Rojstni dan

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1674
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 26. Nov. 2011 10:02

kaj pa kakšno majico, pulover? ga pelješ na izlet, v toplice...
Uporabniški avatar
dreyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 17
Na forumu od: 12. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dreyca » 28. Nov. 2011 16:08

Če je adrenalinski tip ti predlagam skok z padalom v tandemu....jaz sem to kupila svojemu fantu in mu uresničila največjo željo :D al pa vama plačaj na primer izlet v gardaland...če pa je bolj umirjen pa mu podari masažo,pelji ga v wellnes,če smuča mu kupi smučarsko karto,naroči ga na Playboy
:twisted: .....
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2157
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 28. Nov. 2011 21:36

MarceLiica napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:Ne vem, al v dveh letih nisi uspela svojega tipa tolk spoznat, da bi vedla, kaj ga veseli al pa kaj potrebuje, kaj si namerava kupit, kaj si želi, pa si ne privošči...al pa maš tolk brezveznega deda, da si res totalno brez ideje, kaj mu podarit. Nimam namena zvenet osorno, ampak res ne vem, kak naj se drugače izrazim...ker tvoj izbor daril do sedaj mi deluje tak klišejsko, da bolj skoraj ne bi mogel bit. Mislim, bolj osebno bi blo, če bi mu podarila toplo pižamo, ker ga vedno zebe, npr. Razen, če ma res ful rad nakit in parfume.


Ne, finta je v tem, da tudi če ga poznam v nulo, ni nič takšnega.. Ostane res samo kakšna večerja npr ali kaj podobnega.. Mislim pa vseeno, da bi lahko bil tvoj komentar malo manj negativno nastrojen, ker na tem Cosmo forumu drugo ne delate, kot pa vse negativno komentirate..

Glej, moj namen ni bil, da bi se ti zdaj slabo počutla al pa karkoli negativnega. Tud, če bi mi najboljša prijatlca povedala, kaj je tipu (ki ga jz ne bi poznala) kupovala za roj. dan in bi to bli parfumi&nakit, bi bil moj odziv isti: "eww, really?". Pač not my style. In glede na to, da se z emanuelo očitno poznata in je mogla ona v tvojem imenu povedat, da ma rad nakit in parfume...well, take vrste informacij so več kot dobrodošle, da bi ti vedli vsaj približno svetovat ;)
Pa še enkrat - ne vzet zej zgori napisanega za slabo, ker ni to namen, ampak sem pač netaktna, jbg.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
vesbor
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 23. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a vesbor » 23. Mar. 2012 10:19

V vsakem moškem se skriva nekaj otroškega, zato bi bila morda kakšna igrača na daljinsko vodenje odlična izbira, najdeš pa na tej spletni trgovini:
Ne oglaševat..Evelyn
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 267
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 15. Apr. 2012 14:33

Jaz sem svojemu dizajnirala majico in jo dala natisnit, zraven pa sem priložila še kuponček z določeno storitvijo, unovčljiv kjerkoli in kadarkoli.
Tudi če darilo ni perfektno se mi še vedno zdi boljša izbira kot kakšen cd, ker je unikat.
whitelion
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 61
Na forumu od: 22. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a whitelion » 13. Okt. 2012 10:11

Živjo!

Tudi jaz rabim malo pomoči z vaše strani glede rojstnega dneva.
In sicer fant bo star 30 let, skupaj sva dobrih 9 mesecev. Zanima me kaj naj mu kupin oz. moja ideja je bila,da mu kupin bon za Bungee jumping . A se vam zdi to pravo darilo glede na to,da jih 30 ne praznuješ vsako leto? :)
Višine se ne boji ker tudi dela po strehah pa nekoč je bil voznik cestnega motorja (vse do nesreče) tako,da mu adrenalin ne povzroča težav. Drugače ja pa tudi lovec.
Zanimajo me vaši predlogi hvala za pomoč!!
bodi to kar si
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3414
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Okt. 2012 9:21

ce je kdaj dobesedno izrazil zeljo, da bi sel na BJ potem ok. V nasprotnem primeru se mi to zdi prevec delikatno...

Poznam primer, ko so enemu za 30ko kupil skok s padalom zato ker so slisal, da se ne boji visine. So what...jaz se je tut ne, pa ne vem ce bi sla skakat s padalom. Oz. vem da ne bi :D
whitelion
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 61
Na forumu od: 22. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a whitelion » 16. Okt. 2012 9:30

Se strinjam s teboj zato sem ga tudi vprašala,če bi si upal skočiti z BJ pa mi je rekel,da če bi prav moral da je. Tko,da to odpade.
Zdaj sem pa razmišljala in prišla na idejo,da mu kupim bon za strelišče v lj :) pač streljaš z različnimi vrstami orožja.
bodi to kar si
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 531
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 21. Okt. 2012 21:45

Bom kar tu napisala,da ne bom odpirala nove teme.:)
Fant ima čez en teden god in me zanima,kaj bi mu bilo primerno kupiti ob taki priložnosti? Sama še nikoli nikomur nisem nič podarjala za god,tako da ne vem točno,ali se ob taki priložnosti kupi kaj podobnega kot za bday? ali bi pač naj bila neka malenkost?
Drugače pa nasploh nimam neke velike ideje kaj kupit. Ponavadi sem mu podarila kak parfum (za bday),kakšen simpatičen pliško,plišasti obesek za ključe,... Sem pa razmišljala tudi,da bi mu morda kupila kakšne hude boxarce,kakšno majico. No,tu pa se vse skupaj konča. :?
Ima še katera kak drug predlog?
Skupaj pa sva (skoraj) 8 mesecev,star pa je 19let.


Hvala. :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Okt. 2012 21:55

Za god se ničesar ne kupuje. Mene kolegica edino vedno "zakečka"- to pomeni vleče za lase, kao navada :D v gl, toliko ravno, da je ta dan omembe vreden, jaz mu ne bi nič.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4999
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Okt. 2012 0:16

^^Ok samo nekaterim god več pomeni kot rojstni dan oz. se mi zdi da to dost izvira iz družine iz katere si. Moj bivši je tudi dobil darilo za god od mame, za rojstni dan pa ponavadi ne. Meni je bilo to vedno čudno, samo nekateri res dajejo velik pomen na to.

Meni se ideja z majico zdi čisto ok. Če veš kaj rad nosi i če seveda veš njegovo številko. :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 22. Okt. 2012 8:43

Odvisno, kako so v fantovi družini navajeni... eni znanci, ki so bolj verni in dajejo velik pomen krstu, recimo praznujejo le god in ne rojstnih dni, tako da se takrat obdarjuejo in praznujejo. Pri nas se nismo nikoli obdarovali za god, le včasih neobremenjeno kakšno malenkost, če smo se že spomnili :D (npr. kakšna rožica, drobna pozornost). Tako da ne vem, dobro bi se bilo pozanimat, kako so navajeni, ampak če sta se obdarovala tudi za rojstni dan, mogoče za god nimajo take navade (itak je pa najbolj pomembna gesta, kup materialnih daril za vsako tako priložnost čez leto že malo izgubi pomen potem:)).
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 531
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 22. Okt. 2012 14:03

Hvala za odgovore.
Se strinjam z haley-enim res to več pomeni. Sploh pri starejših ljudeh sem opazila,da dajo večji poudarek godu,kot rojstnemu dnevu. Pri nas npr. moja babica dobi od svojih bratov,sestre darilo za god,medtem ko za rojstni dan ne. Mi pa se doma npr. obdarujemo le za rojstni dan.:) Čist odvisno od starih navad in vere pomoje.

So pa drugače od fanta starši bolj verni,oz. je njegov oče bolj veren. Ko pa je npr. imel fant rojstni dan so prav tako praznovali in je dobil darila od domačih,sorodnikov. Jaz sklepam,da je vseeno rojstni dan tisti taglaven,za god pa bi mogoče kupila kakšno malenkost.:)
Mogoče res majico ali pa kak darilni set za moške. :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Okt. 2012 14:58

angel99 napisal/-a:Drugače pa nasploh nimam neke velike ideje kaj kupit. Ponavadi sem mu podarila kak parfum (za bday),kakšen simpatičen pliško,plišasti obesek za ključe,... Sem pa razmišljala tudi,da bi mu morda kupila kakšne hude boxarce,kakšno majico. No,tu pa se vse skupaj konča. :?
Ima še katera kak drug predlog?
Skupaj pa sva (skoraj) 8 mesecev,star pa je 19let.
Hvala. :)


Zakaj nekatere ženske kupujete nam moškim darila, ki so v bistvu ženska darila.

Parfumu, geli, kozmetika, plišasti obeski...

Naj pojasnim, ko moškemu kupujete darilo in če ne veste kaj bi mu kupile. Mu ne kupujte daril, ki so všeč vam ali pa bi si ve želele da si ga ve dobite.

Punca ki pozna svojega fanta mu za darilo lahko kupi zadevo ki je njej popolnoma brezvezna, grda, jo iritira ali se ji celo zdi nevarna...samo zato, ker ve da si on to želi, ali pa da je on to darilo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Okt. 2012 11:36

A fanta tako slabo poznaš, da ne veš, kaj bi ga res osrečilo?

Jaz sem svojemu eno leto ''kupila'' piknik z vsemi njegovimi kolegi, skupaj smo pa dali denar za hrano in za ''zvezdo večera'', Marka Breclja, ki je prišel pet njemu osebno. (Brecelj se vedno ''ponuja'' na svojih koncertih, celo ceno je povedal, moj je rekel, da to bi pa res, če bi imel denar, si nabavil - in je dobil za darilo. :))

Potem drugo leto smo skupaj z mojimi starši nabavili Hi-Fi sistem, sicer sem pa sama kupovala kakšne CDje, ki jih je že dolgo iskal, pa jih ni dobil, pa celo lego kocke, tako za finto, ker je nekoč čisto nostalgično obujal spomine na to, kako jih je z veseljem sestavljal, kot je bil majhen.

Edino darilo ''zame zanj'' je bila kuharska knjiga, ampak se je ravno zaradi nje naučil res odlično kuhat, kar je pa spet win-win.

Se mi zdi, da je pri darilih treba poslušat, kaj si partner želi in se potrudit to nekako realizirat. :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov