Osebni zdravnik

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1589
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 24. Apr. 2008 22:57

Yazmeen napisal/-a:Ok, to še nekak štekam, da si dalj časa v bolnici in se že spoznaš s sestrami in zdravniki, pa da jim pol daš kšno malenkost, da bi pa jst nosila svoji zdravnici ena darila, zato k pridem 2x na let k njej, da mi napiše recept in bolniško...wtf?!


:lach: ja ka pa mislis...kr v šoping :lach: /just kiddin'/
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
*waterlily*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 95
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *waterlily* » 27. Apr. 2008 10:56

Moja mami nese kakšno bonboniero alpa kako drugo malenkost...sam men se pa to zdi brezveze, sej je to njihovo delo za katerga so plačani ravno tko kot čistilka v bolnici in zakaj bi jim mogli še mi darila nost...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 27. Apr. 2008 11:07

Ne prinesem nicesar, ker se v zivljenju nisem spoznala zdravnika, ki bi si vzel cas in voljo za to, zaradi cesar prihajam k njemu in enostavno vec ne prebavljam te zdravniske stroke. Bi bila skrajno vesela, ce bi koncno naletela na normalnega predstavnika te branze, pa mi se ni uspelo in zato ne vem zakaj bi jim karkoli podarjala, ce se tisto, za kar so placani, pocnejo po liniji najmanjsega odpora ... So stvari, za katere moras poskrbeti po profesionalni dolznosti, brez daril in podkupnine.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1198
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 29. Apr. 2008 10:16

mami včasih nese komu kaj, če ji naredijo kšno uslugo, na primer ko so mene naprej vzeli za operacijo, drugače bi mogla čakat kšno leto.
da bi pa osebni zdravnici al pa zobarci nosila kar tako, to pa ne. zakaj le? v zdravstvenem domu vglavnem samo sranje mešajo in ni nič od njih.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Apr. 2008 11:01

punkie_ napisal/-a:da bi pa osebni zdravnici al pa zobarci nosila kar tako, to pa ne. zakaj le? v zdravstvenem domu vglavnem samo sranje mešajo in ni nič od njih.


zobarjem pa res nebi nesla darila.zakaj bi nesla darila nekomu pri katermu sam trpim skos :D

drgač pa ja, oni so plačanai da delajo v tem poklicu in meni se zdi skrajno glupo, da bi jim nosila kakšna darila.že tko majo velike plače, pa naj si darila kupijo sami.Poleg tega, pa še nism srečala dohtrja, še manj medicinke, ki bi bla vredna darila.
Sem pa mal bolj spoprijateljena s poštarji :D Mamo tle ene tri stalne poštarje in če mam cajt, al pa mami, mu rade volje skuhava kafe al pa ponudva kakšen sok, že zato ker nam grejo dostkrat na roko in tud kšno pošto od nas v kaselc nesejo :D
natakarjem tud puščam če mam, ampak tko kot je sharona rekla, če en pride do mene s povešenim frisom in kakšnim blesavim obnašanjem, takmu bom še zadnji cent vzela in čakala da ga najde bilokjehoče.
od kar sem zvedla pa da pr nas v štcuni pobirajo tringelt od prodajalk, pa ne puščam nobenga dnarja več.za merkator pa zihr ne.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 549
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 29. Apr. 2008 12:34

Jz sm z zdravniki tko nezadovoljno, da mi na misel ne bi apdlo, da bi jim kaj nesla. Sem bla pa lani v bolnici na Jesenicah na otroškem oddelku in so sestre tak skrbele zame, da sm se počutila kot princeska, pa sva jim pol z mami nesle mal sladkarij. Ker one bi ble lah vse smotane, pa so se res ukvarjale z mano in to res cenim. :)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1411
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 01. Maj. 2008 16:53

Foxy-lady napisal/-a:Meni tudi nikoli ne bo jasno za ta darila zakaj ljudje v bistvu sploh nosijo. Kot pravi Yazmeen - to je njihovo delo, za to so oni tam, za to so placani.

Zakaj pa nihce ne daje daril smetarjem, ki vam vse na nekaj casa spraznijo kontejnerje s smetmi? Na njih pa vsi gledajo vzviseno, pa tudi nekaj naredijo za vas.


Se podpišem pod tole izjavo!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2708
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Maj. 2008 17:10

MsN napisal/-a:Ne prinesem nicesar, ker se v zivljenju nisem spoznala zdravnika, ki bi si vzel cas in voljo za to, zaradi cesar prihajam k njemu in enostavno vec ne prebavljam te zdravniske stroke. Bi bila skrajno vesela, ce bi koncno naletela na normalnega predstavnika te branze, pa mi se ni uspelo in zato ne vem zakaj bi jim karkoli podarjala, ce se tisto, za kar so placani, pocnejo po liniji najmanjsega odpora ... So stvari, za katere moras poskrbeti po profesionalni dolznosti, brez daril in podkupnine.


s tem se strinjam...se vidi da sva razočarani nad zdravniki... :)
ko bo en zdravnik izkazal malo več volje do dela in več prijaznosti do pacientov, in pa seveda željo po zdravljenju, se bom spet javla pa povedla, ali sm kupla darilo ali pa ne... :D
pik4p010nic4
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pik4p010nic4 » 19. Jun. 2008 10:47

Odločila sem se da bom zamenjala osebno zdravnico, saj že kar nekaj let študiram v ljubljani, zdravnico pa imam še vedno v domačem kraju. Zanima me če ima katera izkušnje z zdravnicami iz zdr. doma Bežgrad ali metelkova. Za kakršnekoli informacije bom hvaležna, tudi katerih naj se izogibam :) Ja pa naj bo nujno ženska.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 16. Okt. 2009 12:49

Glavni problem pri osebnih zdravnikih je da si ne vzamejo dosti časa zate, te na hitro odpravijo, te nanatačno oz. šlampasto pregledajo...moje mnenje seveda. S svojim osebnim zdravnikom zelo zadovoljna, se ti res posveti, se zavzame za vsakega pacienta kot so mi tut drugi povedali :) Je pa res pa ni v Ljubljani, saj ste punce spraševale za zdravnike iz Lj.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2239
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 16. Okt. 2009 13:00

moja je super. ko sem mela ene probleme si je zame vzela dosti vec casa kot bi ji bllo treba, klicala vse naokrog, preverla res use moznosti, na napotnice pisala NUJNO ceprav ni blo, da bi me ja cim prej vzeli, rihtala specialiste, klicala k nam domov, pa spet okrog...res noro dobra zdravnica. vsi ki jo imamo smo ful zadovoljni z njo :) tudi po imenu me pozna pa me zdaj ze nekaj let ni blo tam, in zadnjic ko sem rabla kartoteko je sla mama po njo in ji je brez problema dala za 14 dni kartoteko :gut:

so slabi in dobri, tako kot povsod.... =)
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 748
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 16. Okt. 2009 13:29

Moja prejšnja zdravnica je bila tudi fajn, vzela si je čas za pacienta, ni takoj napisala antibiotikov (kot baje zdravniki radi delajo tudi na slepo), temeljito te je pregledala,... Je pa otroška zdravnica, pri kateri sem bila do 24.ga leta. Sedaj si iščem novo (ali pa novega).
Zanima me, če kdo pozna kakšnega dobrega zdravnika v Ljubljani (bolj se fokusiram na Vič, Murgle in Center)? Pomembno mi je predvsem to, da zdravnik ve, kaj dela in da pacienta vzame resno. Hvala. :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4999
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 16. Okt. 2009 16:16

Jaz pa že toliko časa nisem bila pri zdravniku, da sploh ne vem kdo je moja osebna zdravnica :D
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 283
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 01. Dec. 2009 15:04

Moja osebna zdravnica je šla pred kratkim v penzijo, tko da si iščem novega.
Rabm nekoga v LJ ali bližnji okolici, ki si vzame čas za pacianta in da res ve kaj dela. Kakšna priporočila?
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1325
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 01. Dec. 2009 21:00

moja zdravnica je tud super, sem mela zdej kr dost težav skoraj eno leto in ni nikoli šparala z zdravili al kaj takega, takoj mi je napisala napotnice za vse možne specialiste, da ja ne bi kej spregledala, tko da res :gut:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov