Pasji mladiči

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 27. Jan. 2009 9:16

Nam je lastnik reku naj kr nadaljujemo z briketi, ki jih je tam jedu, ampak nam je potem veterinar predlagu, da vzamemo ene druge. Tko da smo mu na začetku mešal (stare in nove) zdej je pa sam na ''novih'' in je kot da ne bi še nikol nič jedu - skratka zlo je navdušen. :)
Drugač je pa zdej že zlo pridn ponoči, včasih še začne jokat ampak ne vztraja dolgo, ker ga noben od naju ne upošteva. Tko da gre potem lepo spat v svojo postlco. Je pa problem, da še ponoč zlo lula in kaka, očitno še ne more zdržat al kaj. Pa ga damo ven tik predn gremo spat, pa zjutri takoj okrog 7ih, pol 8ih. :?
Aja pa še neki me zanima, če ma slučajn katera kakšno idejo.. kako bi ga lahko približal našim dvem mačkam, da bi se ''spoprijateljil''? Ker on bi se rad igral in jih zato lovi, onedve se ga pa bojita in seveda bežita (on pa s tem dobi še večje veselje), potem pa začneta res na polno pihat v njega. A je najboljš, da kr počakam in pustim, da se bota navadle (sčasoma, če se sploh bosta) al obstaja še kakšna druga možnost?
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 196
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 27. Jan. 2009 9:33

Frigga žal res pojma nimam katere briketke je kupu, ampak jih kr poje. Sm ji pa zadnič js kupila v Zooticu eno konzervo for puppies pa še neke priboljške, kost za grizt in pasto za gliste. Na tisto hrano tudi nenormalno plane kot da je nazadnje jedla ob rojstvu. :D Ji pa še mešamo mleko z vodo in ga tud rada spije.
Drgač me pa nervira ful že dva dni. Vedno preden gre spat jo dam vn za par minut. Ponavad se polula in pokaka, včasih sam lula. To je nekje okrog pol enajstih.. Pol mi pa ob petih zjutri začne tult in ko pridem tja se je že polulala, pa jo vn nesem in še lula pa še kaka. Potem malo poje in se morm nujno igrat z njo in to je ena ura časa. Potem greva obe nazaj spat. Pol ob sedmih mi pa spet jamra in je spet lačna in gre kakat in lulat. Pol spet spat...Uglavnem čist me zmatra to ustajanje ob petih in mi res ni do igranja ob taki uri, ona pa cela naspidirana. :evil:
Na začetku je spala celo noč in se je šele ob osmih zbudila, zdej mi pa take zganja. Packa :cry:
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 817
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 27. Jan. 2009 10:06

^cherry^: tvoj je še mladiček, a ne? Koliko sta pa mačka stara? Če imaš odrasla mačka je treba biti previden, ker ga lahko fajn opraskata. Svetujem ti, da jih začneš seznanjati, ampak samo v tvoji prisotnosti. Psu ne smeš pustiti, da jih preganja. Nekaj časa se ga bosta zagotovo bala, sploh če od prej nista navajena psov, zato začnite počasi, predvsem pa - mačka nič silit, naj se sama približita, do koder se hočeta. Če jih pes začne lovit, ga ustavi in mu reci ''ne smeš'' ali kaj podobnega. Pri nas je trajalo ene dva tedna, da sta se Sisi in Notti navadili druga druge, pa Sisi še vedno občasno teži. Pri Žižiju je bilo nekoliko lažje, ker je bil od prej vajen psov, samo včasih še vedno nabuta Sisi, če se mu zdi, da preveč teži (Sisi je zdej stara skor 9 mesecev in če ne uboga na moj ukaz, da naj pusti mačka pri miru, jo pustim, da jo malo sklofutata, če gre pa res za pasjega mladička, je treba biti pa bolj previden).

klupko: Welcome to the club! Pri mladičkih tko to je. :D
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1171
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 27. Jan. 2009 10:09

^cherry^ mačke se bodo morale spoprijateljiti z njim in ne obratno...v bistvu prijatelji verjetno ne bodo nikdar, ker mačke niso več mladiči, ampak čez čaaaas, ga bodo mačke verjetno akceptirale in mu šče s poti, ko bodo ugotovile, da bo pes ostal in da ni najnevarnejša zadeva na svetu.
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 27. Jan. 2009 10:18

Ja pes je še mladiček, mački bosta pa stari 3 leta. Ma sej fora je v tem, da ga potem, ko leži tam ko more, obe hodita opazovat in čekirat. Bomo pustil času čas. Sej onidve se tud na začetku nista marali, zdej pa živita čist v sožitju. :D
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 963
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 20. Feb. 2009 10:59

^ jez pa svoje neb mogla zapret v to kletko za ne vem 2h...
kako pa zdrži notr? se je navadla al kuko?
to loh sam leži in čaka... :/
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov