f* frend v kak vec

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tenisac
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 68
Na forumu od: 20. 7. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a tenisac » 30. Jul. 2015 22:28

Glede na to, da sam nimam izkušenj s "friends with benefits", me resno zanima, na kak način se ponavadi prijatelja odločita, da bosta poleg prijateljevanja zraven še seksala. Vem da je pri vsakem FWB-ju od primera do primera različno, pa vseeno, v večini primerov me pač zanima. Ali dejansko skoz pogovor nekdo izmed njiju vpraša, če bi v prijateljstvo vključila seks, ali sta kdaj sama nekje in pride do nekega kako bi rekel šlatanja oziroma pri vsaj enem do želje, da bi si želel seksa.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 30. Jul. 2015 23:14

^^ hayley: Mah, v bistvu sem mislila nekako v tem smislu, da se v primeru FWB navadno en od obeh zaljubi prvi ... če mislite, da potem, kasneje v zvezi, to še ima kakšen pomen ali ne? Se pravi: je sploh možno, da FWB preraste v zrelo in izpolnjujočo zvezo ali pa morajo bit temelji drugače zastavljeni?

tenisac: Navadno je neka erotična energija že prej prisotna in potem se pač enkrat realizira.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Jul. 2015 23:24

js sm glede na tiste definicije mela bol ff, neglede al se je šlo za resno al 'neresno' zvezo je bil vrstni red sledeč: seksualna atrakcija,odnosi in šele potem morebitne prijateljske vezi. Sej verjetno sta osebi največkrat bol nekakšna kolega,meni je malo čudno da si z nekom že več časa prijatelj in potem, da kar enkrat preklopiš še na sex.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
tenisac
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 68
Na forumu od: 20. 7. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a tenisac » 30. Jul. 2015 23:26

MarijaNana, hvala za odgovor. Kaj pa tisto: večkrat sem že slišal, da imajo fantje skoraj vedno prijateljico samo zato, ker jim je všeč in bi radi nekaj več od nje imeli, obratno pa ni vedno tako.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 30. Jul. 2015 23:26

težko sodim, zame mora biti najprej prijateljstvo, da lahko precenim ali sem si s to osebo sploh kompatibilna. Če se izkaže da sem, me oseba mora privlačiti in šele nato se spustim v razmerje, FWB zame nekako odpade ---> TO JE TEORIJA kako si želim da bo v bodoče :D

Kakšna bo praksa pa bomo videli :P
tenisac
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 68
Na forumu od: 20. 7. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a tenisac » 30. Jul. 2015 23:28

Vprašanje za vse tri(hayley, MarijaNana in čuftika), ste ves čas čakale, da en nekaj napiše v to temo in šele potem začel komentirat?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Jul. 2015 23:39

Nimam nikakršnih izkušenj s FWB ampak pomoje ne bi smela bit nikakršna ovira, najpomembnejše je da si obe osebi na neki točki želita resne zveze in če sta prišla do tega spoznanja potem ni važno kaj in kako je bilo prej.

Tenisac meni se zdi ta teorija bol za v osnovno šolo ker odrasu tip ti prej al slej pokaže/pove kaj bi rad brez da bi se pretvarjal da želi bit samo prijatelj.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 516
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 13. Sep. 2015 13:50

Že ki teče tema o ff, me zanimajo izkušnje punc, ki so tak odnos imele. In sicer, kakšen odnos ste točno imele, ste se dobivali samo izključno za seks ali ste se tudi drugače družli? Ste se slišali le 1x na x dni, da se zmenite, da se dobite za seks in pol se spet nekaj časa niste slišali, ali ste se slišali vse skozi in je bil odnos dejansko prijateljstvo z nadgradnjo seksa?

Sprašujem, ker sem se prvič znašla v taki situaciji, in ne vem ali bi se sploh spustila v to ali ne. S tem fantom se zelo privlačiva, oba nočeva trenutno resne zveze, ampak mislim, da mi izključno 'pojebi-odjebi' odnos ne ustreza..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Sep. 2015 14:08

Js sem imela odnos, ki je bil še najbolj podoben temu, nisva ga pa prav imenovala ff. Kemija je bila nora, ampak nisem si ga predstavljala za resnega partnerja.. Bilo je bolj prijateljstvo z nadgradnjo oz. spoznala sva se na nekem žuru, se nekaj časa družila,se srečevala na žurih ter nato je preraslo še v sex. Niti se ne spomnem preveč podrobno več ampak mislim da smsi tu pa tam,včasih klici so bili vseskozi..trajalo je malo časa(2 meseca?)..sva ko sva prekinla s tem oba takoj bila z nekom drugim,mogoče se je to tudi malo prekrivalo..
Ne morem ti ravno dat nasveta ali ja ali ne. Velikokrat se navežeš na to osebo, običajno se, hkrati je lahko tud taka zanimiva,crazy izkušnja.. moreš sama pri sebi pretehtat ali ti to ustreza ali ne, možnost da si prizadet še vedno ostaja lahko maš pa en en najbol norih cajtov svojga lajfa..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 718
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 13. Sep. 2015 16:16

Različen z različnimi tipi, v nekaterih primerih res zgolj sex (booty call-i sredi noči in to je bilo to), z nekaterimi prijateljevanje in sex (ni bilo globlje čustvene naveze, ker sva vedela, da nikamor ne bi peljalo), v par primerih pa zmenki, ljubimkanje, prijateljstvo in vse, kar naj bi pasalo v zvezo, ki pa ni bila realizirana zaradi zunanjih dejavnikov. Ma, meni je bil vsak odnos nekaj posebnega, ker se je dogajal v trenutku, ko mi je to pasalo in ni bilo nikoli z nobene strani "teženja" po zvezi.
Probaj pa boš vidla, kam bo peljalo in če ti bo ustrezalo.
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron