Po moji meri

25. 6. 2014

Spomnim se še tistega občutka, ko sem prvič držala svojo prvo predplačniško kartico v rokah. Odprl se mi je nov svet in razširila nakupovalna obzorja! Končno nisem več rabila jemati s sabo gotovine in sem se lahko prepustila brezskrbnemu nakupovanju, ko se mi je tako zazdelo.

Ker spadam pod tiste ljudi, ki imajo raje spletno nakupovanje od običajnega nakupovanja, je predplačniška Visa a must have. Všeč mi je, da lahko v pižami ob treh zjutraj naročim oblekico za na plažo ali pilates žogo, če se mi zazdi, da lahko ure in ure brskam po izdelkih in si delam sezname želja in na koncu z nekaj kliki izberem in plačam. Simpl kot pasulj!

spletno nakupovanje

spletno nakupovanje

Običajno predplačniške in kreditne kartice niso preveč lepe, zato me je možnost "oblikuj svojo kartico" pri Novi KBM razveselila, še bolj pa, ker lahko oblikuješ svojo predplačniško Viso.

NKBM oblikuj svojo kartico

Zato sem se veselo lotila dela, izbrala eno izmed svojih fotografij vrtnic, počakala na potrditveni e-mail, se zglasila na banki in v roku nekaj dni dobila na kožo mi pisano kartico. Zdaj pa že komaj čakam na svoj prvi spletni nakup z njo. ☺

predplačniška visa

Spremljate me lahko na:

Instagramu

Facebooku

Fotoblogu

Twitterju

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"