Absolventski izlet

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sarita
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 112
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sarita » 25. Sep. 2008 8:18

delusional napisal/-a:nisem še slišala da se kdo ne bi imel noro dobro na abslovnetu in da ne bi šel še enkrat.


Evo me!
Dosti raje bi šla sama z izbrano klapo nekam v lastni režiji kot pa na absolventa. Tam smo bili kot slovenske ovčke - gremo vsi v BioBio! In s(m)o šli... Če se nisi uštimal v vesoljčka na alien night si bil malo čuden... Najboljši dan mi je vsekakor bil, ko smo rentali kombija in šli sami na drug konec Krete. To bi bile moje idealne počitnice - vzemi ~7 ljudi, rentaj kombija in gremo nekam! Itak so me za absolventa prepričali sošolci, da bo kao ful fajn. Ni nič pomagalo, če sem hotla it kamorkoli drugam, samo na Kreto ne. Tako žurko sem si v LJ lahko sama naredila vsak večer v Hombretu. Pa ene 10x cenej!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1439
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 04. Okt. 2008 18:10

Mene absolventski izlet ne bo videl ...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 581
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 04. Okt. 2008 19:33

Mene pa je videl... A na Djerbi in s trodnevnim Safarijem. Res, da nisem skoraj nič žurala. Sem pa za to videla celo Djerbo, Saharo, tipične vasice v Tuniziji, gorske oaze, največje puščavsko slano jezero. Spoznala sem nekaj novih prijateljev, se odlično zabavala (polno smeha, zanimivih dogodivščin). Vesela sem, da nas je Collegium "dal" drugi agenciji - Altas Airtours. Doživela sem nepozaben teden dni, nore počitnice, nepozaben absolventski izlet. Če bi se še enkrat odločala -> odločila bi se isto!!! :)
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 347
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 30. Okt. 2008 21:42

jst sm šla lansko leto na absolventski izlet, in sicer s fantom.hvala bogu da sem ga vzela s sabo, ker če bi bla samo s sošolci nebi vidla čisto nič krete, ker vzel so tist paket ko maš samo partye pa čist nč drugega. midva sva šla pa na vse. pač dal se je preživet. itak je blo zmer vožnje ene dve ure, se je fajn dal spat, potem smo dostkrat šli na te znane plaže, se je tud dal spočit.
je pa res da je zadeva prek collegiuma ful draga, ampk ko vidiš, da je praktično cela ulica, nekaj lokalov, urejenih samo za nas, ko vidiš kolk folka gre zraven (razni zdravniki itd-ok. itak ga samo pijejo), vidiš kam je šel ta denar in je to res edinstvena izkušnja. vendar jst ne bi šla še enkrat.
je pa kakor si samo narediš, če hočeš razuzdan izlet, lahko tak tud je, če hočeš bolj umirjen izlet je pa tak. je čist kakor si sam narediš.
je blo pa res, da je ta collegium totalno nezorganiziran.v kater hotel oz. apartma bomo šli,smo zvedl na kreti, če bova s fantom sploh dobla sobo tud. u glavnm kar neki. tud vodiča smo žal mel precej nesposobnega

je pa to edinstvena izkušnja ki jo je škoda zamuditi
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 07. Mar. 2013 19:31

No, mene pa ene par stvari zanima.. Kdaj se zdej po novem hod na absolventa? Jst sm 1. letnik, pa mi je zadnjič ena kolegica neki omenjala, Mondial, pa organiziranje, pa te stvari.. Baje se gre konc 2. letnika?

No, druga stvar, ki me pa res zanima je, a je resno 3/4 študentov tako nesposobnih, da si ne znajo sami zorganizirat absolventa? Se pokliče na kakšno transferno družbo, vpraša za skupinski popust, opravi par klicev v hotele/apartmaje, tam si zorganizira svoje dogodke in je to to.

Jst na primer tudi nisem šel na maturanca v srednji, ker se mi zdi to čisto poneumljanje in nategovanje. Pa sem bil eden izmed izredno redkih, ki je bil takega mnenja, večina je potem šla. OK, sej ne rečem je kul žurat s kolegi pa vse, ampak, ko mi nekdo začne pripovedovat, da so v Grčiji žural s štajerci, pa gorenjci itd. me pa res mine.. Kako da fak je lahko folk navdušen, da gre nekam in pol tm najde celo Slovenijo? Mogoče sm jst čuden in neasimiliran na tak način razmišljanja, ampak madona, to se mi res zdi potrata časa in denarja. Pa ne mislim zdej neki, da bi si cel teden ogledoval pa okol hodil, definitivno pa ko berem, da še vodič ne ve kje točno si, pa tole s slovensko-grškimi diskači... Pač neka kombinacija enega resnega izleta, pol zvečer pa žur.. Pa tud cena se mi zdi močno pretirana..

Navkljub zgornjemu odstavku se mi pa še vedno zdi neumno ostajat doma, medtem ko ti pol tvoje katedre žura nekje skupaj, tako da se bom verjetno tukaj prilagodil večini ovc. :)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov