Mamin sinko

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 545
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 12. Jan. 2009 12:07

Glede postelje, tud sama vcasih nisem bila "alergicna" na to, da ni postlana..zdj pa zjutri med prvimi opravili je pri meni posteljanje postelje... :) hja kaj vsega se clovek z leti navadi oz.kako se spremeni njegov pogled na dolocene stvari..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5791
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Jan. 2009 12:25

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 973
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 12. Jan. 2009 12:33

Meni pa se zdi postlana postelja nekaj najbolj logičnega na svetu. Na njej sedim, mam računalnik, zlagam perilo, gledam filme, berem,....
Tega se ne bi dalo početi v nepostlani postelji.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7034
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Jan. 2009 13:12

meni se zdi, kot da je cela soba razmetana če nimam postlane postelje.enaka fora je z mizo.pa tudi če enkrat začnem:eh, saj na njej samo spim, se lahko kaj hitro zgodi, da bom na celo sobo začela tako gledati... :roll:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Jan. 2009 16:11

Ampak vsi tisti, ki ne pospravljate postelje (priznam, sem tudi jaz zraven :) ) se tega verjetno držite ne glede na pripombe drugih, da bi bilo posteljo fajn postlat. Tukaj imamo pa primer tipa, ki postelje ne postelje, dokler mu mama tega ne naroči. To ni isto.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 432
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 12. Jan. 2009 17:16

Pa saj ni važno al nam je bolj všeč pospravljena ali nepospravljena postelja. Jaz jo včasih pospravim, včasih pa je cel dan razmetana. In mi mama že od osnovne šole ni nikoli rekla naj jo pospravim.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1046
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 12. Jan. 2009 17:40

emanuela napisal/-a:meni se zdi, kot da je cela soba razmetana če nimam postlane postelje.


Zanimivo. Tudi meni se tako zi, da soba zgleda res nepospravljena, če je postelja nepostlana in potem ko jo posteljem zgleda čisto drugače. Mogoče zato, ker je velika :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 623
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 12. Jan. 2009 22:16

Ej tole mi je pa cisto znano..

Mati od mojega lubija mu tu pa tam kdaj rece naj se gre obrit, meni pa naj se pocesem?

On jo ignorira, ker ve da je to tisti se zadnji kancek upanja, njenega da ne bo pomote, da ga 'zadrzi' pri sebi.. Kao otrok in to.
Potem ji pa lepo povem nazaj, da kodre ni dobro cesat, ko so v svojem najlepsem stanju, da ne pride ven ena taka grozna griva. Pa je tiho.

Starsi konec koncev nimajo vedno prav, vsi smo ljudje.

Najboljse.. kot pri vsaki stvari je da se z njim pogovoris. :) Ali pa slucajno pred njim in njegovo mamo omeni, da je on mamin sincek :D. Pri meni je totalno funkcioniralo, ker se je njegova mama zamislila in bila par trenutkov v soku, dokler se ni se malcek uzalila.. Ampak glavno da je potem nehala s takimi forami.

Aja, jaz tudi imam postlano posteljo. Nekako se mi zdi potem vse skupaj malce bolj urejeno :).
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 890
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 13. Jan. 2009 9:07

Jaz tudi prvo kar zjutraj storim je, da posteljem posteljo.

Glede odgovora na temo pa punci ostaneta samo dve možnosti, da sprejme fanta takšnega kot je, z vsemi njegovimi lastnostmi, starši,... ali da si poišče drugega, ki teh napak nima.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 662
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 13. Jan. 2009 16:38

jullia_ napisal/-a:Ampak vsi tisti, ki ne pospravljate postelje (priznam, sem tudi jaz zraven :) ) se tega verjetno držite ne glede na pripombe drugih, da bi bilo posteljo fajn postlat. Tukaj imamo pa primer tipa, ki postelje ne postelje, dokler mu mama tega ne naroči. To ni isto.

ja seveda,da sta to dva različna pojma.
eto jaz dokler sm še bla pr starcih sm si pojstlo ful redko pospravla(seveda sam ko sm dobla kak obisk),drgač pa nikoli.pr tipu pa jo skos,ker sm se to navadla od njega.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
jordanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 13. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jordanka » 14. Jan. 2009 19:22

zivjo..tud sama mam take probleme s fantom ja...tud pr njemu doma je glawna mt in potem ga seweda rihta po swoje in tko...uglawnm ksn let al pa se wec nazaj k swa bla se mal mlajsa je skor use urejala kar ona...hotla je postawt prawila kdaj se bowa widla pa kje pa tko naprej(bolano) ampak se je scasoma to mal umiril ker sm mu js mal bl zatezila pa se je tud kdaj kj skregu pol.sam se usjn so tezawe in se kr se noce zase postawt pa ji kj powedat w obrz pa tko....kar mi gre se precej na jetra.....jezi me pa tud to da more hod k masi tkrt k ona to rece (str je 19 let) in ce pac ne bi sow bi se skregal pa nwem kaj se wse...te stwari res tzko prenasam sam se scasoma umirjajo in kumi cakam d bowa se mal starejsa d bowa lahko zacela skupi ziwet d mi je ne bo treba wec prenasat
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1318
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 14. Jan. 2009 20:58

^meni se pa zdi, da je v odnosih potrebno kdaj tudi kakšno prilagajanje. in ne samo, mati je tega kriva, komaj čakam to in to. kaj pa če tistega ne bo, kaj če bo isto kot je?
no v glavnem, moj (24let) tudi včasih posluša mamo. ni zdaj ne vem nek mamin sinček. ampak recimo, ko sma bila skupaj en mesec je prespal pri meni (doma nič rekel ali karkoli). in potem je šel zjutraj domov (doma 'dela' oz. pomaga očetu, ker imajo s.p.). in mu je pač mama rekla, da se njej to ne zdi lepo, ker je on še vedno tam doma, in je čudno če hodi domov delat. pri nas je to pač drugače, tudi sestra spi pri fantu in on pri njej, zato jaz tega pač nisem razumela. in sva se potem velikokrat sprla, ker je on pač poslušal mamo in ne mojih želja (pa tudi on si je drugače želel prespati). no zdaj po dveh letih in pol sem ga končno pregovorila, da govori z mamo glede tega. in smešno je to, da se je mama smejala (tudi oče) in na koncu je izpadlo tako, da onadva kao nista hotela, da bi recimo vsak mesec pri njih spala druga (po enem mesecu še pač ne moreš biti 100% da je zveza resna).
drugače pa je na starše navezan in glede tega mu ne oporekam. nekak je tudi logično, da bova doma nekje v bližini njegoveda doma (če prevzame s.p.). ampak se temu prilagajam, ker se sicer z njegovimi starši dobro razumem. in verjamem, da če se malo potrudiš, da se dajo odnosi vsaj malo zgladiti.

(aja nikakor pa ne podpiram tega, da ti tašča po poroki hodi nenapovedano v stanovanje - navezujoče na uvodni post).
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2239
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 14. Jan. 2009 21:18

gaby_ zakaj se ti zdi logicno da bosta zivela blizu njegovega doma? kaj pa ti? okej, mogoce v tvojem primeru ni nobenga problema ker se ti pac strinjas, ampak kaj ce bi tut pri tebi meli s.p. in bi bla navezana na starse in bi tut blizu svojega doma hotla zivet? kako bi se pol zmenila? to je problem...

js sem 100% da se ne bi ujela z nekom ki je prevec pod vplivom starsev, ker sem sama taka bolj svobodoljubna in delam use po svoje, in bi me zelo motilo in ''oviralo'' da fant ne bi mogu pocet stvari po mili volji in bi mu nekdo govoril kaj naj in kaj ne :D nebi dolgo funkcioniralo..vem da si taksni ljudje niso sami krivi, pac stvar vzgoje, ampak men...se mi zdi kot da nimajo lastne volje (pac jih ne razumem, moj problem :? )
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1318
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 14. Jan. 2009 22:37

^em, v bistvu pravim, da se prilagajaš. fantu ni noben problem iti živet v drug kraj. ima tudi izobrazbo (končan faks zaenkrat, morda nekoč magisterij). in niti ni točno tisto, kar dela doma, ampak tisto pač dela že od malega in ga veseli. in ja, jaz sem srečna, ko vidim, da je on in mu tega ni mislim stran vzeti. drugače pa ja, sem izrazila željo, da nočem stanovati pri njih, in se je strinjal. recimo, želel si je tudi urediti stanovanje zgoraj (ker imajo res celo nadstropje praktično nezasedeno) in sem nasprotovala, češ da bova potem skorajda 'prisiljena' tam ostati. in si je tudi zato potem premislil. ker imam trdno zasidrano zamisel o lastni hiški in hvalabogu jo ima tudi on. :)
v mojem primeru sicer ni tako, da bi ga starši nekaj ful obremenjevali in ga privezovali nase. in tudi on se je pripravljen čemu odpovedati zame, zato sem se jaz tudi zanj.

saj odvisno je res od situacije v kateri si. hočem samo povedati, da tudi če zaradi teh napak prekineš s fantom, ni nujno, da bo naslednji boljši. bo imel pa druge napake. (se pa absolutno strinjam s tem, da se ženska ne sme popolnoma prilagoditi fantovim željam, ker imamo tudi same besedo in želje, ki jih lahko povemo in 'zahtevamo').


aja, sicer pa sem tudi sama trmasta in sva se zaradi te mamine 'želje' večkrat (ne ravno hudo) sprla. tako da si pa ne predstavljam, kako bi bilo, če bi bila ta starševska obsesija hujša. :?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2239
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 14. Jan. 2009 23:30

ja sej, to sta se vidva lepo zmenila, da je obema prav, ampak res si ne predstavljam kaj se zgodi ko sta skupi dva ki na vsak nacin hoceta zivet vsak pri svojih :?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov