TV prodaje

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7639
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Nov. 2010 16:29

^^dej prosim link popravi.
Koda: Izberi vse
[url=www.google.com]klik[/url]
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Nov. 2010 17:24

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 210
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 27. Nov. 2010 18:57

veš kaj ti predlagam? preden se vsedeš na kavč, vzami s seboj dalinca in ko boš vidla to reklamo, enostavno preklopi.
in svet bo lepši:)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 8839
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Nov. 2010 19:04

^^ Ja, nekak tak. Prodaja se itak vse možno in sam odločaš, če boš kupil ali ne.
Tv pa itak ne gledam, tako da zamudim vse take zabavne reklame :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Nov. 2010 19:57

HAHA. Ti bi zakone za taka natogovanja. :) Potem bi celoten kapitalizem propadel. :) Pa sj so vse reklame nategi. Jej activio, bo tvoj trebuh za 10cm ožji k nauš tok napihnjena, ko se boš fino pokakala. Kup Ariel, kr so 10x fuknil kavo gor in spral srajco in je še vedno bela! Tud tvoja bo! Ko boš mela froce, vedno mej pr seb uno roza stvar za pranje cunj, ker se otroci igrajo s pico, kot s frizbijem. Pa raznorazne finte ala 50% izdelka več za isto ceno! :D Mislm, da se tle mormo zanest na osebno odgovornost. :) Če so ljudje tako neumni(sicer se tle sploh ne gre za kako umsko prikrajšanost ampak bolj za labilnost osebnosti, takih pa je veliko) pa naj jih izkoriščajo pametnejši. Ljudje so "svobodni" in imajo izbiro, nihče jih ne sili v nakup. :) Tko da takšni zakoni tud nebi bili fer do posameznika, ker avtomatično odvzamejo svobodo odločanja in lastne razsodbe o tem, kar je prav za nekoga in kaj ne! Človek mora sam prit do tega.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7639
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Nov. 2010 19:59

^^ :gut:
Konkubina* napisal/-a:Vem, da lahko prestavim kanal ampak ni to finta. Saj ni to smisel mojega posta. Jaz sprašujem kak so lahko take lažne stvari sploh dovoljene za prodajo? A ni nobenega zakona proti takim nategom? :mad:
Kako lahko pustijo Tovšakovo (in podobne) še na prostem? Kako lahko "bog" gleda lačne & revne? Kako lahko direktorji, ki so zavozili podjetja, dobivajo miljonske nagrade za njihovo delo? ...

Svet je pokvarjen.


...tebe pa skrbijo neumne reklame.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2743
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 27. Nov. 2010 20:09

Ne jamrej pa raj naredi kaj takega ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Nov. 2010 20:34

Marketing kot marketing...
Isto se čudim bedarijam kot npr kreme, ki ti spremenijo DNK, da več nimaš gub.Smešno :D Ali pa kreme s kisikom, za kožo, čeprav se s kremami želimo izogniti prostim radikalom v zraku.
Pač triki, ki očitno pritegnejo in prodajajo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Nov. 2010 21:23

Konkubina* napisal/-a: Mene dejansko take stvari glede prodaje izdelkov zelo zanimajo. Maš prav, vsi trdijo svoje pa je vse je v reklamah prikazano super učinkovito. Ampak vsak lahko najame loleka, ki zna zrecitirat besedilo, kak Cilit Bang odstrani umazanijo ali karkoli drugega... Samo zakaj potlej nena nekdo ustvari podjetja, ki bi "preverjalo" izdelke na trgu? Ne mi rečt, da sem edina, ki ji take zamisli grejo po glavi. A so too big pussies, da ne ustvarijo česa takšnega? Se recimo odločiš stestirat Cilit in ugotoviš, da sploh ni takšnih učinkov kot v reklami navajajo, lahko potem tožiš podjetje, ki je ustvarilo izdelek in javno objaviš rezultate raziskave? Se mi zdi, da če bi taka organizacija obstajala, bi trg propadel oz še bolje, to bi bajne direktorčke prisililo, da bi nehali nategovat folk z lažnimi stvarmi in začeli izdelovat stvari, kot se šika.
Veš kok dobička je v reklamah? Kok dobička je v novem izdelku, ki prodre na trg vsakih par mescov(tipični primeri so šamponi, zobne paste, barve za lase, vse je isto, drugačna embalaža, nova aroma in BAM nov produkt, več denarja) ipd. Vse te male korporacije so del velikih, te pa še večjih, ki so vodilne in konstantno proizvajajo nove manjše trge z novo ciljno publiko. Vse je povezano v velike obrate denarja in ni absolutno nobene opcije, da bi se lahko pojavilo podjetje, ki bi spodkopavalo tako velike kapitaliste, ki so vpredeni povsod. Sploh pa ima skoraj vsak izdelek spodaj neverjetno maaajheen tisk, ki nam sporoča, da niso odgovorni za morebiten drugačen potek blablabla. :) Pa tudi, če bi obstajalo tako podjetje(saj obstajajo spletne strani, ti komot lahko kupiš domeno, ustvariš stran in testiraš izdelke ter posreduješ drugim) misliš, da vseeno ljudje nebi kupoval tega, da jih nebi premamilo? :) Sploh pa kako bi podjetje obstalo? Kje bi pa le to črpalo dobiček za svoj obstoj? In če bi za vse izdelke dokazal, da je reklama 100x povečava resničnih podatkov(npr. ko je aloe vere v enekem izdelku 0.01%, oni pa to na veliko promovirajo kot, da je izjemna količina) kateri izdelki bi se prodajali? Ljudje niti nočejo resnice, so radi v zaslepljenem, idiličnem svetu. Bi pa spet verjeli v to, da se gre za konkurenčnost podjetij in hočejo drug drugega spodkopat, bo obstalo neko novo podjetje, ki hoče uničit druga ali tisto, ki ustvarja izdelke, s katerimi so kupci relativno zadovoljni? Sicer pa za izdelke s placebo efektom ne moreš govorit o delovanju- ne delovanju izdelka, to je spet odvisno od posameznika. V kapitalizmu je bistven denar, ne resnica.
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov