Kako se je sploh začelo ...

21. 4. 2014

Kako to, da si se prijavila? Kje si slišala za to? To so le nekatera izmed vprašanj, ki sem jih dobila po razglasitvi pripravnikov. 

Na izziv Pozor, hud job so me opozorile prijateljice in ker sem ravno iskala način, kako se poskusiti kot čisto prava fotografinja, sem se seveda prijavila.

Del naloge je bil posneti modno fotografijo z avtom. Tema je bila zanimiva in predstavljala mi je izziv, zato sem se je lotila z navdušenjem. Sprva sem želela posneti modno fotografijo s čisto ta pravim avtom, ampak potem sem se odločila za drugačen pristop.

Poklicala sem prijateljico, se zmenila za obleke in dodatke, se zmenila za tehnične podrobnosti z asistentom in že smo bili pripravljeni.

Običajno modne fotografije sestavljajo odpiljene obleke in nasprotujoče ali zanimivo ozadje, zato so se mi Žale zdele več kot primerne. No, na koncu ni bilo na fotografiji, ki sem jo poslala, nič od naštetega, ampak vseeno, izkušnja je bila zabavna  (če ne drugega, vsaj varnostniku ni bilo dolgčas ob opazovanju "ok, poglej sem; skoči ... 3,4, zdaj!").

To je bila končna fotografija na temo modne fotografije z avtom, ki sem jo poslala s svojo prijavo. Po poslani prijavi pa mi ni preostalo drugega kot čakanje in upanje na najboljše.  Kakšni izzivi so nas po razglasitvi čakali pa naslednjič.

Alma z avtkom

(model: Alma Muratović, asistent: Boštjan Gartnar)

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"