žuranje v moški družbi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

summer of 69
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 9. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a summer of 69 » 16. Feb. 2009 10:57

Pogosto hodim žurat v moški družbi: z mojim fantom in njegovima kolegoma (oba samska). Reči moram, da mi v njihovi družbi ni nikoli dolgčas, vedno pokam od smeha. :D ...Problem pa nastane, ko se začnejo "ti moji dedci" zafrkavat z nasprotnim spolom, predvsem z natakaricami. Največkrat jim pridigajo, o tem, kako naj jim pravilno zmešajo pijačo, prepričujejo jih za popuste pri pijači, itd. Včasih se njihovi pogovori sučejo tudi okrog oblin, lepih nogic, itd. Pri vsem tem sodeluje tudi moj dragi. Sicer mi zagotavlja, da je vse mišljeno v hecu, vendar meni ni vseeno, večkrat postanem kar ljubosumna zaradi tega. :twisted:

Kaj menite ve o tem? Ima katera podobne izkušnje?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Feb. 2009 11:30

mam izkušnje glede žuranja v moški družbi,ker tud jst večinoma žuram sam z moškimi, ampak se moj ne gre enakih "igrc" z ostalimi bejbami, kot njegovi kolegi.
Nevem, nekak je že od zmeri tak, nikol nisva nč o tem govorila al pa da bi mela jst kšne ljubosumne izpade al pomisleke.Enostavno pač ve, da je zaseden in da ni lih prijetno če bi pred mano zajebaval kšno drugo bejbo.
Se zajebava s kolegicami najinimi/mojimi, ampak tko do neke meje.
nevem, men bi blo tud neprijetno, da bi tm kr eno neki ogovarju....
si mu probala kej rečt, da te pač zadeva moti?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2157
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 16. Feb. 2009 11:55

Tudi jaz grem ponavadi ven s samimi dedci...pa je prav fajn, ker si lahk čist na BTK, z deklinami ni tak fajn. No, moj se lepo obnaša, ne komentira drugih žensk, razen na tak način, da kolege (samske) zajebava in podžiga, kero naj zahaklajo :D
Oba sma kr ljubosumna in se dobro razumema, da ni glih fajn, če zaj tam neki zjaš za enim lepotcem/lepotico...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 16. Feb. 2009 16:31

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5791
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Feb. 2009 17:29

:lach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:02, skupaj popravljeno 1 krat.
*Ina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 22
Na forumu od: 4. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ina* » 16. Feb. 2009 18:06

Grem večkrat z njegovo družbo ven, s kolegicami ali brez, niti ni važno. Ne bi pa pustila, da pred mano nadleguje kelnrce in jim stresa komplimente. Kar nej proba, bom pa še jst enga postavnega mladca začela pecat, dvomim da bo potem tko navdušen nad vsem skupej. :twisted: :D Določena mera spoštovanja ja mora biti, takšno obnašanje pa zame ni, čeprav bi mi zatrjeval,da gre za zajebancijo.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2848
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 16. Feb. 2009 22:15

Rada mam moško družbo in moške kolege, ampak z deci, k bi se na tak način za(je)baval, ne bi doug zdržala. Da bi biu pa med njimi še moj partner, ne glede na to, a sm zraven, al ne, pa tok slabš. Ne hvala.

Mam par kolegou, k so jim take in podobne stvari blazno zabaune, zato pa več kt na kavo z njimi ne grem.

Otročje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 545
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 17. Feb. 2009 15:26

Tudi js grem vcasih ven v samo moski druzbi..eden izmed teh je moj tip...eden je samski...eden pa zdj na "frisno" zaljubljen...pa tud prej k smo hodl ven..me to ni motl,cetudi sm bla edina zenska..kar se tice ogovarjanja drugih punc,pri mojem niam teh problemov...je pa tu pa tam mal namignu kermu od kolegov,kera bi bla kandidatka za dolocenga ..pac tiste moske fore..ki pa me nikol niso motle.. :D
kar se pa tice (mnogih)primerov,k ima tip punco poleg..pa druge komentira itd..si pa mislim o njih le najslabs..to so tiste otrocje fore, kao neko dokazovanje samemu sebi... in kolegom...:roll:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 17. Feb. 2009 15:28

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 973
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 17. Feb. 2009 15:48

Horus napisal/-a:Hmnja, otrocje ni, da to pocnejo, ampak da jim pri njihovih letih se ni potegnilo, da je zelo neumno to delat, ko so njihove punce poleg.

Se strinjam.

Nič nimam proti temu, da se moški zabavajo po svoje. Dokler flirtajo z dekleti zunaj, jih zafrkavajo, a vejo, da so vezani in zato ne naredijo nič konkretnega ni panike.

Da bi pa moj to delal v moji bližini pa mi ne bi blo všeč. Bise počutla zavrženo in ponižano in ne bi želela več z njimi ven. Pa ne iz ihte ali zamere ampak zato, ker je prav, da se fanjte tako zabavajo brez svojih deklet zraven.
Imaš, da me vikaš!
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1401
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 17. Feb. 2009 16:06

summer of 69 ;
najbolje da svojemu fantu na samem poveš da te moti... In če bo reku da se heca, se ti drugič "hecaj" tako da se boš spogledovala z natakarjem ko bo on zdraven... :razz:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 8839
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Feb. 2009 17:51

Pa če greš z moškimi ven, lahko pričakuješ moške pogovore. Zakaj bi se zdej ene 5 tipov tebi prilagodilo, in ne govorilo o tem? Če te pa tak mot, pa ne hodi več z njimi ven.

Js velikokrat hodim v moški družbi ven, včasih fant zdraven, včasih ne, pa imajo moške debate, pa me ne mot. Še js kdaj kakpno kelnarco pohvalm. No, pametovanje glede pijač se mi pa itak zdi otročje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2708
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 17. Feb. 2009 19:41

Midva z mojim imava dva super kolega, s katerima velikokrat greva na pijačo. In bila bi neumna, če bi pričakovala, da se bojo ti kolegi podrejali meni in se pogovarjali ženske stvari.

Ne zdi se mi otročje, da se zaje*avajo o raznoraznih stvareh, pač je*iga, taki so. Velikokrat pa grejo čez mejo, ko se npr. spravijo na nekatere res nedolžne ljudi, na boge revne ljudi, ko se delajo norca iz njih. Takrat pa jim povem svoje. Vsem, tudi mojemu fantu.

Nisem pa bila še deležna posmehovanja kelnarcam in osvajanja le-teh. Nevem, kako bi odreagirala, ampak verjetno me ne bi motilo. Pač, kaj hočem, še ena izmed njihovih for. Mogoče bi vsem rekla, da so skrajno neumni in naj se lepše obnašajo (po tem bi imela namreč bolj čisto vest :wink: ), vendar pa ne morem pomagat, če me slučajno ne bi poslušali in bi nadaljevali svoje.

Kaj čem, taki so fantje in če hočejo izpast večji frajerji, ko se zajebavajo s tem, pa naj.
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 159
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 18. Feb. 2009 10:04

A se ti fantje nimajo med sabo nič za pomenit?Se mi zdi da so mal ego manijaki.Svojmu fantu pa lepo povej,da te motijo te bedne fore,sej mene bi tud.
Družbo svojih punc pripelji med njih pa jim dopovejte,da so bedni s ponižujočimi in nespoštljivimi forami:lol:
Zadnjič spremenil *roxy*, dne 19. Feb. 2009 18:39, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1764
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Feb. 2009 12:04

jz ga skos samo s tipi..recmo v družbi mojga plus tm ene 3-5 drugih kolegov, pa zmer pokam od smeha, res, ful mi je dobr..problem pa nastane, ker oni če ne soijejo dost neznajo tko mucat, mau migat pa it plesat..ampk so k prbiti al za šankom (njim je šank glavn lol) al pa za mizo, pa se zajebavamo pa vse, ampk plesat pe ne če ni še nevem kok žensk okol..k da se ne znajdejo brez žensk pa brez alkohola lol... :roll:
in jz čist u elementu, bi šla muvat, pa nemorm..in zto pol SAM ZRT TEGA pogrešam bejbe!! ampk pa ni take zajebancije pa for pa smeha :):)
drgač pa skupi pokomentiramo kšno ritko pa joške pa kero dobra bejba..sma teh nizkih z natakarcami pa nimajo...še dobr..ker mej je to ČIST OTROČJE.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov