So moški po naravi poligamisti??

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Chikitaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 22
Na forumu od: 5. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Chikitaa » 11. Feb. 2012 15:57

se strinjam stabo ajča. njegova lubosumnost na vsazga k me je pogledu ni bla normalna... zgleda mu res fali samozavest in je kao na ta način pumpav ego:// nevem možno, kaj js vem, sem samo navaden smrtnik ki ne razume zakompliciransoti življenja:)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7639
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Feb. 2012 17:02

Chikitaa napisal/-a:zakaj ste tipi tok skrivnostni in se ne morte normalno odprto pogovarjat o problemih?? raj bežite stran in se stiskate v kot k zajc?pa taki deci, to nj bi bli močnejši spol yea right!!
Rekla je "skrivnostni" :lach:
Pa dej nehi, men tole zgleda, kot da ga podzavestno hočeš opravičevat; naprej pa pišeš o vsem kar predstavlja nedoraslost - bežanje pred problemi, nepripravljenost na konstrukiven pogovor, ..
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 849
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 11. Feb. 2012 19:18

Vsi prevarani/prevarane, ki problem vidite v tem, da smo tipi pač prasci/lovci ipd bedarije - in ste prevarani/prevarane v vsaki zvezi... Podzavestno/zavestno vas privlači folk, ki vara.
(s tem ne opravičujem njihovega početja ;) )
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 11. Feb. 2012 19:41

Chikitaa: videz je važen na začetku, DA SI z nekom. Da pa z nekom ostaneš, so pa važne čist druge stvari :)

Valda se ne boš zdej sekirala zarad ene brezvezne miss športa. Lej če ne bi bila ona, bi bila pa kera druga.

Tvoj ex je pač debil. Bodi vesela, da si se ga znebila :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1975
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Feb. 2012 9:33

Preveč dramatiziranja, nezvestoba obeh spolov je stara, kot je staro človeštvo. Pač ena bolest človeštva, ki ne bo nikoli izkoreninjena.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 209
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 12. Feb. 2012 12:22

Ja, seveda da je! Ampak se mi zdi da se je nezvestobo včasih obsojalo bolj kot danes. Da postaja na nek način bolj sprejemljiva. Mislim, vsak drugi časopis, ki mi pride pod roke vsebuje neko "znanstveno raziskavo", katere izsledki potrjujejo, da smo ljudje po naravi ne-monogamna bitja, moški lovci... WTF?! :mad:
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 12. Feb. 2012 14:00

meni se pa zdi, da se jo je včasih bolj sprejemalo. sploh s strani moškega. je bilo za moške "drugače". se je gazda včasih napil v gostilni pa prespal kje in se šele nato vrnil domov, pa je redkokateri padlo na pamet se ločevat zaradi tega. še "kompliciranja" je bila obtožena, če se je hotela... danes se pa folk razhaja zaradi tega...
taki članki se pa pišejo, ker se prodajajo oz berejo.
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1975
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Feb. 2012 14:38

Če tip zna dobit eno, jih zna dobit 10. Ženske ste si dost podobne med sabo, glede tega, na kaj padate. In če je ženska všeč enemu tipu, je sigurno všeč 10-im.

Ergo, kjer je izbira, je možnost varanja. Če vas je tako strah prevar, si tipi najdite grde ženske, ženske pa si najdite sramežljive tipe, ki do nobene ne upajo. Pr takih je možnost prevare še najmanjša.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 209
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 12. Feb. 2012 15:14

s0nckic4 napisal/-a:meni se pa zdi, da se jo je včasih bolj sprejemalo. sploh s strani moškega. je bilo za moške "drugače". se je gazda včasih napil v gostilni pa prespal kje in se šele nato vrnil domov, pa je redkokateri padlo na pamet se ločevat zaradi tega. še "kompliciranja" je bila obtožena, če se je hotela... danes se pa folk razhaja zaradi tega...
taki članki se pa pišejo, ker se prodajajo oz berejo.


Včasih as in 40 let nazaj, ja. Potem se je začelo poudarjat, da ženske ne smejo dopuščat takega ravnja in bla bla bla - skratka zvestoba je bila ful opevana. To pa seveda NE POMENI da je bilo varanjy kaj manj kot danes. Vse kar hočem povedat je, da se nezvestobe danes niti ne skriva, oziroma ni več tako družbeno nesprejemljiva. Vem, da je vedno obstajala in vedno bo, ampak včasih se o tem sploh ni razglabljalo. Tako kot praviš - se je gospodar napil in se spotoma ustavil še pri sosedi. Danes se mi pa zdi, da se zelo išče razloge za opravičevanje nezvestobe.

Ja Džeki, to je pa najboljša rešitev ja. :D Si najdeš enega nesamozavestnega in neprivlačnega moža katerega komaj gledaš, kaj šele da bi z njim seksala - ampak druge tudi ne bodo! Res zmaga. :D
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 12. Feb. 2012 16:32

Pomoje je za "nesamozavestnega / neprivlačnega" moškega še večja šansa, da te prevara :D

Mislim verjetno mu je všeč večji % žensk, kot je enemu, ki lahko bolj izbira. Bejb, s katerimi bi te potencialno lahko prevaral, je veliko več. En, k je "samozavesten / privlačen" je pa nekako že imun na take zadeve in ne bo kr dol padu, če mu bo ena dala vedet, da ji je hud.

Ampak še vseeno ni nikol za ziher. Pač nikoli ne veš, kaj se ti bo zgodilo v življenju. :)
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 452
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 12. Feb. 2012 16:46

Sem hotela napisati nekaj podobnega. :D Itak pa je v življenju pač tako, da ne veš kaj te čaka, pa če misliš, da še tako dobro poznaš osebo, s katero si skupaj. Če bi se s tem obremenjevali četudi se (še) ni nič zgodilo, bi zamudili pol življenja in polovico živcev. Ne opravičujem pa varanja v NOBENEM primeru oz. nobenih okoliščinah. Če ti več ni do zveze in se niti več ne misliš truditi zanjo, jo pač končaj, ne glede na to, koliko časa si bil s tem partnerjem, ali imaš z njim otroke ipd. Marsikateri ločen par zdaj lepše živi kot je prej (vsaj ena stran, torej tista, ki je prej trpela) in tudi otroci niso zaradi tega čustveni invalidi, ker starši ne živijo več skupaj.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Feb. 2012 17:00

Leonessa napisal/-a:Marsikateri ločen par zdaj lepše živi kot je prej (vsaj ena stran, torej tista, ki je prej trpela) in tudi otroci niso zaradi tega čustveni invalidi, ker starši ne živijo več skupaj.

Ja, če so starši toliko odgovorni (oba, ne samo ena stran), pol bi naj bilo vse ok. Če pa ni, pa znajo starši igrati kar nekaj igric preko otrok, se kregajo še naprej, ni da ni. Poglej realno-koliko parov dejansko poznaš, ki so se razšli, začeli živeti narazen in so otroci popolnoma neprikrajšani? Seveda, je dobro v primeru, da je bil zakon/zveza polom. Ampak če so bili kakšni hujši dejavniki not, kot so npr nasilje, alkohol...potem je škoda do neke mere že storjena.

Chikitaa, tebi pa svetujem, da se niti ne poskušaš primerjati s komerkoli, ker nima smisla. Zdaj je, kar je. Njegova prevara ti je samo pokazala, da boljše, da je odšel prej, kot kasneje.
The world is as you are.
scorpio64
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 56
Na forumu od: 31. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a scorpio64 » 12. Feb. 2012 22:27

Mislm da tukej ni kej dost za filozofirat zakaj vara katerikoli od spolov. Oba spola, ko varata, varata predvsem zaradi EGA. Vsak želi biti v družbi zaželjen, ni nujno da popularen, ampak željen, za nasprotni spol privlačen (oziroma katerikoli spol ti je pač všeč), to je dejstvo, ali boš prevaral ali ne pa zavisi od človeka samega, koliko ima samokontrole in koliko mu pomeni beseda zvestoba in zveza.

In kot sem napisal že v predprejšnem postu, za uspešno zvezo je definitivno potrebna konstantna frikcija, trenje, napetost ki povzroči privlačnost, ampak iz OBEH strani seveda. Zveza ne sme zamreti, se zdolgočasiti in postati neka navada, stalno so potrebne neke male spremembe, detajli ki jo naredijo zanimivo... In to lahko potrdim na lastnih izkušnjah.

@Chikitaa

Tvoja zgodba se dokaj ujema z mojo, pa sem jaz moški in sem prejel tak negativen šok od ženske. Tako da tega ne moreš posploševati na vse moške. Priporočam ti da se nehaš ukvarjat z njim ali s čimerkoli v zvezi s to zvezo. 3 leta je res dolga doba, seveda se ti zdi da si izgubila ogromno enega časa, ampak vzemi to kot izkušnjo in opozorilo na kaj moraš biti naslednjič pozorna.

lp
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1975
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 18. Feb. 2012 13:12

Mislim, da je to, da smo moški bolj nagnjeni k varanju od žensk, en bolj trdoživih mitov. Ženske samo bolje prikrivajo varanje, to je vse.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 18. Feb. 2012 13:41

^^ itak...mislim sej morejo moški tut z nekom varat, a ne. Da se pa zdej samske ženske bolj gonijo okol kot samski tipi, pa tut ne verjamem... :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron