Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
maco123 napisal/-a:Zdravo,
rad bi se znebil nekaj telesne maščobe. Trenutno jo imam okoli 14%. Rad bi prišel na 8 ali 7%. Hodim tudi v fitnes že kar precej časa. Ali obstaja kakšna dieta? Nebi rad izgubil mišične mase na račun nepravilnega prehanjevanja.
Prav tako me zanima, če kdo ve za kakšne res dobre proteine s strani proteini.si za pridobivanje mišične mase.
Hvala za odgovore že v naprej.
Picatinny napisal/-a:
Priti s 14% na 7% ali 8% brez uzgube mišične mase žal ne gre. Vsaj ne po naravni poti. Diet je pa cele kupe, najdi takšno, ki ti ustreza...S 'kemijo' je pa druga zgodba, tu pa načeloma gre brez (večje) izgube mišične mase, ampak hej, močno ti odsvetujem, da se poslužiš tega načina...jaz vem kako! ampak ti ne povem, ker so od snovi, ki kurijo maščobe, snovi, ki so v osnovi strupene (ena od njih je recimo eksploziv oziroma razstrelivo) ali pa gre za snovi, ki delujejo kot moški hormoni s potencialno zelo škodljivimi stranskimi učinki...eden od njih je, da se ti že tako majhni testisi skrčijo na raven lešnikov (dobra stran pa je, da te Nesanica ne more nabiti v jajca)...
Aja, in ko boš imel 7-8% telesne maščobe, kaj potem?
Ne vem, kaj pojmuješ pod 'res dobre proteine'? Če že misliš, da zrezki niso dovolj...Kupuj beljakovine uveljavljenih znamk, zjutraj in po treningu sirotkini, vmes in pred spanjem kazein.
Picatinny napisal/-a:Hm, moja sošolka jih je imela pri 178 52, tako da...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov