vedno :)

petite deco, babushka, cosmopolitan, kaja milanič

Petite deco v začetku mojih poslovnih podvigov v prelepi trgovinici Babushka Boutique v Ljubljani

petite deco, kaja milanič, cosmopolitan, helena milost

Zadnji izgled najbolj priljubljenega ustvarjalnega seta, ki sem ga v trgovinice poslala v začetku tega tedna. Foto: Helena Milost

(Zdaj pa pozor! Včeraj sem napovedala vikend nagradno igro, ki pravilne odgovore na moje namige nagradi z različnimi ustvarjalnimi paketki preteklega leta. Tu je prvi ...)

Torej ... en ustvarjalni set je prav posebne sorte. Bil je moj prvi, in na nek način tudi zadnji, ko sem ga v začetku tega tedna v trgovinice poslala v popolnoma novi podobi.

Sam sebe opiše kot ustvarjalni set za najprikupnejšo čajanko sveta ... mene pa zanima, kako mu je IME?

Svoj odgovor zapišite spodaj, med njimi pa bom na dober stari old-fashion way izžrebala tistega, ki bo po Petite decojevo ustvarjal že v začetku prihodnjega tedna.

Naslednje nagradno vprašanje za novo ustvarjalno presenečenje bom danes zvečer objavila na svojem Instagram in Facebook profilu :)

Hvala, da z vsakim klikom, nakupom, lepo besedo ali mislijo podpiraš to, kar resnično rada počnem.

Tvoja, K

Mojim izzivom lahko slediš na:

Instagramu

Facebooku

Osebnem blogu

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"