Igrače za naše ljubljenčke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1494
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 31. Maj. 2007 8:00

Odpiram temo o igračah za naše pse, muce, hrčke, zajčke itd...

Jaz sem zelo navdušena nad igračami Kongi, mi imamo enega za mladiča. Sem pa slišala veliko dobrega od ostalih, ki ga tudi uporabljajo. Super so za zobke čistit, za igrat, grizt, ven lizat priboljške in imajo zelo dobro lastnost-so skoraj neuničljivi. Obstaja veliko ponaredkov teh izdelkov, originali so kar dragi vendar zelo kvalitetni.
Sicer pa ima naša psička rada tudi plišasto igračko, ki je prav v pasje namene. So malo bolk zašite skupaj, čeprav sem včeraj že šivala ;)

Kaj pa imajo vaši ljubljenčki najraje in kje jih kupujete?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2634
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Maj. 2007 9:25

Naša kužika je nekoč imela rada tiste cvileče igračke :D Zdaj pa nič več. Stara se :cry:

Zato pa ma hrček vsega polno-od kroglic, do tunelov,ima tudi eno kroglico kjer daš notri priboljške pa tako dolgo kotali da padejo ven. Vau :D Drugače pa vse kupujem v Tukanu, ker tam vse najdem.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1494
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 31. Maj. 2007 9:29

Cvileče igračke imajo radi bolj mladički. Tudi naši mali so všeč take. Naša prejšnja psica se jih je pa bala haha. Če je kaj zapiskalo samo črta stran :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2634
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Maj. 2007 9:33

Res? :D Hehehe. Naša je full imela rada te igrače nekoč. Tak je piskala da je že vse tečno bilo.
Najbolj smešna je bila tista gumijasta kura :D Hjao :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1402
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 31. Maj. 2007 11:10

Moj kuža ma najrajši da mu mečem kakšne žogice (če piska še tolko boljše :D), palice, včasih na sprehodu laufa tut za kamenčki... :lach: Mačke majo pa najrajš vrvice (bohnedej, da slučajno zavijam kakšno darilo in uporabljam rafijo, ker sem kar napadena :D) in razne svetlikajoče/piskajoče/kotaleče se predmete. :) Ful mamo tistih majhnih mišk, žogic s kraguljčki, miške s perjem, ki dišijo po mačji meti, pa še eno tako gumijasto palico, ki ima na koncu šop perja. V soboto sem jim pri veterinarju kupla eno miško, ki spušča take vesoljske zvoke ko jo takneš in zdej je baje že cel teden žurka po hiši. :lach: No, na splošno pri mačkah ugotavljam, da majo raje take bolj preproste zadeve (ki po možnosti kej piskajo, šumijo ali se svetijo) kot pa neke "zakomplicirane" drage igrače. Aja, drugače pa pridno uporabljajo tudi plezala (zaenkrat samo tista kupljena, mamo pa v planu da jim naredimo celo mačje plezalno mesto :D) Sicer pa vedno ko kupujem malo pogledam na kvaliteto igrač. da ne razpade lih takoj, ko jim jo dam (predvsem te pasje zadeve).
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 988
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 31. Maj. 2007 11:26

Naša prinašalka je mela najrajš umetne kosti, ko je bla mladiček. Zdej pa razne vrvi al pa igračke iz žakljevine. Pa en konec igračke moreš v rokah držat, da jo ona potem vleče in renči in se dela ful nevarno :D ! Pa s prazno plastično flašo se rada igra. Uuu pa prazne rolice od wc papirja. Jih čist scufa pa zdej smo jo končno navadl, da ne poje tistih koščkov, ki jih odtrga.

Ko je bla mejhna sm ji dala enga svojga plišastega ježa, ki je biu tok velk k ona takrat. Ampak smo ji ga vzel, ker ga je vsakič naskočila, ko ga je mela šanso. Prejšnji tedn sm ji ga pa spet prnesla s podstrehe in ga ma ful rada - po celi hiši ga s sabo nosi. Ga pa ne nadleguje več :) .
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1099
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 31. Maj. 2007 12:18

Naša psička se še zdaj ful rada igra pa že ma 10 let.Ampak ko jo vtrga,se gre igrat tud čist sama.Ma pa te tenis žogice pa dost teh igrač,ki piskajo.Samo sliši ta zvok pa je že v akciji :D Pa plastične flaše,sploh one vlke ma rada.Ker pa je majhna,ne more prav primit pa renči,laja pa laufa gor pa dol po stanovanju s tisto flašo :D
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 773
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 31. Maj. 2007 13:39

Angel girl napisal/-a:Cvileče igračke imajo radi bolj mladički. Tudi naši mali so všeč take.

Hm, moja psička je že skor stara baba, stara bo letos 10 let :lach: pa če je pr volji, nori za takimi igračami, k utrgana. Mislm, da ni odvisn to od starosti, ampak od preferenc psa :wink:
Drgač se pa moja rada igra s praznimi mejhnimi plastenkami - bolj k ropota, bolj je zanimivo. Aja, pa žogo, k piska ma tut, tko da skup učasih fuzbal špilava.
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 296
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 31. Maj. 2007 15:09

te ta plastične cvileče igrače pr mojmu kužku zdržijo natančn en dan al pa 2 če je mal bl len :D takoj kt mu jo daš začne noret pa totalka jo zgrize

je pa nor na navadne plastične flaše (zaprte, po možnosti od soka)...dobi jih pa zmerm brez etiket...ponavad najprej divja z njo naokrog, potem jo pa poskuša odpret..ko mu pa rata pa vs blažen cuza ostanke soka vn

obožuje pa tud teniške žogce (hvala bogu mal dl zdržijo)...včasih je pa že negova skleda za hrano dobra za "fuzbal" nabijat :lol:
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 350
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 31. Maj. 2007 15:39

naša obožuje vse kar je vsaj približno podobno igrači...al je pliš, guma, piskanje, karkoli v glavnem i nseveda to tudi uspešno zelo hitro uniči! :? vse kar nam ostane celo so tiste barvne vrvi, ki so tko spletene, pa zavezane na vozle

aja, te razne steklenice tut naša rada premetava naokrog, samo zelo hitro odvije zamašek, takrat pa se njena zainteresiranost tudi konča
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 109
Na forumu od: 7. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Zoey » 31. Maj. 2007 15:51

Naš pes ima pa najrajši frizbi :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1402
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 01. Jun. 2007 16:08

Najnovejši in najhujši mačji žur je po novem košček papirja in gas za njim po dnevni sobi. :D (največje frajerke so pa seveda takrat, ko ga "uplenijo", lol)
Tolk o igračah! :lach:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1570
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 01. Jun. 2007 18:53

Jaz pa mačkam kupujem take manjše žogice, da potem igrajo nogomet. Samo moram imeti več žogic naenkrat, ker jih stalno pogubijo po raznih kotih. Kot izgubijo vse, potem jih grem pa nazaj poiskat. :D
Drugače pa razne vrvice, ja. In zanimivo je vse, kar se premika.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1571
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 01. Jun. 2007 19:55

Moji mački majo miljaužnt mišk, pol se pa igrajo z unim od kinderjajčka.. :D Pa žogice mata, sam se jih bojita ne vem zakaj, pa par svinčnikov in špangic sm našla po kavčem že :D
Papagaja mata zvonček (sam zdej ne zvonita več, prej je zvonil ko je bil še sam, zdej se pa ne ukvarja več tok z njim) pa mela sta plastično lojtrco s špeglom sam nista nč bla pozorna nanjo. Mata dve gugalnici sicer, ampak sam eno uporablata.
Kužka pa (še) nimam. :(
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1402
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 01. Jun. 2007 20:03

Ja, ne vem kaj majo to, da vse takoj sterajo pod kavč. :D Ko bezgam tiste reči izpod kavča pa seveda ne najdem samo mišk, pač pa še labele, svinčnike...Sam da se premika. :) Hecne so.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov