Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 21. Mar. 2019 9:22

HAHAHA to pa sem se nasmejala :D

* sem KONČNO prepleskala sobo. toooooook bolš zgleda. ZAKAAAJ SEM ODLAŠALAAAA?
* sem si naročila nov ebralnik. tok sem eksajted, skos gledam na telefon kdaj bo obvestilo, da ga lahko grem iskat. izbrala sem si res dobreega, z beklajtom. uh. giddy giddy giddy.
* sem že par dni nenormalno dobre volje. ah <3. nimam sicer nekega razloga, ampak ja. pomlad pa to.
* dejansko se skos obračam pa gledam tisto steno, ki me je najbolj obremenjevala, ker je bila res kr boga. KAKO LEPO BELO IN ČISTO

Slika
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3441
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 21. Mar. 2019 14:16

Exit, kakega? Jaz bi tudi!

Saarijarvi - lol :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7034
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Mar. 2019 14:53

Haha, saarijarvi, so se imeli kaj za pogovarjati potem :D
Exit in pačulin mačkon, vse najboljše!
In mimogrede, exit, si slišala za azelaično kislino? Na splošno pomaga pri tvojem stanju kože, edino spf kremo moraš nujno nositi čez dan. Pa dobro, to bi naj tako ali tako.


-selitev in papirovje speljemo do konca, ograjo se naredi in imam zeleno luč za velikega psa. On bi nemca, jaz zlatkota. Nemci so mi preveč zahtevni, potrebujejo doslednega lastnika, jaz pa bi ga zagotovo preveč razvadila. Od kolegov pes recimo še mene čuva pred drugimi, oni so za to vzgojeni. Medtem ki zlatkoti... do zdaj sem srečala same cukre.
-medtem je pa naš pes spet pri veterinarju. Počasi bomo odprli trajnik. Tudi to pride z njegovimi leti. Samo, da bo še dolgo let z nami.
-razmišljam o dopustu in o tem, če že rezerviram morje ali ne. Bojim se, da bodo taboljši placi spet rezervirani.
-s tamalo delava vsak dan po pol ure joge. Kao sproščujoča, proti stresu. Nikjer pa ne vidiš, da vmes po tebi pleza otrok, ti drži lase, ti poje, te cuka, žgečka, skače po tebi. Joga a la mama :D ,
-se grem spomladanskega čiščenja in mečem iz omare ven vse, kar nisem nosila dve leti in vse, kar mi ne prinaša veselja :lach: ,
-hodijo okrog nas jehovci. V bistvu so to eni izmed bolj prijaznih ljudi, kar hodijo okrog nas. Prvič so nam dali letak, sem povedala svoje, da me to ne zanima in je mir. Zdaj se pa vedno lepo pozdravimo, malo pomenimo in je to to. Leta nazaj sem recimo živela preko hare krishnovcev in isto, mirni ljudje, brez problemov. Običajni slovenci, z njimi so problemi, hehe :D ,
-ne vem, če si letos končno ne nabavim kolesa s košaro, hollandca.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 21. Mar. 2019 16:58

Imam zdaj eno kremo, demoderm. And it helps. Praise jesus.

Narocila sem pa bralnik kobo clare hd.
Cakam...
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 24. Mar. 2019 12:14

* navdušena nad ebralnikom. loves it <3
* sem se včeraj kooončno dobila s kolegico s katero se dogovarjava že sto let, preživeli skupaj cel dan. dejansko nisma nič počeli, prebluzli cel dan, ampak je blo super.
* danes grem po psa, na hitrco dogovorila s kolegom, da pride v lj. pa še sonce žge na polno. IM HAPPY :D
* sem zelo zelo vesela, da sem se odločila za prostovoljno delo. res. vidim, da pomagam, vzpostavila kontakt z vso družino. me pa boli, ko vidim kako se "mučijo". zdaj sem izvedela, da ima mali rad basket, sem že kontaktirala svojega očeta, mu že rihta eno proper košarkarsko žogo. upam, da bo vesel :D
* je lepo pomagat. res lepo.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Mar. 2019 17:17

-* sem na Tajskem, sem odletel iz Saigona, ker se mi po 9ih mesecih potovanja že malo meša od busev. Enostavno mi telo ne zdrži več.
-* bom naslednje tri tedne preživel v mestu Pai in treniral tajski boks, in si upočasnil ritem za moj prihod domov.
-* sem danes stopil na tehtnico, sem bil zadovoljen, če upoštevam da sem zadnje mesece dobro jedel, če porihtam tajski boks, in če speljem Slovensko planinsko pot v juniju, bom v juliju lažji že za ene 10kg.
-* je tajski boks zelo kompleksen, od tega kako stojiš, premikaš, in iz kje prihaja moč udarca. Sem fascniniran, vem da trije tedni niso nič, ker traja leta da res razumeš, ampak borci so neverjetni...takšna hitrost da ne znam opisati.
-* Tajci so kul, Vietnamco so hladni in malo nesramni..ampak Tajci, zelo chill.
-* si pišem stvari ki jih bom jedel prvi večer ko pridem domov: Začel bom z bageto, dimljenim sirom, pršutom...nadaljeval na govejo juho z nudlci, potem bom pojedel en šnicel pohanga piščanca in pohanga sira z majonezo, potem bom pojedel svinjska rebra, in šel na purana v smetanovi omaki z enim kruhovim cmokom, potem bom pojedel 3 kose tuna pice iz mojega kraja....zaključil bom z blejsko kremšnito in čokoladnim pudingom. Bog mi je priča da bom pritisnil na mamo, babico, sestro, fotra da dobim vse to. Se ne sramujem.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 29. Mar. 2019 18:53

^^ najs :) (Dober tek... :D )

- sem sama s svojimi cankles odracala samo do naše obale, malo sva raziskovala Piran, martinčkala na soncu. Če bi lahko, bi se takoj preselila nekam k morju, brez pomisleka, niti burja me ne zmoti. Mogoče, mogoče...ko zaženeva posel in bova lahko drugje oz. ne bo toliko važno kje sva. Mene sicer srce še dosti bolj daleč vleče, samo eh :)
- Ne maram, res ne maram fanta od sestre. :tot: Se mi zdi, da mi piše na obrazu oz. čedalje težje ostanem prijazna oz. nevtralna ob srečanjih. Ker se sestra potoži meni, kadar se skregata/ji dela bruke in na momente je malo "tmi" zame - mi je vseeno le malo drugače kot poslušat kolegice. Ko vidim kdaj njen mrtev izraz na obrazu in razdražljivost prav vem kdo je kriv za to. Ampak ja, tudi ona dopušča, samo bo morala sama prit do tega...če je že v prvih dveh letih toliko problemov zakaj kdo misli, da bo šlo na boljše? Ni logike, ampak čustva res zameglijo, vsi smo bili kdaj na taki točki. Potiho prav upam, da ga ne dobim v družino, ker ga enostavno ne gledam več kot sem ga na začetku (preveč slišala in videla, žal).
- nobena zveza seveda ni popolna, ampak tudi ne bi smelo biti *tako težko*... že itak se najde dovolj raznih zunanjih folkov, ki lahko grenijo življenje, ne rabiš tega še v enem izmed najpomembnejših odnosov v svojem življenju, bi moralo bit kvečjemu nek pristan od zunanjih stresorjev...
- sem v zadnjem času prebrala toliko knjig kot jih prej nisem kake 3 leta (študijska lit. ne šteje) in prav paše. Da imam čas, seveda pomaga. Kmalu ga sicer spet ne bom imela. :mrgreen:
- Mary Queen of Scots film... resno? ne. ne. ne. :flop:
- da:
Slika
- moja Лилия :hearts: :fluffy:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 30. Mar. 2019 8:25

Bog mi je priča da bom pritisnil na mamo, babico, sestro, fotra da dobim vse to. Se ne sramujem.


VEM, DA SE NE SRAMUJEŠ. IN VEM, DA LAHKO VSE TO POJEŠ.
enkrat sem dobila od lzja izrčrpno poročilo o tem, kaj je pojedel na enem abrahamu. loooordy. LOOOOOORDYYYY :D
bitch can eat :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2441
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 30. Mar. 2019 11:04

Moj seznam jedi, za ko sem doma:
Kotlet pa pecen krompircek, pivska klobasa in krompirjeva solata, fizolova minestra, mamini piscancji zrezki z gobicami in sirom, McDonald's, goveji golaz s polento, pa zdej bi ze dolgo kislo repo pa pire, ampak nisem ponavadi doma v pravi sezoni. Pa cokolada in cips s papriko pa smokiji :D
- Sem se ravnokar prvic letos kopala v bazenu. Voda je se mrzla, ampak ni sile.
- Mi je nov mobitel super, ampak se se navajava en na drugega in predvsem imam spet probleme s spell checkom, ker me vztrajno popravlja, ce pisem v slovenscini :)
- Ljudje so na druzabnih omrezjih grozni. Res, grozni. Ce nekemu beznemu (ne)znancu ne bi v obraz rekel, naj se ze ubije, zakaj so vsi pogumni na daljavo. Punca je dejansko v bolnici zaradi poskusa samomora in zelo ocitno rabi pomoc, ne pa nekih trolov, ki mislijo, da lahko recejo karkoli, ker je pac nekako javna oseba. Bi ji res rada pomagala, ampak sva v zadnjih letih zelo malo v stiku in ne vem, kako bi izpadlo, ce jo kontaktiram. Upam, da ima okoli sebe ljudi, ki ji bodo v oporo :(
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 02. Apr. 2019 7:02

* se je moj muc vrnil. po 12 dneh potepanja. ni mi čisto jasno kako je lahko tako dolgo zalutal... je kastriran... lahko pa, da vseeno še malo hormončki delajo... no saj vseeno. gospod je nazaj, spet je prilepljen na mojo mamo, ne pusti nobenemu, da pride blizu nje... vse je gud. ko sem videla sms, sem samo čutila kako se mi je ogromen kamen odvalil od srca. res je srce od mačka, res <3
* končno daljši dnevi <3 po službi sem šla direkt na šmarno. sicer se mi grozno ni dalo, ker sem bila nenormalno utrujena, ampak je tooook pasal :D
* je minus prestavljene ure, dejstvo, da sem čisto zblojena. ne morem se naspat (če spim 8, 9, 10, 12ur je rezultat enak).
* sem se odočila, da bom zdaj probala it vsaj trikrat na šmarno, ker je ravno taka pot, da se lepo prepotim, pa še zelo blizu službe in doma.
* sem v roku 10 dni prebrala 6 knjig. sicer so vse YA. moj ultimativn guilty pleasure. lahko čtivo, kjut je, v večini se vseeno skriva močnejše sporočilo. včeraj sem še iskala kakšne trilerje... skos berem. na busih, ko čakam, ko se zbudim, takoj, ko pridem iz službe.
books books books <3
* ni mi jasno kako lahko neke ženske konstantno konstantno skooooooos govorijo sam o tipih. SKOOOS. skos skos. skos. skos. kako???????
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7503
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Apr. 2019 8:00

- ful pase ta premik ure in vs ta pomladni vonj v zraku
- po pravici povedano kar se ritma tice sploh ne opazim premika ure, mi tudi ura za it spat varira kdaj grem ze okrog 8 (7) ce sm res sesuta, pa kdaj sm do polnoci pokonci.. se najveckrat poskusam osredotocit samo na st prespanih ur
- je prav fajn dobit festo, k pol ves kaj je blo krivo za razne probleme in da bi nic narobe in gre vse na boljse..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 03. Apr. 2019 7:35

* neee premik ure, neeee. js sn še zdej cela blesava.
* sem se preveč investala v tole prostovoljno delo. pišem profesorcam, če se lahko kdaj prestavi datum spraševanja, sama delam zapiske doma iz učbenika, da bo imel vse zbrano na enem mestu.... še živčna sem, ker vem, da bo naslednji teden vprašan... oh god :D
* sem perfect teacher material.
* mi kile iz dneva v dan skačejo dve gor, dve dol. bah.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7503
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Apr. 2019 8:09

- ful mi gre na zivce, k sm ze skor ena dva mesca na enem in istem s tezo in gre skos za vikend 1,5 kg gor, do konca tedna 1,5 kg dol .. :/
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 05. Apr. 2019 14:55

- sem se odločila, da bomo imeli mladičke mucke, vsaj enkrat. Komaj čakam doživet to luškanost :flower:
- se me je prav globoko dotaknil primer Watts družine, spremljam vse od začetka, sploh mi je nepojemljivo in totalno grozno, nečloveško...brrr kako lahko... :tot: :tot: :tot:
- gre eni očitno res v nos moja neslovenskost, na tvojem mestu bi me bilo sram :loser:. Obstaja svet tam zunaj, veš. Nestrpnost ni kjut.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7503
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Apr. 2019 15:02

- macji mladicki so najbol luskani, sem jih bila delezna celo otrostvo, raje sem se igrala z njimi kot z ljudmi/ otroki :D
- ^ wtf, to se bere, ku da bi za ta forum govorila (glede neslovenskosti) ?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov