Kaj ste sanjali?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
no.name
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 48
Na forumu od: 4. 10. 2010
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a no.name » 12. Apr. 2011 15:12

jst sem dons po dolgem času imela zanimive sanje :) in sicer med tednom sem v študentskem domu in na balkonu sta 2 goloba nardila gnezdo in zdej mamo mladičke. ampak na referatu skoz težijo, da naj jih damo stran (se pravi ubijemo!!) in počistimo balkon. uglavnem, sanjalo se mi je, da smo te iz referata prepričali, da je zdej vse ok in golobi lahko tu odrastejo. enkrat pa pridem iz faksa in v škatli vidim bambija, se pravi mladiča od srne. in se mi je čudno zdelo, kak zdaj to in vidim, kako pride na balkon še mama srna, ki je iz trave skočila do tretjega nadstropja. nekej časa sem se skrivala in opazovala, nato pa je srna šla. no kar naenkrat, ne vem, mogoče naslednji dan al kak, pa so se na balkonu pojavili še eni mladički, tokrat tigerčki. mislim da so bli trije. no, in mama tiger se je sprehajala po kuhinji in bambija je imela ful rada pa ga je umivala pa to. no in potem pridejo spet na kontrolo ljudje iz referata in so bli čist šokirani, da sem še te živali sem pripeljala in mi niso verjeli, ko sem jim rekla, da so se kar naenkrat tu pojavili. rekli so, da srne in tigri morajo v živalski vrt. no, in grem v ljubljano v živalski vrt in s komerkoli sem želela govorit in pojasnit situacijo so me debelo gledali kot da sem zmešana, da kao srnja in tiger že ne bi skočila na tako visok balkon in imela tam mladiče. no še nekej časa sem jih neuspešno prepričevala, da je vse res, potem sem se pa zbudila :D
Uporabniški avatar
bumblebee
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 20
Na forumu od: 30. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a bumblebee » 12. Apr. 2011 17:19

jaz sem nazadnje sanjala, da me je fant prevaral z eno punco, ki je imela dolge blond lase in sem jo držala za te lase in z njeno glavo tolkla ob skalo :) sanje znajo bit tako čudne včasih. sem imela pa do nekaj časa nazaj same nočne more - vedno me je nekdo hotel ubiti ali pa mojo družino, zdaj pa so mi kolegice dale za rojstni dan lovilec sanj in se take sanje pojavljajo le še 1x na teden, ne pa vsak dan :) če pomaga zato, ker res pomaga, al pa samo zato ker verjamem da mi bo pomagu, je čist vseen, važno je, da normalno spim
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Apr. 2011 22:53

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Apr. 2011 22:55

brrr, zdaj še bom jaz imela more...res, hvala, sirovka :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7076
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Apr. 2011 22:58

^^zakaj? ker ti nisi glavna igralka v njegovih sanjah?:D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Apr. 2011 23:01

Itak...vedno sem sanjala njeeega :D
Dejansko pa zato, ker mi je na prvi vtis tak slinasti tip, ki svojo negotovost skriva za neko podobo samozavestnega je*ača, kar pa očitno ni :P sirovka pa mi je dejansko kar ql :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2743
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 22. Apr. 2011 7:53

Meni se je danes sanjalo, da sem imela izpit v bolnici pri Dr. Coxu iz Scrubs in sma hodla po bolnici ful časa, potem pa sma pristala pri vhodu, kjer je izza enega eka privlekel nekega sivega konja in me nekaj spraševal in meni se ful ni dalo govorit pa še nič nisem vedla, ampak sem bla ful flegma glede tega. Na koncu pa me je vrgel, češ da ne znam telesnih regij pa ful je tak zmajal z glavo, da to pa res ni za 6.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 22. Apr. 2011 9:01

Tearjerker napisal/-a:Meni se je danes sanjalo, da sem imela izpit v bolnici pri Dr. Coxu iz Scrubs in sma hodla po bolnici ful časa, potem pa sma pristala pri vhodu, kjer je izza enega eka privlekel nekega sivega konja in me nekaj spraševal in meni se ful ni dalo govorit pa še nič nisem vedla, ampak sem bla ful flegma glede tega. Na koncu pa me je vrgel, češ da ne znam telesnih regij pa ful je tak zmajal z glavo, da to pa res ni za 6.


:lmao:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 961
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 22. Apr. 2011 10:04

Sanjalo se mi je, da me je končno obiskal prijatelj iz Turčije, s katerim si že blazno dolgo dopisujeva in da..je blo vse tako, kot bi naj bilo :D Razumela sva se u nulo. Na vseh področjih :oops: :P Vmes sem se res zbudila sredi noči in pričakovala, da bo zdaj zdaj stopil skozi vrata :cool: Zelo vredu sanje.
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 161
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 03. Maj. 2011 15:47

Sanjalo se mi je, da so mo zadolžili za kapitanko take retro podmornice. Dobila sem uniformo, bila naj bi v stilu sedemdesetih: brezrokavnik z gumbi in hlače na zvonc z visokim pasom; oboje iz belega blaga z tankimi, navpičnimi oranžnimi črtami z razmakom ok. 2 cm. Posadki sem hotela dati navodila, ampak sem opazila da se ne morem v redu premikat. Razlog so bili pastelno vijolčni čevlji z vezalkami, debelim podplatom in zelo visoko tanko peto. Od tu naprej sem se samo še trudila sezuti se. V mojih sanjah so obleke ponavadi nedoločene, tole pa je bilo... nekaj posebnega. Me zanima če se je katera kdaj točno tako oblekla :D (oz. če sem kaj podobnga kje vidla in pozabla)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 11. Maj. 2011 10:39

Da je Spuko čist razfukal forum.. :D da ga jee sheku in kr ustvarjal nove podforume v stilu "čustva" ipd, sam da so bli naslovi taki čudni seksualni. :D In potem sem Sunshine pisala sms, da naj nujno ukrepajo!! :D

Potem pa še da sta me dve ženski hotle pretepst, ker mam jz mobitel račun 10 eur, oni dve pa okol 100 in smo se skregale, da kao pač one ne morjo met nižjega računa in da rabta socialno zrd tega. :roll:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 879
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 12. Maj. 2011 12:35

Sanjala sem, da mi je en ful dober prijatelj umrl :cry: , which is a really bad dream, glede na to, da se mi je to zgodilo že oktobra...
Zato sem mu takoj ko sem se zbudila napisala da ga imam rada :) (čeprav sem slišala, da če sanjaš da nekdo umre, mu s tem podaljšaš življenje- hope that's true :))
Drugače mam pa zadnje čase kar ene fleše med spenjem. Npr. včerej sem si odšravfala pirs v popku ker sem ga nameravala očistiti. Hvala bogu da sem našla bunkico na postelji. Aja pa tudi, zjutraj sem sanjala, da sem naročila hrano, ker sem cel dan jedla sendviče??
:eek: :D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2628
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 14. Maj. 2011 23:57

^^in pol jaz mislim, da mam ful čudne in žive sanje :eek: Ti bi dejasnko lahk neko fantazijsko knjigo napisala na podlagi svojih sanj :D

Jaz se pa ne spomnim točno kaj sem sanjala včeraj ponoči. So mi pa ene najhujših sanj (se mi dogaja, da to večkrat sanjam) ko sem bla mlajša še posebej, da sem sama ostala na svetu in da po nekih zapuščenih krajih občasno kakih ruševinah, ki ponavadi predstavljajo kar največkrat moje domače mesto in kraj in tam pol iščem svoje domače in tiste, ki jih poznam pa jih nikakor ne morem najt in nevem kje so. Najhujše pa je, da nobene žive duše ni nikjer. Grozen občutek, na srečo že dolgo nisem tega sanjala.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 15. Maj. 2011 8:24

-* Jaz že en teden sanjam, da čistim pištolo in ko hočem pogledati če je še metek v cevi, ne povlečem vzratnega mehanizma da pogledam v cev, ampak pištolo naperim proti sebi in pogledam v konec pištole, nakar se pištola sproži in mi odstreli betico. Aj jebiga.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 383
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 15. Maj. 2011 8:39

^^to je pa zato, ker si neučakan :)

Meni se je pa danes sanjalo, da so okoli naše hiše hodili volkovi in to črni volkovi. Potem pa je prišel pred naša vrata črn ris. Hotel je iti v hišo, ampak so bila vrata zaklenjena. Kaj se je zgodilo potem pa ne vem, sem se obrnila in spala naprej :D

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov