Gospodarska kriza

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 248
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 22. Jul. 2009 9:07

sanjaanja napisal/-a:Naj naredijo malo kontrole med privat lastniki firm. Zmečejo iz stroškov polovico hiše, ki jo naredijo na firmo, stroške porok, obletnic, ki ne sodijo v službo.
A ne oni bi davek na tiste, ki nimajo otrok. Kaj bi radi še več nezaželjenih otrok. Pa se kdo vpraša, ali bodo ti otroci srečni, preskrbljeni, v ljubečih družinah? Morda kdo pomisli, da bodo na ta način mogoče povečali število nasilja v družini, število revežev, število osamljenih otrok, socilano šibkost,... Ja naši pa res rinejo v same težave.


upam da misliš s.p.-je, ker d.o.o. je čist nekaj druzga. Ker zakonodaja pri s.p. je veliko bolj nategljiva in se da veliko bolj državo okoli prinašat, prav zato je pa toliko hišic, pa avtov in kup gedžetov po hišah na stroške s.p..
D.o.o. je pa bolj zakonodaja za*ebana in maš lahko vsak trenutek DURS na vratih, vendar se še vedno da. Imam izkušnje z d.o.o., primarna dejavnost izobraževanje in svetovanje podjetjem, zato lahko rečem da se je kupovalo na vsake 5 let nov avto, pisarniški material, računalniško opremo, telefone,... Pa vse do takih banalnosti da te glava boli.
Saj je logično. Ker raje mam konec leta doma za 20k € zgoraj omenjenih stvar, kot pa da dam teh 20k € državi. Ker tako zelo jo pa spet ne ljubim...

In ja, podpiram vse tiste zasebnike ki na tak način kradejo državi!!! Ker dokler bo vsaka lenoba katera ne bo hotla delat vlekla iz državne blagajne po 500 € vsak mesec, pa dokler se bo cigane vzdrževalo z takimi vsotami, se bo še z največjim užitkom odžiralo cekine državi.
In prav je tako :!: :!: :!:
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 874
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 27. Jul. 2009 12:04

No tudi d.o.o. kradejo, vsaj tam kjer sem bila zaposlena je šlo čuda privat zadev na firmo.
Se pa strinjam s tem, da se preveč podpira Rome, ki očitno nočejo delati, oz. imajo še celo prednosti pred našimi državljani.

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov