Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Uh, šele zdej vidla tole tle .. men tud neki časa na določenih slovenskih spletnih rečeh ni delovala (oz. sej ne vem, če že, še nisem sprobala), kar mi je blo reees čudno; s tem da denar mam gor, kartica veljavna.. nč jasn.Hyades napisal/-a:Kako ne dela visa electron? Oznacis viso in vpises cifre...
purple_rain napisal/-a:^^Ja, na eBayu moraš nekje vpisat še mail/uporabniško ime, ki ga maš za PayPal. Ostale steče samo naprej.
My eBay -> Account -> PayPal account -> .. naprej pa nisem zihr, pač sledi navodilom; jz mam že "izpolnjeno" vse to, tko da domnevam, da je mogoče kakšna stvar rahlo drugačna.
Tisto stanje 0.00€/$ na PP-ju naj te pa ne moti, nima veze s tvojim poslovanjem na eBayu. Nisem čist zihr, sam mislm, da je fora, da lahko sredstva(€) preneseš direkt na PP račun in potem s tistim upravljaš..kar pa ni nujno za spletno nakupovanje, gre tud sicer direktno s kartice (prek PP-ja).Uh, šele zdej vidla tole tle .. men tud neki časa na določenih slovenskih spletnih rečeh ni delovala (oz. sej ne vem, če že, še nisem sprobala), kar mi je blo reees čudno; s tem da denar mam gor, kartica veljavna.. nč jasn.Hyades napisal/-a:Kako ne dela visa electron? Oznacis viso in vpises cifre...
Men je do zdaj še vedno delala.L|~A|n napisal/-a:Kolkor jaz vem Visa Electron na paypalu ne dela ker ni kreditna kartica.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov