Zakaj me to ženske sprašujejo?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Mar. 2014 18:29

ti, sonckica, ne vem, a si zasedena al pa ti dol visi za kakršnokol zvezo, karkoli itd.. ja, če se hočeš zabavat je to pravi način, da pač na random spoznavaš folk.
za tiste, ki neki določenga iščemo, pa verjem, to ni to ;)

tisti ki uživate v spoznavanju, pač uživajte. men se nikakor ne ljubi zgubljat časa s spoznavanjem nekoga, pri katerem določenih stvari ne vem že takoj na začetku. dejansko bi blo super da bi folku na čelu pisalo "samski" al "zaseden".

men se zdi totalen fail, če si želiš resne zveze, pa pristaneš z nekom ki temu sploh ne ustreza, zaradi ne vem.. načina zapeljevanja, ker zna neki igrat, odkrije tvojo šibko točko in doseže da postaneš nor/a nanj? ko ti je pa človek všeč si pa itak nočeš priznat da ima sploh napake. in pol maš štorije ala "zaljubljen v zasedeno" in "takega ga ne poznam" in "spremenil se je" itd.

mislm, ko recimo nekaj iščeš po googlu, tud probaš čimbolj omejit najdbe in dobit natančen podatek? al greš po indexu vseh možnih spletnih strani in vsako pregledaš kaj je tam? :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 439
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 02. Mar. 2014 18:46

Meni se pa to sploh ne zdi zgubljanje časa. Saj ni nujno, da je ženska, ki jo spoznaš tvoja usodna ljubezen. Lahko spoznaš cel kup novih ljudi, ki bodo morda postali celo prijatelji. In mogoče ima kdo od njih lušno, samsko in pošteno prijateljico, s katero te spozna.

Tako, kot je sonckica napisala, niso vsi ljudje egoistični kreteni in ni nič narobe, če se komu da priložnost, da ga spoznaš. Oziroma obratno, če ne daš priložnosti, je majhna verjetnost, da se sploh koga spozna.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 763
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 02. Mar. 2014 18:49

Pusti slovenca. On je itak v nekem svojem svetu, kjer mu zenska na mail poslje europass cv preden se sploh vidita v zivo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1975
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Mar. 2014 19:32

Sončkica je čist prav napisala, se vidi, da je velika punca, ki zna razmišljat.

Ne vem, kako mislite eni dobit partnerja, če ste proti spoznavanju. Aja, že vem, eni ste take face, da boste dali na net svoj CV s sliko in vsemi hobiji in bejba po vaši želji bo vzpostavila stik z vami.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Mar. 2014 20:47

mal ste narobe razumel ;)
kar se prijateljstev tiče, spoznavanja novih ljudi, to tudi jaz počnem (saj temu se praktično ne moreš izognit, razen če si vase zaprt in se z nikomer nočeš pgoovarjat). fora je v tem da ne pričakujem da bom pa punco, ki jo iščem za zvezo, našel na tak način, in zato se tudi s takim načinom spoznavanja ne ukvarjam dosti. prijateljev mam dovolj, po spoznavanju novih nimam potrebe.

poleg tega pa, nikakor se nočem zaljubit v punco, ki nikakor ni gf material, pa začnem sam sebi lagat da je.
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7034
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Mar. 2014 21:16

Ampak preko neta zna biti marsikaj zelo prisiljeno, ali pa obupano. Vseh punc boljše da ne vidiš kot gf material, ampak mogoče kot način, da se sploh navadiš komuniciranja z njimi (predvidevam, da so tvoji kolegi bolj moškega spola). Ker tudi če spoznaš eno takšno, ki bo ustrezala vsem tvojim merilom, še to ne pomeni, da ne moreta iti čez nekaj mesecev narazen ali pa da boš z njo do konca svojega življenja. Boš potem spet iskal novo tako dolgo, kot mogoče iščeš zdaj to? Leta gredo prehitro mimo, upam, da se ne boš tega zavedel čez kakšnih deset, dvajset let. Takrat pa bo tvoja neizkušenost definitivno večji problem pri iskanju partnerice kot pa zdaj, ko si v dvajsetih.
The world is as you are.
m80
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 21
Na forumu od: 19. 2. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a m80 » 02. Mar. 2014 22:10

@Led Zepellin

...dobro si opisal glede zveze med eks./intro. kar zanimivi nasveti.

Samo jaz nisem tiste vrste introvert, da sem sramežljiv, težko navežem stik z novimi ljudmi ne ravno obratno.

Ker me veliko stvari zanima in berem, raziskujem različne teme sem zelo splošno razgledan se z mano se lahko pogovarjaš več ur o avtomobilih, zgodovini, ekonomiji, filozofiji, literaturi, glasbi, grajenju hiše, športu, računalništvu, modi, zdravstvu, prehrana, fitnes ...itd zato mi je prvi stik z neznancem mala malica, ker pri meni ni "nerodne tišine" ali brezpredmetnega blebetanja, še raje kot govorim pa poslušam in se poskušam postaviti v njegovo kožo in gledam skozi njegove oči.

Sam sem se naučil tudi nemško b2, francosko b2, angleščina pa c2 zato sem takrat, ko sem delal nočno službo v turizmu, brez problema pogovarjal z tujimi poslovneži itd, ki so pili pivo po naporni poti.
Sam sem tudi zelo sproščen, nevsiljiv... p.s... človek, ki ve da te verjetno nebo več srečal+3 piri ... dobiš take informacije in nasvete glede življenja, da kmalu spoznaš zakaj so tako uspešni v življenju in kaj se jim plete po glavi ;)

Pri meni je problem slednji;

-zelo hitro ocenim karakter in motive, ki jih ima oseba... pač moja prva strast je bila psihologija (Neuro-linguistic programming) in zato sem vedno znova razočaran, kako plitki, nerazgledani, sebični so ljudje. Zato se izogibam GLOBJIM ZVEZAM, ker se počutim ranljivega in odprtega.


Rad bi imel žensko, ki je res razgledana in se skoz razvija v boljšega človeka ter to zanimanje in pot deli z mano.

P.S... več kot veš, bolj je zanimiv svet in ga ni dneva, ko bi bil depresiven, osamljen, živčen.... ampak dihaš in živiš v trenutku ter začneš ceniti vse kar te obdaja. In potem, ko enkrat izgubiš strah pred smrtjo potem postaneš resnično svoboden.
Če pa se nikoli ne boš poglobil v svoj ego in poskušal pogledati na situacije iz 100 različnih prespektiv, do takrat pa boš vedno iskal več denarja, večji status, več prijateljev, večjo hišo...itd in nikoli ne boš resnično živel v sedanjosti ampak samo za trenutke, ki hitro minejo kot letni časi in se spet znajdeš pred ogledalom realnosti, ki jo živiš in ti ni všeč ter čakaš na hitri beg pred seboj.

Vsak beži drugače ali je to; opravljanje ob kavicah, alkohol, nakup novega avtomobila, igranje igric, nezdrave zveze, drama, nakupi....... vsak ima uteho in potem se ljudje sprašujejo zakaj so vsi depresivni, obsedeni z videzom, z statusom..... kako naj bodo srečni, če pa so vsi sprogramirani v določeno smer in realnost jim tega ne da, zato pa podzavest joče, trpi in tista živčnost, jeza, obup za štirimi stenami kjer ni motečih dejavnikov( telefon, tv, družba,...) bruhne iz človeka ampak človek to ne zna pregnati.
m80
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 21
Na forumu od: 19. 2. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a m80 » 02. Mar. 2014 22:20

@emanuela

saj punc sem imel že veliko ampak to so bile 2 tednske zveze (morje, potovanja..) skoraj zmeraj pa so bile starejše od mene (tudi telesno zgledam 25) ampak take zveze niso prave, ker ni službe, njene družbe, staršev..itd motečih dejavnikov, ki prisilijo osebo, da se drugače obnaša, kot pa ob morju brez skrbi kjer pokaže človek pravi obraz.

Pravi obraz, ki ga bi človek imel tudi doma, če nebi bilo toliko problemov, slabe družbe, zahtevnih staršev, finančnih problemov.. in potem prišteješ še neznanje za soočenja z težavami pa dobiš nepopolno, nestabilno osebo. Katere so razlog za mojo izbirčnost.

Ne pravim, da sem jaz popoln (še zdeleč ne) ampak jaz vsaj DELAM vsak dan na tem ne pa večina ljudi, ki po 1 letu isto jamra, ima iste težave, isto razmišlja. :nein:
Jaz nočem popolnosti od punce ampak željo po njej in da nekaj dela na sebi ter ima odprt um.
Zadnjič spremenil m80, dne 02. Mar. 2014 22:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Mar. 2014 22:46

m80, zgledaš super zanimiv fant in ti definitivno ne boš prav dolgo samski :)

Ziher te sprašujejo, ker so zainteresirane :razz:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 03. Mar. 2014 2:25

my nigga m80

Tudi jaz, zelo podobno doživljam ta svet kot ti...toliko se je za naučiti, in predvsem toliko za videti.

Tudi jaz sem introvert, in lahko klepetam z čisto vsakim na tem svetu, rekel bi da so moje komunikativne sposobnosti višje od večine ljudi, sem pa tudi zelo selektiven za pogovor...zato mi šepa, opravljanja, poslušanje o bivših, vsakodnevne debate kdo je kaj naredil in podobno, me ne stimulirajo.

Ampak veš kaj, tudi to je treba spoznati in se naučiti, da greš nekam in poslušaš 2-3 ure kar neko sranje, ne zato ker si želiš, ampak ker imaš ne vem mogoče rad tega človeka, in ti je mar zato kar je povedal.

Zatorej ti dam tale nasvet:

Ta svet ne bo takšen kot si ga boš ti zamislil, in tudi dekleta ne boš našel točno takega kot si boš zamislil...in potrebno bo veliko več fleksibilnosti kot si misliš.
Bil sem zelo podoben tebi, mislil sem da če berem nekaj, vidim nekaj...da je to dovolj da razumem ta svet, ampak da se dejansko naučiš nekaj - moraš iti ven in si umazati roke.

Videl boš, tako kot jaz..ko se boš zaljubil, spustil ščite..boš videl kako bolj intenzivno boš doživljal ta svet, in ja..upam da ne boš tako kot jaz popolnoma zgubil kontrolo nad sabo.
Pomembno je da doživiš izkušnje, in pomembno je da doživiš velik neuspeh.
Ker tudi jaz, sem do točke neuspeha doživljal same uspehe, napredoval sem kot človek, delal sem na sebi...in ko je prišel neuspeh, sem bil sesut. In to samo zato, ker ga nisem doživel prej in ker ga nisem znal še sprejeti.

Pomembno je, da spoznavaš ženske intimno, in več različnih tipov žensk. Sam recimo zdaj vem kaj mi paše, in kaj mi ne ustreza...ne selekcioniraš več, ampak opaziš stvari pri osebah. In zato rabiš izkušnje.
Brez izkušenj, ne prepoznaš ne vem, posesivne ženske, da se boji drugačnosti, da se ni sposobna ločiti od primarne družine, da je globoko v sebi nesamozavestna, da ne zna sprejeti niti najmanjše kritike.

Zato pojdi ven, in spoznavaj ženske...pa če je tako kot pri meni, da se družiš s poetinjo, jbg...pač naj bo poetinja, naslednja bo pa go-go plesalka.

Če si tako odprte glave pri teh stvareh, bodi odprte glave tudi pri tej stvari.
Izkušnje so pomembne, in več kot ji imaš...boljše lahko razumeš ta svet.

In včasih ti uspe, včasih se pa naučiš. Ni neuspehov.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3646
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Mar. 2014 9:59

m80 napisal/-a: Rad bi imel žensko, ki je res razgledana in se skoz razvija v boljšega človeka ter to zanimanje in pot deli z mano.

P.S... več kot veš, bolj je zanimiv svet in ga ni dneva, ko bi bil depresiven, osamljen, živčen.... ampak dihaš in živiš v trenutku ter začneš ceniti vse kar te obdaja. In potem, ko enkrat izgubiš strah pred smrtjo potem postaneš resnično svoboden.
Če pa se nikoli ne boš poglobil v svoj ego in poskušal pogledati na situacije iz 100 različnih prespektiv, do takrat pa boš vedno iskal več denarja, večji status, več prijateljev, večjo hišo...itd..


tudi jaz sem takšnega mnenja. ne razumem ljudi, ki imajo samo šolo/službo in ves svoj prosti čas namenijo le lenarjenju, računalniku, sedijo po kavicah.

pravzaprav se mi zdi kvalitetno preživljanje prostega časa ena najpomembnejših reči v zvezi. in še, da se ta zanimanja tudi razlikujejo, kar daje posamezniku možnost, da se giblje, komunicira, zabava tudi v krogih ljudi, ki jih partner ne pozna (dobro). ta aspekt mene osebno na nek način osvobaja. da se lahko razvijam v tiste smeri, ki mi nekaj pomenijo, moj fant pa v tiste, ki nekaj pomenijo njemu. skupaj imava pa še vedno malo morje interesov in oba sva takšna, da redko sediva pred televizijo (pravzaprav le ko je kateri bolan, 1x na dva meseca ko gledava kak film - kar je tudi neka kvalitetna izira in ne bedaste holivudske komedije).

kar hočem povedati je: brez skrbi, našel boš takšno pupo. je pa na žalost dandanes tako, da je vse več lenobe in življenja tja v en dan, potakanja po lokalih, da cajt mine in ždenja pred navideznim realnim svetom - računalnikom. ne opozarjajo strokovnjaki brezveze na pasti tehnike in zasvojenost. to je realnost. saj vidiš tule gor. raje od resničnih kontaktov in resničnih oseb ima internet. 20let star mulc.

so pa razgledane tipice, ki skačejo okrog, strašno nadarjene, zabavne, grejo na vsako razstavo, povsod sodelujejo, so krasne in - samske. ker iščejo takšne kot si ti in ne ker ne bi mogle dobiti tipa.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 13. Mar. 2014 13:19

claire napisal/-a:ne opozarjajo strokovnjaki brezveze na pasti tehnike in zasvojenost. to je realnost. saj vidiš tule gor. raje od resničnih kontaktov in resničnih oseb ima internet. 20let star mulc.


pač nismo vsi mahnjeni na knjige in razstave in podoben bullshit :) zame je to pač živ dolgcajt, sploh kake razstave umetniške, še posebi danes, ko je vsak zadet luzer umetnik. knjige se mi pa zdijo dolgočasne, mnogo časa vzamejo, dejstvo da imaš "svobodo in si lahko po svoje interpretiraš stvari" mi pa pomenijo to da avtorju tud po nvmkok straneh ni uspel točno povedat o čem se gre. knjige so stvar preteklosti, danes imaš film, kjer slika pove 1000 besed.
kar se pa aktivnosti tiče, sem pa v dobri fizični kondiciji, plus mam normo za DP v športu ki ga redno treniram že več kot 10 let.
drugač pa sori da ljudi raj spoznavam prek pogovora, kot pa z drgnjenjem z ritjo ob ljudi.

če se teb zdi to bedasto, jbg. nimaš pa pravice govort "kdor se ne zanima za en bullshit in ga zanima drug bullshit je beden in dolgočasen".
hej norci :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3646
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Mar. 2014 13:31

ti si pač običen bedak.

sploh pa se od tebe niti ne pričakuje da boš razumel o čem teče debata, niti se od tebe ne pričakuje da imaš kaj pojma o knjigah, umetnosti ali razstavah.

ker si idiot.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2437
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 13. Mar. 2014 13:39

Pa slovenc, no! Sej ni edini način spoznavanja ljudi v živo z drgnjenjem riti :D Pa ok, ni ti do razstav, fair enough. Lahko pa deklico spoznaš na sprehodu. Al pa ne vem, kaki bolj kulturni projekciji filma z okroglo mizo (ko že omenjaš film). Jaz sem zelo malo ljudi - partnerjev ali prijateljev, spoznala preko drgnjenja riti (in variacij na to temo, aka obisk diskačev, ker riti načeloma ne drgnem ob neznance). Večinoma preko pogovora, kot si ti želiš. Zaklepetaš se pa lahko marsikje pa še na svežem zraku si :)
Ampak ok, sej ne vem, zakaj to sploh pišem, ti si tako trmasto prepričan v svoje. Tudi prav, vso srečo! :wink:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 13. Mar. 2014 13:56

claire napisal/-a:niti se od tebe ne pričakuje da imaš kaj pojma o knjigah, umetnosti ali razstavah.


in? komot preživim brez teh stvari. ne bom nič bolj pameten če citiram shakespeara al pa naštejem dela nekega pleskarja al kiparja. če pa misliš da si zaradi tega pameten pa sploh bedarija.
pa prosim da se mal opozori tole "fajn ljubko pametno pupo" da naj ne zmerja kot pijan mornar, če se kdo ne strinja z njo.

patchouli, vem da ni ;) moj point je pač ta da nismo vsi za iste stvari.
hej norci :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov