Moški pogovori

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 61
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 23. Sep. 2008 11:57

*Pinki* napisal/-a:Pomoje je pa to čist odvisn od moškega pa od odnosa, k sta ga mela.
Če je bahač k mu je pomembn, da bo ceumu svetu pokazu kero je pa kako jo je, bo to zihr povedu, če te pa spoštuje oz. te je spoštvou, pa tega ne bo razlagu (tud sama sm to doživela).
Js pa kolegicam čist use povem, mogoče o sedanjem lih ne, o bivših pa skor use :oops:


:top:
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1174
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 23. Sep. 2008 13:47

moj pa nima sploh kkšnih "najbolših kolegov" s kterimi bi pohajkvou vsak dan.. razen z bendom so kr ene 3× na teden skupaj, sam to pa itak so to pol druge debate.. drgač pa mislm da bo kr držalo kar so napisale prej.. da govorijo o avanturicah, o resnih zvezah so pa ponavad bl ko ne tiho.. vsaj tko je v krogu mojih kolegov.. se pošaljo tut na račun kkšne bivše..
js ne govorim okol o moji zvezi kaj se dogaja.. niti najbolj tesnim prijateljicam, ker se jih konec koncev nč ne tiče.. isto pa prčakujem od mojga.. vsaj da obdrži zase tiste intimne zadeve..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 322
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 23. Sep. 2008 14:42

moj pa je kakšne zanimive podrobnosti izmenjaval z najboljšim kolegom...pa me je ta njegov kolega začel mal zafrkavat zart kakšnih zadev, pol sm pa mojmu rekla nej neha...zdej ne vem če mu še kj pove, se mi zdi d sta oba tolk zaposlena d niti nimata časa =) nasplošno pa me kolegi pozdravlajo če ga kličm k so lih na pijači in so me vedno veseli...torej jim je povedou kj dobrga, al so pa sami ugotovil d jih ne bom pojedla ;)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Jan. 2013 11:32

S prijatelji normalne debate, služba, kariera, fax, če so še s puncami (to je edino kar se mi da poslušati), dobra hrana, fuzbal, igrce.

Z moškimi je tako, ko se jaz dobim z frendi...to ni slabih novic, noben ni žalosten, noben ne javka...če ima kdo kakšne kake težave ga vprašam, ne silim, če je kak mlajši mu kaj svetujem..drugač pa dobra, zabavna debata...
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 04. Feb. 2013 16:47

No, odvisno spet kako si dober s kom.. Z res best frendi se lahko pogovarjaš res skoraj o vseh stvareh, kaj te muči, kako bi kaj naredil itd. Se mi pa zdi, da si moški med seboj povemo skoraj toliko kot ženske, sploh glede partnerjev in če so prijatelji res dobri.
Sicer pa čist splošne debate, šport, avtomobili, počitnice, čekiranje mimoidočih bejb :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3413
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Feb. 2013 11:19

Moj tip pravi, da se s svojimi prijatelji nikoli ni spuscal v debate o nama, ce sva mela kdaj kak problem, o najinem sexu in intimi...in meni je to cisto ql oz. nekak normalno. Kaj pa koga briga, kaj se dogaja za 4 stenami najinega stanovanja?

Ker itak ce pa sva kdaj imela kak problem, ni sel razlagat frendom in z njimi resevat najinega problema, ampak se je name obrnu direkt in sva skupaj takoj resila. Direkt: kaj koga moti, kaj se da drugac nardit, kje delava napake...

Pa tut s frendicami se ne menim o najini intimi. Po drugi plati pa me tudi ne zanima, kako ena moja frendica sexa s svojim tipom, kako dolgega ima njen tip ipd...

Aja pa se to: ko se dobi s svojimi frendi mu je pomembno da se imajo dobro, da se malo odklopi in zabava. Da na nek nacin tudi mene malo pozabi ali kako bi se to reklo. Ne vem zakaj bi se potem se takrat o meni menil in nama....so druge zadeve...
Uporabniški avatar
TajaTanita
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 33
Na forumu od: 4. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a TajaTanita » 06. Feb. 2013 20:32

Meni grejo strašno na živce ženska vprašanja o tem, kakšen je moj v postelji (ko sem še imela fanta oz. se resneje dobivala s katerim). Res mi ni jasno zakaj so nekatere tako firbčne glede tega, ker mene en drek zanima kaj počne moja prijateljica z njenim ali s kom, s katerim bluzi. Imam eno kolegico, ki mi velikokrat zelo natančno opiše sleherno dejanje tipa v postelji, pa je sploh ne povprašam nič o tem. Prav bedno mi je to poslušati, zato vedno speljem debato v drugo smer ali "se spomnim", da ji moram nekaj povedati. Drugače tega ne počnem (prekinjam govora druge osebe), a v takih situacijah živci naredijo svoje. :?

Od moškega prav tako pričakujem, da ne razlaga okoli intimnih scen iz najinega odnosa, niti osebnih pogovorov oz. stvari, katere so samoumevne, da ostanejo med partnerjema. Seveda se to prej omeni, da partner ve do kam lahko gre - neka podobna pričakovanja okoli tega pa z moškim pač moram imeti, če ne, že v štartu nisva za skupaj.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1975
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Feb. 2013 12:27

Tipi se med sabo ne menimo, kako kateri seksa s svojo žensko. Pove pa pogosto kateri kaj o svojem ONS, ali kaj podobnega.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3322
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 09. Feb. 2013 13:22

Bi rekla, da je to ful odvisno od tega kakšno ima družbo, seveda pa tudi od tega koliko se pusti odpreti/podrediti družbi ali ostane takšen kot je, ter ne postaja eden od njih. Recimo moj bivši o meni v družbi ni govoril osebnih stvari (kaj počneva v postelji). Se spomnim da smo bili enkrat v eni gostilni in sem šla na wc, pa je bilo okno obrnjeno na tisto stran kot je bila terasa in sem slučajno slišala pogovor njega in dveh kolegov. Sta ga vprašala (sicer že nekoliko opita, a vseeno) kakšna sem v postelji oz. nekaj v tem smislu, pa je moj (bivši) odgovoril, da o tem ne bo razpravljal, da pa lahko pove, da mu nič ne manjka oz. se zelo ujameva tudi tam. :D

Je pa taisti bivši rad razlagal kolegom zakaj sva se kdaj skregala, kar me je pa motilo približno toliko kot bi me, če bi jim razodeval intimne stvari. Nič mi ne dvigne pritiska bolj kot tipi, ki razrešujejo svoje probleme v zvezi s kolegi - even worse, če se potem še kolegi vtikujejo in ga branijo ter pametujejo po svoje, ne da bi vedeli realno sliko - oz. tudi če bi slišali obe plati, se jih to prav nič ne tiče, ker je zveza odnos med dvema osebama in ne tremi ali večimi. :flop:

Če meni kolegica pojamra o njeni zvezi, bom samo povedala svoje mnenje ali ji dala nasvet, ne bom pa se vmešavala zraven, sploh če pride do tega, da se skregata tudi v družbi. Zveza je zato, da se partnerja pogovarjata in skupaj rešujeta težave, ne pa, da ob prvem škripanju eden od partnerjev skliče okroglo mizo s kolegi, po možnosti ob vrčih piva in začnejo diskusijo o njegovi "neumni babi".
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1975
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Feb. 2013 17:04

Drugače pa, jaz s svojimi kolegi in prijatelji ponavadi debatiram o vsakdanu, privanih zadevah, službi, politiki, športu, hobijih.

Če je družba mešana, so pogovori bolj zanimivi, vsaj meni, ker se ženske bolj spoznajo na filme in knjige.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov