Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
McLarnovc napisal/-a:ko boš šel med dekleta, NE SMEŠ zgledat potrt(tud če si), ne smeš zgledat "vdan v usodo", ne smeš bititd......verjemi, takih tipov punce ne marajo....ne smeš bit pa tut too much samozavesten, ker hitro izpadeš poln sam sebe...
McLarnovc napisal/-a:pa bodi to kar si....ne se pretvarjat, ker prej ali slej pride resnica na dan, in pol boli...
Toty napisal/-a:Oj.
Nisem vedel, kam naj se obrnem, pa pišem sem. Star sem 27 let, in še nisem imel punce. Tudi npr. v lokalu ali diskoteki nisem še nikoli navezal stika z kakšno. Sem zato čudak?
kr.ena napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:ko boš šel med dekleta, NE SMEŠ zgledat potrt(tud če si), ne smeš zgledat "vdan v usodo", ne smeš bititd......verjemi, takih tipov punce ne marajo....ne smeš bit pa tut too much samozavesten, ker hitro izpadeš poln sam sebe...
McLarnovc napisal/-a:pa bodi to kar si....ne se pretvarjat, ker prej ali slej pride resnica na dan, in pol boli...
A ni tole malo nasprotujoče? Pretvarjati se, da nisi potrt itd. hkrati pa biti to kar si in se ne pretvarjat?
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov