X Factor (slo)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 477
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 03. Jun. 2012 21:30

tut men se zdi, da v angleškm jeziku zvenijo pesmi in izvajalci boljše, kot da bi lažje blo, medtem, ko mi danes v slovenskih popevkah niso bili tako všeč. sicer pa ne spremljam tega šova tok redno. Prav tako nimam favorita.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 03. Jun. 2012 21:34

Agh Ana..
It was forever..but it didnt last long..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Jun. 2012 21:53

Hvala bogu, vsaj ena s posebnim vokalom in izdelanim nastopom :) Tale tekmovanja so pri nas itak smešna, ker sami enajst- ali dvanajstletniki glasujejo in seveda forsirajo prepevajoče smrkavčke, pa tudi če jim petje ne gre preveč :D Pol imamo pa vsako leto ringaraja pa Bepop itd., ki itak naslednje leto, ko ti ''oboževalci'' dopolnijo trinajst let in že zdavnaj spremenijo zanimanje, vse skupaj propade :D Škoda, v tujini so pa že precej let pogosto sami svetovno znani in res kvalitetni (ter odrasli) produkti takih tekmovanj :) Me prav preseneti, zadnje čase za vse mogoče znane glasbenike iz različnih držav izvem, da so v bistvu prišli s takih izborov :)

Tistile Matija je pa skos bolj za bruhat, še sam nikol ne more verjet, da gre naprej, heh :D Vsakič bolj se mi zdi, kot da ene slabe karaoke gledam, ko nastopa, ojej :? Pa res so že nadležni s tem poudarjanjem mavričnosti, a to apelirajo na geje, da bi glasovali al kaj, heh (pojma nimam, ali je, baje ima sina sicer)... saj je čisto fino, samo tukaj je pomembno petje, take osebne stvari res ne bi smele biti povod za oddajo glasu.

Pa Toni mi je zelo všeč, zgleda so mi všeč taki mal črnsko obarvani / soul glasovi :D ... sam škoda, ker je pobasan v skupino..
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2743
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 04. Jun. 2012 20:27

^^Se strinjam. Sem vesela da Ana ostaja, nisem pa, da na račun Ajde. Ta mala dečva mi je bla tak všeč, še posbej ker je edina prinesla na odru neki igrivosti. Upala sem, da bo šel ven Matija, ker se mi zdi da je edini ki je vokalno od avdicij do sedaj enak in ni napredoval niti za milimeter.

In&Out so me presenetli to oddajo, četudi je blo mal neharmonije, je bil aranžma komada tak svetovno dodelan, da jim je odpuščeno (priznam da me je pri srcu stisnilo, ko sem slišala kateri komad so dobili - meni osebno najlepši slovenski komad vseh časov in tako kot ga odpoje Kreslin, ga pač nihče ne more....). Sem bla pa vesela za Almo da ni bla spet na podnu.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Jun. 2012 21:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Pearl*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 84
Na forumu od: 1. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Pearl* » 18. Jun. 2012 14:02

Kak se temle Jahnu uspeva svercat skozi vsa tale glasovanja je beyond me. Dementrin glas mi je pa tudi neprimerljiv z Alminim. Skoda.
I never fall apart because I never fall together.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3413
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Jun. 2012 13:23

Ni mi sicer jasno, kako je Matija prišel tako daleč, ampak ok....zmago itak privoščim Demetri. :D (kar pa se verjetno itak ne bo zgodilo, ker je premlada, In&out bi pa zažigali kot zmagovalci, čeprav me niso lih full prepičali, ampak, bi pa blo full mladih oboževalk :D , nimamo nekega pametnega boy banda...Tko da glede na to, bi znali kr oni lepo zmagat).
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 20. Jun. 2012 15:10

v-e-s-n-a napisal/-a: zmago itak privoščim Demetri. :D (kar pa se verjetno itak ne bo zgodilo, ker je premlada)


Zakaj se ne bi, saj pri nas večinoma otroci zmagujejo, saj to je point / problem :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3413
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Jun. 2012 6:56

Ne vem...ker pač mislim, da se pri nas itak ne znajo pravilno odločit. Tako kot se takrat niso znali med Majo in tamalo Lino.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1107
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 22. Jun. 2012 8:31

Nevem kako so Almo lahko izločili. Ah brezveze. In&Out bi lahko štirje moji sošolci nadomestili s solidnimi glasovi pa bi isto blo. Niso glih presežek..
Demetra proti Almi tudi ne. Ta Matija pa tudi, nevem kako mu uspe. To je zrežirano po moje, da je vsakemu žirantu en ostal..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3413
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Jun. 2012 8:40

^^ ja, tudi sama sem že pomislila, da je vse skupaj zrežirano.
Brezveze. Zdaj jim je itak verjetno gledanost full padla, odkar je EP v fizbalu :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 23. Jun. 2012 14:04

v-e-s-n-a napisal/-a:Ne vem...ker pač mislim, da se pri nas itak ne znajo pravilno odločit. Tako kot se takrat niso znali med Majo in tamalo Lino.


No, to je odvisno od okusa, kaj se komu zdi pravilno, to je itak čist subjektivno :wink: Meni npr. ta šolarka ni nič kaj blazno posebnega, na začetku je bila še kul, zdaj se mi pa zdi, da vedno pogosteje fuša, pa še na živce mi gre njeno škripanje z glasom, tega že pri Britney Spears nisem nikoli prenesla :D

Mislila sem glede razloga, ki si ga navedla, da naj zato ne bi bila izbrana, ker je premlada... to pa že zgoraj ugotavljaš, da folk rad izbere otročka, četudi ima zraven super izvajalko... kaj šele Misija Evrovizija, sami šolarji so šli naprej, če je bil pa kdo slučajno rojen okoli leta 1990 (častitljiva starost :D) , je pa itak izpadel... In pol smo imeli na izbiro tri otroke na koncu :? , medtem ko so bili predstavniki ostalih držav vsi odrasli... Že to je bilo groteskno, da so pri vseh finalistih pri predstavitvi morali iti snemat v njihove šole in intervjujat sošolčke ter učitelje :lol: Tako da mladost je očitno prej prednost kot ovira pri teh zadevah...
Tud pri komentarjih od Xfactorja vidiš, da se mulci pridušajo, da še dobro, da je 27 al 28 letna Ana izpadla, ker je itak prestara za pevko :eek: Wtf, a to gledamo Živ Žav al pa 'otroški Pokaži kaj znaš' al glasbeno tekmovanje... o.O

No sej, bomo jutri videli, jaz itak nikoli ne glasujem, sam pofirbcala bom malo, kako se bo razpletlo :) Meni je še vedno najbolj Toni všeč, ampak če bi bil solist, tam v skupini se itak izgubi njegov poseben glas.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3413
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Jun. 2012 7:07

sem bla presenečena, ko sta bilav super finalu Matija in Demetra. Sem mislila, da bodo In&Out izpodrinili "veverico". Ampak vsaj Demetra je zmagala....go girl! :D :cheer:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]