Plusi in minusi vašega telesa

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 748
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 01. Jun. 2008 1:34

Na svojem telesu sem najbolj ponosna na to, da je tako super in relativno uspešno sodeluje z mano.

Spremenila pa bi tisti relativno v absolutno. :lol: Ne, pa sej je prav, da na trenutke kaj "zaškriplje", se vsaj zavem, da ga imam. :D No, in zato, da me opozori, da nekaj v življenju ne delam prav.

Če sprašuješ samo po izgledu, pa lahko rečem, da sem ponosna na vse, spremenila pa ne bi nič. ( Ko sem bila mlajša me je sicer motil moj nos, kar sem uspešno "prebolela")
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2848
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Jun. 2008 17:23

Ah, moj telešček ... :D

En dan sva tko zlo u sožitju, me naudušuje in preseneča, prenaša nenormalne napore in me ne pusti na cedilu, spet drug dan sva čist skregana, ne morem ga gledat in ne deluje tko kt od njega pričakujem, me ne posluša in me spraula u jok ...

Pridejo pa momenti, k se mal bl poglobim vase in takrat se zavem, da sm preveč kritična do mojga edinga telesa, največjega instrumenta, s kerim uprauljam od začetka do konca, k me drži pokonc, mi omogoča življenje in se trud po najboljših močeh, da bi dosegu use tisto, kar si glava želi. Ne uspeva mu vedno in čeprou me to jezi in žalosti, nekje globoko u sebi vem, da nama bo ratal ... in bova še douk bolj al mnj uspešno (so)delovala. Kr sva pač narjena en za drucga :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1439
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 01. Jun. 2008 17:53

Ko si nezadovoljen sam s sabo, se je najbolje takoj prenehati opazovati in iti malo na svež zrak. Tako odklopiš te slabe misli.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 222
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 02. Jun. 2008 11:42

ženska tole si pa zadela žebljico na glavico!! Točno tako jaz razmišljam...me najbolj matrajo strije, sploh ne kak celulit ali teža ...in sem jih že zdavnaj sprejela, samo mi še vedno znajo pokvariti kak dan..:)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov