Jst sem pa svojega prvega morskega prašička dobila 1 leto in pol nazaj.ime mu je pepi, kmalu smo ga v murglah kastriral in je dobil družbo ki smo jo poimenovali čopka ki je nažalost 2 meseca nazaj umrla zaradi pljučnice.neuspešno zdravljenje je bilo mučno zame in zanjo, hraniti sem jo morala s frutkom in dajati zdravila,odpovedala sem se tudi morju samo da bi bila z njo.ko sem jo odpelala potem k veterinarju je rekel da jo bodo obdržali za kšna dva dni da ji bodo pomagali me je pa isto popoudne klical veterinar če jo lahko uspava ker je imela napade...ko sem jo šla pogledat sm ful jokala in evo zdj tud jokam

njena slika pa visi na zidu nad računalnikom tako da se lahko še vedno pogovarjam z njo

takele male živalce ti hitro k srcu prirastejo! no pepiju smo pa kupili novo družbo in ime ji je bučka

,ki nas je pa mesec nazaj presenetla in rodila 3 mladičke žal le eden živ in smo ga poimenovali srečko, čist beu je ful cotkan, bučka je bla pa noseča že iz trgovine.no in sedaj imam že tri prašičk ki me vedno ko domol pridem pozdravijo z žvižganjem in komaj čakajo na korenček

se pa veselimo kmalu prihod družbe za srečkota