Kako naj vem ali sva "uradno" par?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3646
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Jun. 2011 19:22

Nesanica napisal/-a: mu pustila da mi naredi otroka in se pod dveh letih zakona spraševala če je normalno da se zaljubljam v drugega. Ker šele v tem se vidi da se cenim in da imam zrel odnos s svojim moškim.

Zdej pa dost OT in nevem zakaj gre nekaterim tok v nos da mi pač paše dober seks brez obvznosti. Tega niso sposobni samo moški tko da WTF?


no no. in kakšne odgovore je dobila barbi? da je to normalno. potem veš, kakšne zveze imajo te ženske, ki so jo tako vneto mirile, da ni panike, če imaš doma froca in moža, ti pa fantaziraš o drugem in se resno sprašuješ "kaj so to za eni filingi".

jaz te pa občudujem nesanica da si sposobna takega odnosa. prav zares. koliko se mi zdi "moralen" je druga pesem, ki se mene ne tiče. ti si mi kul kot oseba (po forumu sodeč). in kaj me briga s kom sexaš in zakaj. raje imam tebe, ki si brez globokih problemov in ne skrivaš da rada sexaš (ker na tem forumu je greh se hvalit, moraš samo jamrat), kot to, da je treba vsak teden znova tu gor smrkljam vtepati v glavo, da je njihov tip kreten. česar seveda ne same ne opazijo. čez 5 let bo pa spraševala (glej odebeljeni del).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2605
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2011 20:01

sej ona v resnici ni sposobna tega, claire. poglej kaj je enrkat napisala v priznam da:

Nesanica napisal/-a:da sm žalostna... fulll.. tok stvari se mi je nakopičil da bi sm jokala.. nevem zakaj vedno poskušam bit močna, ker pol je čist bad ko izbruhne vse iz mene... morala bi e učit sproti govorit kaj me moti, ne pa kar eksplodirat naenkrat...


Nesanica, a nisi iz bele krajine?
ja no dobro, itak kar koli bi rekla, boš zanikala. dejstvo je, da nisi ljubljančanka, tud če se delaš in sem sigurna, da se odkar si prišla v lj tudi trudiš govorit po ljubljansko. dejstvo je, da te je sram povedat od kje izhajaš.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1813
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 09. Jun. 2011 20:41

McLarnovc ta fotelj bom prekleto pogrešala priznam... Nikjer nisem rekla da ga nimam rada in da se nisem navezala, rekla sem samo da nimam dolgoročnih planov z njim ker je pri meni samo začasno in ne paše v mojo dnevno sobo. :D :D

Claire zate sem dejansko mislila da si ena moja kolegica, ker imaš zelo podobno razmišljanje, pa sem potem glede na določene poste ugotovila da te verjetno ne poznam oz. vsaj nisi ta za katero sem mislila. :D

Delusional tisto je moj post ampak se ne navezuje na mojega ff, pač pa na bolezen osebe ki mi je zelo ljuba in sem bila ful občutljiva in na to da je kolegica povedala ostalim neke stvari ki jih ne bi smela in je bila pi....... Je pa res da ne pizdim pri malenkostih in se stvari včasih mal preveč naberejo.

in ja govorim po ljubljansko in nisem vadila ampak pač hitro preklopim. nikoli pa nisem skrivala da nisem ljubljančanka ker se mi ne zdi to ravno bistveno.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2605
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2011 20:57

tole je meni Nesanica napisala na privat glih nekje v tistem času, ko je napisala tisto v priznam da.


Nesanica napisal/-a:
Kaj the fack superiornega vidiš na meni? Stara sem 25 in sem pač ljubica poročenega moškega s katerim se poseksava dvakrat tedensko in vsake tolko greva kam čez vikend. Če je to superiorno potem tudi nevem s kom se ti dobivaš. Če se ti zdi superiorno to da ma keš te naj spomnem da nisem njegova žena. A misliš da je lahko imeti čustva pod nadzorom ko imam ob sebi moškega, ki mi ustreza skoraj v vsem in me nikoli ne bi namerno prizadel po drugi strani sem se pa v teh letih navezala nanj, da kar boli.
.


hja, meni ni lih za zaupat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Jun. 2011 21:13

Strašno me preseneča, da je kdo dovolj naiven (in other words glup), da se gre tebi izpovedat. Ampak glede na to, koliko veš o forumaših, očitno oddajaš vabljivo auro :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1975
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Jun. 2011 21:19

Nesanica je očitno kr kul, meni samo njen življenjski slog ne gre nekako skupaj s klišejskimi pričakovanji, da bo nekoč srečala tako rekoč princa na belem konju. Kr se mi drugače zdi dost realna tako da me čudi, d apo drugi strani verjame v pravljice, kot kakšna najstnica.

Da pa rada seksa, pa hvala bogu, vsaka normalna ženska rada seksa.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 09. Jun. 2011 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1975
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Jun. 2011 21:20

dvojni post..napaka
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2605
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2011 21:30

ja ker pač ona je zlo zlo zlo zlo zlo globok v sebi ena ful romantična mala punčka sa sela.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1813
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 09. Jun. 2011 21:41

:D :D sm vedla da boš to objavla. in to se ti nisem zaupala ampak sem že milijonkrat napisala na forumpodobno stvar. Poglej zgoraj tisto o kavču... Sm je bil pa to moj odgovor na tvoje vprašanje zakaj mislim da sem superiorna in sem ti odgovorila da nikoli nisem tega napisala in dodala zraven zakaj nisem. In še vedno ne štekam zakaj misliš da se imam za superiorno.

Superiorna pa bom bila ko najdem tisto kar iščem - super tipčka s katerim bom imela velikooo družino. In se tudi po dvajestih letih ne bom spraševala če sem se odločila pravilo ker bom VEDELA da sem se.
Nisem iz sela, sem pa veliko časa preživela na vasi ker obožujem živali. So pa to sanje tudi mestnih deklic ne samo podeželskih.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1778
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 09. Jun. 2011 21:46

delusional napisal/-a: ful romantična mala punčka sa sela.


Take so najhujše... :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1011
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 09. Jun. 2011 22:41

claire napisal/-a:jaz te pa občudujem nesanica da si sposobna takega odnosa. prav zares. koliko se mi zdi "moralen" je druga pesem, ki se mene ne tiče. ti si mi kul kot oseba (po forumu sodeč). in kaj me briga s kom sexaš in zakaj. raje imam tebe, ki si brez globokih problemov in ne skrivaš da rada sexaš


Tocno tako, kaj koga briga, s kom ona sexa. Enim gre pac zenska, ki rada sexa, v nos, ker si same globoko v sebi zelijo, da bi v sexu lahko tako uzivale, bile mokre same od sebe brez pol kile lubrikanta in jim sex ne bi bil muka. Zavidanje je itak ena taka lepa lastnost Slovencev in ce jaz ne morem imeti tega, kar si zelim, ima pa to moj sosed, mu moram nagajat oziroma ga podjebavat v vsakem postu na forumu, da se sam malo boljse pocutim.

Džeki napisal/-a:Nesanica je očitno kr kul, meni samo njen življenjski slog ne gre nekako skupaj s klišejskimi pričakovanji, da bo nekoč srečala tako rekoč princa na belem konju. Kr se mi drugače zdi dost realna tako da me čudi, d apo drugi strani verjame v pravljice, kot kakšna najstnica.

Da pa rada seksa, pa hvala bogu, vsaka normalna ženska rada seksa.


Ne vem zakaj zenska, ki si nekoc zeli resne zveze, ne bi mogla sexat brez obveznosti. Ok, tip je porocen, ampak kaj ima to veze z njo? Sam se je odlocil za sex z njo, ceprav ima zeno, tako da je to njegov problem, ne njen. Enega kul in normalnega tipa za zvezo si pa nekoc zeli vecina zensk, tako da se meni Nesanica ne zdi visoko v oblakih, ko upa da ga bo nekoc spoznala. Sama sem imela podobno situacijo kot ona (samo da se ni bil porocen) pa sem ga potem skenslala, ko sem spoznala mojega, s katerim sem porocena.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2605
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2011 23:08

se ti opravičujem ti kuzla nad mano, ker nimam tako velike pizde kot jo maš ti, tako velike in široke in neskončno dolge. pač razumem, da nekatere mate tako široke, da bi lahko kar na šuš 2 tiča naenkrat sprejele.

in glej, nimam dobrega mnenja o ljudeh, ki so si morali it partnerja poiskat 10000000 kilometrov stran. kolikor poznam take primere, so ti osebki bili grozno grdi ali celo fizično defektni oz. s kakšno takšno boleznijo in si niso mogli dobit partnerja nikjer okoli sebe. ne boš me prepričala, da si ti normalna in super p***a in da hkrati ni bilo v Sloveniji enega pravega tipa zate in da si ga mogla it iskat v ZDA.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1011
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 09. Jun. 2011 23:37

Ti prav uzivas v tem, ko nekoga zalis a ne? :)
Lej ce ti niti tampon ne gre noter, potem imas ocitno ti defektno, ker vsaka zenska, tudi punca, ki se ni sexala (in nima kao raztegnjene), lahko normalno brez bolecin vstavi tampon.
Ne vem, kaj ima tvoj "opis" mene zveze s to temo, ampak sem dalec od tega, da bi bila grda, niti nisem bolana ali defektna in mi ni bilo treba iskat tipa v drugi drzavi, ker sem jih mela v Sloveniji dovolj na razpolago. Kakor vem, tudi ti nimas tipa v Sloveniji, tako da je potemtakem tudi s tabo ocitno nekaj narobe. Kaksno je tvoje mnenje o meni, mi je pa prav malo mar, ker glede na tvoje poste si ena revca, ki se skriva za anonimnostjo na forumu in pljuva po drugih, da se sama bolje pocuti. Zato te ne jemljem resno in so mi tvoji komentarji prav komicni, na trenutke celo zalostni.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2605
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2011 23:42

pa niti nisem anonimna, marsikdo točno ve kdo sem, ali pa vsaj par osebnih podatkov. mogoče ti misliš da sem anonimna, ker imaš tako malo postov.

si pa ti zelo zelo anonimna, Nesanica pa še bolj. njo je sram povedat sploh s katerega konca SLO prihaja. in prav zanima me, kako zgleda ta tvoj american dream.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1011
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 10. Jun. 2011 0:29

V bistvu nisem tako anonimna. Kdor me pozna, bi verjetno iz mojin postov lahko razbral, kdo sem. Kdor me pa ne, pa itak ne more vedet. Saj bi ti poslala kaksno fotko mojega american dreama, ampak jo bos potem objavla na forumu. :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov