Evro cene

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 12. Apr. 2008 19:34

Jaz se ga nikoli ne napijem zunaj v lokalih...ponavadi pijemo pri komu doma, zunaj mogoče eno pijačo. Tako da plačam samo za taksi in vstopnino...pa max eno pijačo. ;)

Pa ful mi je boljše, da pridem domov trezna in grem normalno spat, enih pač nikoli ne izuči in veselo tankajo še v diskačih, hehe, pol so pa čist boge naslednji dan...

Če pa kdo fura, pa pogosto ne zapravim niti centa :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2140
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 12. Apr. 2008 20:17

Madonca ej...pa saj zdaj ko razmišljam ste ženske tu kar na boljšem...vstopnino itak ponavadi zaračunajo descem...pa vedno se kakšna dušica od moškega najde da kam pelje ali pa za kakšno pijačko da. :lach:

Pa saj jaz tudi nisem ne vem kakšen pivec, pa tudi da bi zdaj hodil ven kot po tekočem traku. Ko grem pa ven pa res ne gledam koliko zapravim. Ven grem zato da se sprostim in ne zato da bom gledal na vsak cent. :) Pa želel sem povedati da tudi če ne žuram ne vem koliko... se z lahkoto zapravi par deset evrov.
Včasih sem šel ven in zapravil vsaj 10.000 sit...zdaj pa vem da bi imel 40€ premalo...isto sorazmerje žura za več denarja...v tem je bila bolj poanta.

Ampak denar je pač da kroži....pride in gre in pride in gre...tako pač je. Zdaj je pa odvisno kam ga daš v obrat da se potem vrne nazaj...pri pijači se definitivno vrne samo z jutrišnjim glavobolom v glavi in občutljivostjo na višje glasove :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 662
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 18. Jul. 2008 18:56

ma folk,kaj ste pa drugega misnli?!Itak da se je vse podražalo v 3pm...ma so nas nasankavali, da se bodo cene zaokrožale navzdol...seveda navzdol za denarnce...da bodo lažje.že zdej je kritično v trgovino z 10 eur,sam še hujše bo...ni se treba bat, da ne...
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 433
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 27. Jul. 2008 15:17

Jaz ko grem ven zapravim okrog 20 eur (bencin, pijača, sladoled). Če pa greva s fantom na večerjo, potem pa je to okrog 30 eur. V tem primeru plačam večerjo in pijačo, ker vozi on. Alkohola pa ne pijeva.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 662
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 28. Jul. 2008 13:30

v bistvu 20 eur po tamalem, a ne?zato pa več ne kruzam po kafanah pa diskotih,ker so itak ubitačno nabite cene za popizdit.pa vse navzgor zaokrožene.včasih ko sm šla ven je blo treba dat 2 eur za vstopnino, glede da zunaj gre več cigaretov še za njih od 4 do šest eur pa pol še drink...pa da grem sam na pivo mi gre kakih 5 eur.kaj bo šele ko nardim izpit pa bo treba še za benz...
pa tud v kak extra šoping si ne upam več, razen ko so razprodaje pa še takrat ne vem, če mi je 100 eur dost, kupim si pa ne skorej nč.
trgovine...živa propast.greš v trgovino pa kupiš najnujnejše pa zihr ne prejdeš pod 15 eur(to je še dobr).
ko poslušam folk, ko majo dol na jugu žlahto....tam je velko pivo pol eur...jebemti evropo!
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 985
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 29. Jul. 2008 8:27

Evropske cene so res hude, ampak smo se vedno na boljsem od Hrvatov in Madzarov. Ko sem v kaki trgovini v Lendavi opazam, da je najvec ravno teh, ki hodijo k nam nakupovat in specerijo in tudi tankat hodijo k nam. Glede na njihov standard mi je res cudno, da majo tak drago vse, da morajo hodit k nam, pa se mi imamo precej drago.

Glede zuranja... Res je, kar je prevec, je prevec. 20€ ni nic, ce gres ven. Itak placas nekaj rund, pa 20€ vec ni. Ko sem sla s 5000 sit ven, sem pila celo noc in sem se vedno prinesla kaksnega jurja domov. Ubitacno.
Se dobro, da mi je najboljse od alkohola vino, da ne zapravim toliko.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 662
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 26. Nov. 2008 18:49

ovje,tud hrvaška je draga...kaj k...bomo pa sami njivico zorali pa posadli zelenjavo in krpat bomo začeli strgane štumfe pa gate :? ampak resno mislim...ne bo dnara za vse...in bomo zaživeli tak,kot so živeli v veku mladosti naših starih staršev.druge nam ne bo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7076
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Nov. 2008 8:55

prejšnji teden sem bil na konferenci v portorožu in imeli smo tudi organiziran party v Papriki. prvič po nevem koliko letih sem bil v diskaču (če papriki lahko rečem diskač) in cene so grozne. namreč pol litra heineken točenega piva stane 4,5€! :eek: :eek: :eek:

in upam si trditi, da je paprika čez vikende polna in to same mladine... od kod jim denar?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2140
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 27. Nov. 2008 10:35

Pa kolikor mlade poznam se ga že prej napijejo(litrca na klopci) potem pa kakšno pijačko ali dve spijejo v nočnem klubu. Ene so celo omenile, da so švercale v torbici pijačo in so si potem tankale noter v kozarec soka recimo.
Nam starejšim je to izpod časti, da bi šli v trgovino in si litrco nabavli...jaz si sebe ne predstavljam, da si grem po litrco in se na klopco vsedem in napijem potem pa v doskoteko :lach:
Ampak so pa bili časi, ko smo bili teh let kakor so oni sedaj in nam to ni bilo tuje.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7076
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Nov. 2008 15:53

jaz tudi nisem nikoli v trgovini kupoval in se prej napil, ampak če pogledaš...recimo da je moja nočna doza 4-5 pirov, je to 20€, potem je potrebno še kakšno žensko počastit, one pijejo kakšne koktejlčke ali žgane pijače, je to verjetno naslednjih 20€. pa lahko zaokrožiš na 50€/noč... pa recimo da se zabavaš petek in soboto vsak teden, je to 400€/mesec! :eek: :eek: :eek:

hvala bogu da sem poročen in ne hodim ven! :P :P :P

pa da živim v periferiji, kjer v lokalu pir stane okoli 1,70€... :P
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2140
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 27. Nov. 2008 16:12

Označi in preberi: Khmm,khmm...Jochie med nama rečeno...v prispevku je dovoljeno imeti 5 smijlijev in ne 7...če bodo "masterji" videli te bodo po nagi riti.

Jah...jaz grem ven in težko pridem pod 50€ na večer...ajde da škrtarim pri sebi bi se dalo na 40€ priti po moje. Pa nisem ne vem kakšen pivec.
Moškim je malce težje verjetno v zdajšnjih časih, ccc :)
Če si mlad ji lahko vsaj rečeš, daj greva na klopco in bova se stiskala pa še kaj spila pa greva potem ven...bo itak sprejela.
Če si malo starejši, pa ji lahko rečeš, da imaš raje bolj intimno vzdušje in da pri tebi kaj spijeta in gresta potem ven.
Če je pa nimaš dečve...hmmm...ma plešeš na plesišču in tam itak ne moreš plesati s polnimi rokami ali kozarcem v roki. Za tisto pijačko dve bo pa en mladi moški že nabral skupaj. Ko pa jo malo bolje spozna na plesišču in ob njem pa ji itak lahko predlaga, da gresta kam na kakšno bolj diskretno mesto in jo domov odpelje k njemu kjer se bosta v miru "pogovarjala". In pride dokaj poceni skozi...pač malo domišlijo uporabiti ali pa improvizacijo, če je sila. :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2848
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Nov. 2008 18:36

... In kr mi pir, vino in podobn zos ne grejo po grlu (izjemoma se polet nacejam z bambusi), sm večinoma na vodkah in koktejlčkih in kr so slednji pr ta dražjih, se ga alkoholiziram bl malkrat :D . Men je prou. Fantom tut, kr pocen pridejo skoz (četud ne rabm alkoholnih "podkupovanj", prepriča use kej drucga).

Sm pa zanč kr mal lažje duše (in ne denarnce) plačvala "pijačo" svojmu automobilčku, se kr poznajo tisti euri mnj. Saj neki se je pocenil.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov