Bula na znamenju

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1286
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 14. Mar. 2008 23:24

Otecena bezgavka po moje :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1230
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 15. Mar. 2008 9:30

Te bulice so lahko vse sorte. Jo je mel moj dec na hrbtu. Ma mel jo je od kar sva skupaj (9 let). Pa ga do lani splohni ovirala (ni bila velika), niti bolela, nič. No, lani se mu je pa en večer predrla in je steklo malo ven. NIč takega. Sva mislila, da bo vse ok. Pa se mu je čez noč full vnelo. Zjutraj se je zbudil z vročino in se komaj premikal. itak takoj k zdravniku in kakoj na operacijo, da mu vnetje ne pride v kri.
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 184
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 15. Mar. 2008 20:26

no evo ta stvar je že dons pol manjša... :? če ne več niti ne boli več.
očitno ni nč strašnga.
Uporabniški avatar
Mistyque
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 19. 11. 2006
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mistyque » 19. Maj. 2008 14:27

Mam isti problem kot Pikica18. Na vsake toliko časa se mi naredi bula, ki res zgleda kot mozolj, ne vem kaj bi bilo lahko drugega in zelo boli. Ponavadi rabi kar dosti časa, da zgine, ne gre tako hitro mimo kot na obrazu.

Ampak problem je v tem, da so mi 3 bulice ostale, imam jih že dolgo časa in ne vem kaj naj naredim, da bi izginile, če stisnem sploh ni nič, ampak še vedno boli, poleg tega je tam ostal temnejši flek in me moti, da se to vidi, ne vem kako naj se tega znebim in sploh zakaj nastane, higiena ni problem saj zanjo redno skrbim tako, da tu ni vprašanja, je možno, da nastanejo mozolji zaradi kakšnih mil ali kaj podobnega....??
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1030
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 19. Maj. 2008 15:08

Meni se je to naredilo na roki, nekaj kot mozolj ampak blazno boleče, bilo je belo na vrhu in okoli rdeči krog. Fotr mi je rekel da je to neke vrste "tvor" oziroma vnetje na koži, zadevo sem predrla in gor dajala alkohol na vatici. Čez čas se je posušila ampak se mi je kasneje še 1x naredila. Takrat sem pa še mazala z antibiotično kremo. Potem sem dolgo imela še rdeč flek ampak je čez čas izginil. Je pa kolega imel nekaj podobnega samo večjega in več takih bulic, pa mu je zdravnik predpisal antibiotike.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 630
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 05. Avg. 2008 7:57

Mene pa blazno moti, ker se mi na notranji strani stegen ob bikini predelu delajo bulice, videti so čist vijolične barve :/ in me tud bolijo, večkrat pa potem tud ostane takšna barva kože :( . Zdej se mi je pa naredila ena res velika, dolga je nekak 1,5 cm in široka nekak 1 cm, izbočena, spet čist temna (vijolična) in boli pa trda je. Mogoče katera ve, bi to lahko bila vneta lojnica in ali bi morala zaradi tega k zdravnici? Ker mi je tud bedn za vsako tako stvar k doharju letat. Se mi pa to dela kr pogosto, ampak tolk velka pa še nikol ni bila :/ .

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron