Dobri inštruktorji vožnje

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ice_cofee
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 68
Na forumu od: 4. 7. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ice_cofee » 14. Jan. 2014 23:31

Živjo,

Upam, da tema še ne obstaja. Odločila sem se, da menjam inštruktorja vožnje, ker imam že okoli 30 ur in se nekako ne ujameva, poleg tega pa se mi zdi, da se tudi sicer ne premaknem nikamor in da se on niti ne trudi, da bi se. Vozim tudi s starši in v dveh tednih v domačem avtomobilu sem se naučila več kot z inštruktorjem v 20 urah, kar je malo skregano z logiko. Verjetno bom zamenjala tudi avtošolo - Blisk se mi je sicer na začetku zdel dobra ideja, vendar zadnje čase slišim vse več zgodb o ljudeh, ki pri njih delajo tretjič, četrtič in še kar ne nardijo - ali pa jih sploh ne spustijo na glavno, kar, se bojim, se zna zgodit tudi meni. Zato vas res lepo prosim, da se mi oglasite tiste, ki ste izpit naredile (relativno) pred kratkim in ble s svojo avtošolo in inštruktorjem zadovoljne. Zaželena njihova imena (lahko tudi na pvt), lahko tudi opišete, kakšen je bil program. Sama se namreč vozim ves čas po enih in istih cestah, nisem še bila na Viču, ne na Rudniku, pa slišim, da je glavna velikokrat tam :/
Dobrodošle tudi tiste s kakršnimi koli izkušnjami iz Bliska, da vidim, če so govorice res resnične ali imam samo jaz takšno smolo :D

Lp!
Snowflake89
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 24. 9. 2013
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Snowflake89 » 15. Jan. 2014 0:03

S temle Bliskom smo tudi mi imeli probleme. No ne ravno jaz, ampak moja sestra. Je imela čez 40 ur, 3x je šla na glavno in vsakič padla. Nato je zamenjala avtošolo in inštruktorja, in se je v 10 urah naučila več kot prej v 40 urah, šla na glavno in čudežno naredila. In bilo je podobno kot si ti rekla..inštuktor ni kazal nobenega zanimanja ne nič. Ji je nato novi inštuktor v novi avtošoli rekel, da mu je jasno zakaj ni nikoli naredila glavne, ker je menda inštruktor iz Bliska sploh ni nič popravljal. Niti tega je ni popravil, da rok na volanu ni imela pravilno :rolleyes: Kakšen je to inštuktor :? No potem je šla v avtošolo Brulc (inštuktorja se poimensko ne spomnim) in po 10 urah seveda naredila glavno brez napak. Smo tudi mi potem slišali veliko pripomb čez Blisk..
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 570
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 15. Jan. 2014 6:56

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 15. Jan. 2014 10:18

Jaz ti lahko priporočim g. Marjana, ki je delal pri avtošoli AMTK (ne vem, če še dela tam). Sicer imajo dokaj ugodne cene, se pa da nafehtat tudi kak dodaten popust. Pokliči tja, vprašaj za Marjana, pa odvozi eno uro in boš videla. Res pa vprašaj za Marjana, eni drugi pri tej avtošoli meni niso bili ok. Če si iz LJ sem se jst vedno tako zmenil, da me je prišel iskat na dom, odvozil sem po dve uri skupaj in to je to. Na glavni je šlo gladko, je pa res, da sem vozil že skoraj leto preden sem šel delat izpit..

Škoda, da si zapravila toliko denarja in časa, da si ugotovila, da se z inštruktorjem ne ujameta.

Če te zanima kaj bolj na podrobno -- ZS.
sanjasanja
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 21. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjasanja » 21. Jan. 2014 12:08

Tudi sama sem menjala inštruktorja, ker mi je nabijal ure in se zelo rad drl name. Najprej sem si mislila, da si že zaslužim, da se dere name. Potem pa sem naredila miselni preskok, če te jaz plačam, da me nekaj naučiš , se ne boš drl name in mi v obraz zavijal z očmi. Zaradi njega sem se počutila neumno in nesposobno za vožnjo. Zamenjala sem avtošolo, in sicer v avtošolo Korelat k Tomažu Remecu. Ful prijazen, potrpežljiv, če narediš kaj narobe se nikoli ni zadrl, mirno ustaviš avto kjer je možno, 4 žmigavce in analizirata situacijo. Pol te pa da še enkrat na mesto kjer je bila napaka, da se prepriča, da razumeš in potem nadaljujeta z vožnjo. Pogosto je želel, da po uri napišem listek česa me je strah (npr. sama sem se ful bala avtoceste, ker me prejšni ni nič naučil) in kaj bi rada zvadila. In potem sva naslednjič vadila stvari z listka in potem še pilila stvari, ki so na glavni pomembne. Ko sva šla na glavno me ni bili niti malo strah, ker sem vedela, da bom naredila. In tako je tudi bilo. Najboljši inštruktor ever! Žal mi je, da nisem že takoj prišla k njemu. Toplo priporočam vsakemu!

Ker je neprimerno javno objavit tujo cifro, lahko pustiš mail pa ti pošljem številko ali še bolj enostavno pokliči v avtošolo in prosi za njegovo številko, če se boš odločila zanjga.


V vsakem primeru ti želim veliko sreče!
Zadnjič spremenil sanjasanja, dne 21. Jan. 2014 12:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Jan. 2014 12:16

a ni mal neprimerno, da v javnosti objaviš tujo cifro?
hej norci :)
sanjasanja
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 21. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjasanja » 21. Jan. 2014 12:43

To ni osebni telefon ampak službeni. Torej ne, ne zdi se mi neprimerno.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Jan. 2014 14:40

a, ok :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 351
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 21. Jan. 2014 15:47

ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Jan. 2014 21:46

^^ hehe zrnec je car :)

tale je tud dobra http://www.youtube.com/watch?v=DMPJ_Gbic1c
hej norci :)
enauna
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a enauna » 26. Dec. 2014 21:01

Živjo, tudi mene zanima kako je z avtošolo Blisk, ker sem pred kratkim začela voziti pri njih. Sem še čisto na začetku, sicer sem kar zadovoljna, me pa malo skrbi, če je res kot pišete. Ena druga kandidatka mi je tudi povedala, da ima odvoženih že več kot 60 ur in da je že 2x padla. Meni se to zdi veliko ur. Zanimajo me vaše izkušnje tako dobre kot slabe. Hvala in lepe praznike.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov