Rekreacija

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sunset21
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 359
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 31. Dec. 2009 15:37

a športe v dvorani vam ne odgovarjajo? glede na to, da nekatere ne veste, kaj in kako čez zimo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1411
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 01. Jan. 2010 11:14

Tud jaz nisem športni tip :oops: Pa bi bila rada. Ampak ni volje. Prav nobene. Sploh ne poznam več tega pojma.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7639
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Jan. 2010 14:20

V letu 2010 bom ... naju z mami vsak teden odvlekla (pa če se ne vem kaj zgodi) na plavanje.
Jz sem sicer taka nešportnica, da ni za verjet :oops:, poleg mojega kolesarjenja, ki je ubistvu namesto avta/busa, nič drugega ne počnem, ampak je vsaj nekaj, se mi zdi, da če dodam plavanje temu, mi ne more bit hudega. :)
Mami je pa .. drugačen problem. :( Velik preveč kg, karkoli drugega bolj napornega (vsaj za začetek) odpade, plava pa vedno rada, žal do zdej samo tiste 2 poletna tedna dopusta.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 567
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 07. Jan. 2010 21:46

Jaz hodim 1x tedensko na košarko.
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 139
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 08. Jan. 2010 13:49

No zdjle je tud takšen čas, k je kr težko dobit motivacijo za kaj takšnega :D (No dovolj izgvorov, treba se je razgibavat, tako ali drugače). Sama imam že kar cca. leto pa pol obdobje, k se sama kar dovolj dobro motiviram za šport, kolikor se pa ne sama, me pa moj, ki je prav tako navdušen športnik.Zdjle pozimi je malce kriza, ampak gre. Kakšen sprehod po snegu, smučanje, pa seveda vaje, ki se izvajajo v stanovanju ali pa obisk fitnesa. Poleti je pa tega na pretek, od kolesarjenja, do hoje v hribe, igre z žogo, tek, skratka vedno se nekaj najde, da se lahko pošteno razmigaš in narediš nekaj zase. Vedno se da, samo volja mora bit :wink:
Sanchin
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 24. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanchin » 24. Avg. 2010 12:53

LeillaLee napisal/-a:Ciao, verjetno kakšna taka tema že obstaja in če se opravičujem, da sm odprla novo, samo jaz je nisem zaznala.
Uglavnem jz mam en zelo velik problem: pomankanje motivacije za šport... včasih nism mogla brez športa trenirala celo osnovno in srednjo šolo- zdej sm pa lenoba :( Sploh se nemorm zmotivirat, da bi šla na športanje vsak dan, uspe mi 3x na teden, kar mi je premalo...enostavno sem zatežena in nič se mi ne ljubi!
Kaj mi predlagate, kako se motivirati?
S čim se ve kaj ukvarjate? Kolikokrat na teden in s kom?
Hvala in uživajte


Enako. Jaz začnem nekaj, potem pa vedno pride razlog, da preneham. Išem nekaj, kar ne bo vezano samo na notranje prostore, da se vadba prilagaja vremenu in letnemu času. Danes sem našla nekaj zelo zanimivega. Japonsko jogo. Tele slikce so me pritegnile na http://www.japonskajoga.si/galerija-dogodkov/razmikanje-oblakov Ne vem če boš od tule rpišla gor, drugače poskusi na http://www.japonskajoga.si.

Če tečem, hodim, kolesarim, sem vedno sama. Ne najdem zanesljive družbe za te aktivnosti in potem mine par tednov, ko se ne gibam. Zato iščem zdaj nekaj, kar se dela v skupini, da te k redni vaadbi motivirajo tudi ostali udeleženci. In še nove ljudi spoznaš, ki jih zanimajo podobne reči.

:smilingplanet:

nekoč sem trenirala karate, pa bom poskusila še tole jogo z japonske.

:flower:
Sanchin
Uporabniški avatar
abstraktna
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 65
Na forumu od: 10. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a abstraktna » 24. Avg. 2010 14:51

js ful ne maram skupinskih športov. mi je ok če si v skupini (motivacija), ampak da še vedno sam delaš. npr kaka aerobika je zame idealna. letos razmišlam da bi vzela 2x na teden power step, k mi je res fajn, sam ponavad sm mela sam 1x na teden. bomo vidli kako mi bo zlaufal glede urnika na faksu. al bo pa kombinacija power step en dan, drug dan pa trebušni plesi. nevem še.

drugače od gibanja v naravi močno preferiram kolesarjenje, hribolazenje pa rolanje. tek mi nikakor ne potegne. pa sem res probala vztrajat, ampak ni šport zame zgleda.

ammm.... ful se mi ne da delat vaj za moč. včasih nardim kako z lastno težo, brez dodatne obremenitve. no srečo nimam problemov s tem, da bi se ˝redila˝ sam v en del telesa, tko da je čist fajn če za vse nardim nekej. čeprov za trebušnjake nakonc VEDNO zmanjka volje.

sicer pa nima veze kaj počnemo, sam da se miga :D :runningdog:

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov