majhna pozornost za fanta

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

njegova.mala
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 22
Na forumu od: 7. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova.mala » 14. Nov. 2012 19:14

hei. vem da je že polno tem o tem kaj kupiti fantu za rojstni dan in to..ampak se mi zdi da so malo zamrle in bolj noben več ne piše.
prebrala sem res že vse te teme..tudi te kaj je punca naredila najlepšega za svojega fanta in obratno. ampak po pravici povedan nisem dobila nobene pametne ideje.
svojemu fantu bi namreč rada kaj lepega podarila, čisto tako mimogrede, za praznike in za rojsti dan..zelo rada bi ga presenetila s čim lepim.
vendar nimam nobene ideje.. punci daš lahko rožico, uhane, morda prstan, verižico..mislim veliko lažje je..
saj dobro poznam svojega fanta..ampak pri darilih in presenečenjih ostanem brez idej.
zato bi prosila za kakšen nasvet, idejo. morda, da punce poveste kaj ste vi kaj dale svojim fantom za darilce ali kako ste jih presenetile.
oz da fantje poveste kaj bi vam bilo všeč,da dobite, kako si želite da bi vas dekle presenetilo.. :)
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 763
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 14. Nov. 2012 20:19

Verjetno ga ti bolje poznas kot ostali tu gor in ves kaj si zeli/mu je vsec ane.

Meni bi bila ena proper vecerja v kaksni dobri restavraciji se najbolj prakticno darilo.
njegova.mala
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 22
Na forumu od: 7. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a njegova.mala » 14. Nov. 2012 20:42

ja res ga najbolš poznam..ampak mi nekak zmanjkuje idej. zato bi rada, da bi še tko druge kej napisal kaj počnejo/kupujejo oz. fantje kaj si želijo ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Nov. 2012 21:24

če bi jaz imel punco.. najraje bi si privoščil en zelo lep dan z njo. kot wasd pravi. kakšen izlet, sprehod, pač neka aktivnost kjer bi oba uživala, ena fajn večerja v lepi restavraciji, kakšen kino mogoče in na konc vrhunec ljubezni v spalnici. mi je bolj všeč to kot kakšno darilo ki ga ne rabim. za darilo, če ga že dobim bi bilo fajn če je praktično in mi zelo prav pride. kakšne stvari ki bi samo stale nekje.. nah :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
soulflySLO
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 2. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a soulflySLO » 14. Nov. 2012 21:28

ena ideja: slikaj se pri fotografu (pa ne mislim nekega hudo znanega fotografa ampak navadnega pri katerem se slikaš za osebno, vozniško itd.) in sliko lepo vstaviš v preprost okvir (za moškega najboljše navadni črni okvir) in če je z njegove strani vajina zveza res to-to, potem bo takšnega darila bolj vesel, kot karkoli drugega.
To je ena moška ideja, seveda ti bodo pa znale ženske uporabnice verjetno boljše svetovati...
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 876
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 14. Nov. 2012 21:45

Meni je moj enkrat rekel, da mu je velik bolj všeč, če dobi eno stvar z majhno denarno vrednostjo, pa da ga res razveseli, kot pa da se mu kupuje draga darila. Malo pomisli, kaj je recimo tvojemu fantu res všeč. Ima rad kakšne specialne sladke zadeve? Uživa v dobrih večerjah? Rad pogleda kakšen dober film? Če je navdušen gejmer, ti pa ne špilaš prav pogosto, bo tako mini presenečenje za kakšen deževen dan že to, da se skupaj spravita nad kakšen dober špil. Al za računalnikom, al na ps, al na wii itd.
Kot je bilo že omenjeno, za rojstni dan pridejo v poštev tud kakšni izleti in pri tem imaš možnosti nešteto. Od raznih lepih kotičkov v naravi (piknik varianta pa valjanje po travi, he he), zanimivih muzejev (pr nas recimo tehniški, vojaški, al pa Krapina na Hrvaškem, če sta ljubitelja umetnosti pa še kup drugih), razglednih točk, sprehoda po mestu, kopanje, savnanje, dobro kosilo ali večerja (ha, Gušt v Izoli ima fantastično hrano, cene so sicer malo višje, ampak še vedno privoščljive- za tem se pa lahko še ob morju sprehodiš).

Če se še kj konkretnega spomnim, pa napišem :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 14. Nov. 2012 22:40

Jaz sem mojemu kupila kakšne majhne sladke pozornosti, za katere sem vedela, da jih obožuje, knjige, ki bi mu lahko bile všeč, CDje, narisala sem mu kdaj kakšno risbico, enkrat sem naredila nek čuden kolaž, ki je izpadel cel kičast, ampak sem nanj napisala nekaj samo ''najinih'' stvari, potem so tu npr. lego kocke, ki sem jih kupila v šali, ker je rekel, da ima nanje nostalgične spomine, pa seveda kakšno originalno seksualno presenečenje pade v ta krog majhnih luštnih stvari, pa skuhala sem mu kaj, kar ima res še posebej rad, skupaj sva naredila srčke iz slanega testa, so luštni in zdaj na steni, enkrat sem videla tiste tablice, ki so videt kot one, ki jih nosijo vojaki, pa sem mu v eno vgravirala najni imeni, jo ima v denarnici, čeprav je to res kičasto... hm, sicer pa so bila malo večja darila, pač za rojstni dan.

Je pa moj super v tem, recimo enkrat mi je posnel filmček/risanko v kateri se izpiše ''RAD TE IMAM'', pa risbice mi je narisal, pa naredil mi je obesek za verižico, pa na izlete presenečenj me vozi ...

Tega je morje, res! :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Nov. 2012 22:42

Če bi vsaj malo pogledala po strani bi videla, da je tema že odprta. Tole zaklepam in dodajam že obstoječi temi.
The world is as you are.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]