Prošnja za prijateljstvo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lilah
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 402
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 13. Jul. 2017 14:32

Čeprav sem že blizu 30, fant (no, bolj moški) o katerem teče zgodba, pa v drugi polovici 30ih, se ukvarjam z zadevo, ki me malce bega. Ponavadi nikoli ne dodajam folka na fb, tudi če jih osebno poznam. Sprejmem vse, ki jih poznam osebno ali pa da smo vsaj kakšno besedo rekli, da pa bi sama pošiljala prošnje pa zelo redko in še to če smo si res blizu. A ker sem nedolgo nazaj srečala tega fanta, ki je trenutno prav tako samski, mi nekako ne gre iz glave.

Bom probala bit kratka kolikor se pač da; :D Imava nekaj skupnih znancev, a to so nič več kot znanci, zato ne gre računati na to, da bi se lahko pogosteje srečevala. Tako se srečujeva le zaradi spleta okoliščin oz. sreče. Prejšnji vikend sva se srečala na enem eventu v domačih krajih, ko je pristopil k naši družbi, saj je nekoga poznal, vmes so se najine oči srečale, ampak nič posebnega. Znova sva prišla v isti krog družbe proti koncu žura, izgledal je trezen in čeprav me je njegov kolega hecal, kako sem pri teh letih še lahko samska, se je vključil za hip tudi on in rekel "pa kaj potem, jaz sem pri svojih letih tudi samski". Odgovarjal je kolegu , gledal pa mene. Ne vem, ali je to želel izpostaviti ker bi ga jaz zanimala, ali pač slučajno. Nekako se nisva uspela nič pogovarjati, saj je moja kolegica naenkrat bila utrujena in želela domov, pa tudi njegov kolega me je bombardiral z vprašanji itd., tako da se mu nisem uspela izmakniti in začeti debato z onim, ki mi je všeč.

Doma sem se potem odločila, da mu pošljem prošnjo za prijateljstvo. Navkljub nekaj skupnim prijateljem in dejstvu, da se me mora spomniti (glede na to, da ni bil videti pijan), me še ni sprejel, čeprav sem videla, da je v teh dneh že sprejel neke nove ljudi. Nobene ženske sicer ... in očitno dodaja samo znance, midva se pa vbistvu nisva nič pogovarjala. Na koncu me je gledal in ko sem odhajala, sem se obrnila, ker se je kolega njegov drl za mano "se vidimo kaj", ter opazila Njega kako me opazuje.
Ne vem, ali je možno, da prošnje za prijateljstvo ne prikaže ali me enostavno ne želi dodati. S čim podobnim se še nisem srečala.. Odkrito rečeno, verjetno govori moj ego sedaj, a tudi če bi že prej dodajala folk in ne samo sprejemala, bi rekla, da me nobeden ne bi zavrnil, ker nisem antipatičen tip ženske (ne vizualno, ne karakterno). V dneh od takrat sta me sicer našla na fb dva njegova kolega. A on še kar ostaja misteriozen ...

Kakšen nasvet oz. mnenje?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Jul. 2017 16:10

Hm.

Čudno, ampak ja, pri tem FB se dogajajo čudne stvari, sicer je šansa majhna, ampak hej.

Jaz bi po logiki rekel dve stvari:

- je gej
- ko ga naslednjič vidiš, ga izoliraj, napleti pogovor in se potem zmenita za pijačo

Če je lokal patriot itak veš da visi okoli.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Lilah
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 402
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 13. Jul. 2017 16:25

:top: Ja, kar precej hodi po lokalih/koncertih tukaj naokoli, tako da ga morda spet kaj srečam. Gej ni, je ločen in zadnjo zvezo je končal enkrat letos, tako da ... No upam da vsaj ni, bi pa to lažje prebolela kot da me noče niti na fb sprejeti. :D
Mi je res hecno. Ajde, sem vedno štekala, če nek tip, ki je meni bil recimo všeč, ni pokazal interesa zame, ni panike, je šla karavana dalje ... Ampak to, da pa te nekdo niti na fb ne sprejme, je pa nekaj čisto novega zame, hm. :oops:

Aja no, je pa tudi res, da mam jaz pretežno moško družbo, tako da če me kje spet sreča, upam da ne bo to izgledalo (mogoče njemu) kot da mam a) fanta ali b) sem bolj po vetru deklič.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Jul. 2017 16:44

Mogoče je pa pameten tip, in te pusti malo na soncu.

In zdaj si vroča za njega :D.

Te sprejme čez nekaj dni, in je to to.

To da si po vetriču ali kaj, nekako ne verjamem da bi moški verjel to, ker ste vse tridesetletnice v Šparu in kupujete Ben&Jerrys in dvdje Bridget Jones.

Joke, razen za Ben&Jerrys, ker je zakon.

Jaz bi ga počakal na naslednji veselici, pogrebu, DJ Svizec žurki, in napletel pogovor, potem pa vprašal: Kako gre pa tebi samski stan, meni gre bolj k***c.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7502
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Jul. 2017 18:45

Hm, a ne bi bilo to malo otročje za enega skoraj 40 - letnega tipa, da se gre neke igrice, da te namenoma ne bi hotel takoj sprejetei na fbju?
Težko tako na pamet reči, kaj je krivo. Recimo, da je neka čisto majhna možnost tudi, da ni videl, js tudi kdaj obvestil, da mam novo sporočilo ne dobim. Čeprav, če je nek tak tip, da malo menjuje zveze, je veliko naokoli, se zdi še najbolj verjetna prva možnost.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7034
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 13. Jul. 2017 23:23

Sporočila ti lahko vrže med "requests", prošnje za prijateljstvo pa pač ne-vsaj jaz jih dobim veliko s strani punc, ki imajo samo zame ponudbo, da se vključim v nov projekt in zaslužim bajne vsote. Ah ja.
Glede na starost in glede na to, da je ločen verjetno ve kako se stvarem približno streže. Če ima moški interes, naredi svoje. Če ne, pa tudi prav-verjetno si si predstavo o njem ustvarila po nekaj srečanjih in pri svojih letih verjetno veš, da vsak pogled ne pomeni interesa. Razen če ni redni obiskovalec fb-ja. Potem pa ti ostanejo kolegi, telefonska, sms. Recimo.
The world is as you are.
Anita_75
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 3. 8. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Anita_75 » 03. Avg. 2017 0:17

se strinjam z emanuelo... če bi bil res zainteresiran bi te že našel tudi on. Moški pogosto flirtajo, lahko tudi zgolj iz ljubega veselja do tega športa, ampak tudi hitro pozabijo in grejo naprej. Tako da jih je treba včasih mal opomnit nase :wink:

Poleg tega morda ne visi na FBju... eni ga imamo pa ga odpremo enkrat na mesec.

Jaz bi si na tvojem mestu zrihtala njegovo telefonsko pa je. Saj to ni nič takega. Praviš da imata neke skupne frende, prosi jih pač za kontakt.

Ali pa druga varianta, čeprav bi jaz rekla da je ta varianta precej bolj časovno potratna, in deluje obupano - hodi okoli po lokalnih eventih in upaj da ga boš srečala :roll:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov