Kako ga osvojiti?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1075
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 01. Apr. 2010 6:40

Amm... ...

Ti temu tipu ne pomeniš toliko, kot on pomeni tebi.

Njemu je to, kar imata, idealno in ful kul, ker bi dejansko lahko bilo idealno, če bi bilo z obeh strani čustveno na easy.

Ampak ni z obeh strani čustveno na easy.

In ne, razplet iz holivudskih filmov, kjer fant na koncu ugotovi, da si ti ženska, ki jo je ljubil ves čas... to ni tvoj razplet v tem primeru. Romantične štorije govorijo o izjemah. Ti si pravilo.

Pravilo je, da se bo tole vse skupaj končalo, takoj ko njemu postane očitno, kako močno čustvuješ.

Ampak what the heck. Če si tako prepričana, da je lahko kaj iz tega, tvegaj en izliv čustev in mu povej, kako čutiš. Imaš okoli 1% možnosti, da ugotovi, da bi v resnici hotel biti s tabo. Drugače se pa pripravi na 99% verjetnost, da je konec.

Raje to naredi prej kot pa kasneje, ker dlje kot vztrajaš, bolj te bo ubilo. Že tako vztrajaš predolgo.

In ne naredi te napake, da bi ostala z njim prijatelja. Ni možno da ostaneta prijatelja in da ga ti hkrati preboliš. Ne moreš preboleti nekoga, s komer hodiš na kavo. Prekini stike z njim, najmanj za nekaj mesecev.

Potem, mogoče, sta lahko spet prijatelja.

Ampak verjetno ne, ker se vnovičnim čustvom ne boš mogla izognit.

Umetnost srečnega življenja je, da se izogibaš situacijam, ki te spravijo v depresijo. Tega se boš kmalu naučila... Tole je situacija, ki bi se ji morala že en čas nazaj izogniti. Takoj, ko si začutila, da hočeš več, kot je uresničljivo.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 272
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 01. Apr. 2010 7:43

punca, samo pejt stran od njega!! :!:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2523
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Apr. 2010 7:49

N0ty napisal/-a:Pa halo bejbe, kako lahko rečete da vas tip izkorišča za sex? :roll:
Vsakič, ko se daš dol z nemu se daš prostovoljno - če ni prostovoljno, pol lahko posilstvo prjaviš, ampak dvomim da gre v tem primeru za to.

Mislm ne vem, če sm jz sexala sm sexala za to da je blo (v prvi vrsti) men kul.
Ne sexam za to, da bi blo tipu kul (men pa sploh ne), da bi mela pr nemu kkšno šanso, da...

+10000000
Pizdarija ste ogabne s temi forami, da seksate s tipom in potem to referencirate kot "izkorisca me samo za seks". Kot da zenska od seksa nic nima, moski pa ne vem kva in da jo je on nekak s trikom pripeljal do tega.

Aja valda zenska od seksa nima kaj dosti, kadar je le ta samo orodje, ki jo bo pripeljalo do resne zveze (kar je to kar ona resnicno hoce).

In kdo ima tu skrite motive?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 314
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 01. Apr. 2010 8:08

Evette napisal/-a:Ja to že..ampk js še zmerj verjamem d bi med nama lahko blo kej več :$


A-a :nein:

Ubistvu ma zdele pr teb vse kar si želi, dobro kolegico, dober sex pa še bluzi lohk po svoje (glede na to, da ti razlaga o drugih ženskah). Sicer nimam nič proti takim ''zvezam'', ampak če hočeš furat zvezo fuck buddy, morš bit na to tud pripravljen. Al pa si preprosto razmišlala na način, da če pa že seksaš z njim, bo pa tvoj forever?

Sicer ne vem, upam, da ti ga rata prepričat, ampak sama sem mnenja, da trenutno ma vse kar mu sede in več ne rab.

Pa zapomn si- posle jebanja, nema kajanja!
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 2524
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 01. Apr. 2010 9:14

Evette napisal/-a:Poznam ga že kako leto, ko sva se spoznala sva se takoj zaštekala. Postala sva dobra frenda, use si poveva, je moj best frend. Imava ful vlik skupnih interesov pa tut vn greva doskat skp tko v družbi kto samedva. Na eni fešti sva oba popila mal preveč pa sva mau zabluzila..in to bluzenje se je stopnjevalo..vse to spolnih odnosov..potem sva začela bluzit tudi na običajne dni...pa tut spolne odnose sva mela..ampk on mi je že nazačetku k sva začela tko bluzit povedau d noče met resne zveze..pol sm js dobila fanta..pol sm pa ugotovila sm namreč d mi je moj best frend ušeč in to zlo...vem d sm se zajebala kr sm se zaljubila u best frenda..on pa noče met resne punce..in nočem da me izkorišča samo za sex...ker pa se tako dobro štekava in mi vlik pove o seb, svojih puncah...zaupa mi use..js bi pa rada d bi biu samu moj...kr mam filing da bi ga nekak lahko prpravla do tega da bi bla midva skupej...mam tut občutek d ni use na sexu..ker druživa se normalno, pogovarjava se sproščeno, vlik hodva na pijačke, kino..in rada bi ga prpravla do tega d bo samo moj..d bi z njemu hodila..ampk nimam pojma kaj naj nardim d ga osvojim...kko nej preiden iz te prijateljske cone "z bonusom" na nekej več? prosm če ma kdo kak nasvet bom hvaležna


Vsekar sem ti poboldala kaže na to, da pač on nima takih interesov kot ti. Pa tisto, da nočeš, da te izkorišča za seks - kolkr jaz razberem iz tvojega posta sta seksala prej, zdej pa ne več, tk da ne vidim nekega izkoriščanja, sicer pa si bila prostovoljno z njim.

Tipa ne moreš pripravit do tega da bo tvoj, halo, sej ni računalnik, da ga sprogramiraš. Če mu ni do zveze kot jo vidiš ti, mu ni. Mogoča pa pač samo uživa v tem, da sta kolega, občasno kaj več in to je to.

Jaz bi se na tvojem mestu z njim pogovorila, pa boš vidla kje si. In kakšen je njegov pogled na vse to. Lah se mu sanja ne, kaj ti misliš o njem.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1755
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 01. Apr. 2010 9:25

^^ verjetno se mu res ne sanja, glede na to, da sta se na nek način dogovorila, da ne bosta imela nič resnega?

če boš pretirano rinla v njega, ga bo to prej ko slej odbilo. če bi hotel kaj resnega s teboj, ti tega ziher nebi kr tak zamolčal.

govorim iz izkušenj, ker sem trenutno v identičnem položaju kot ta tvoj lover. in ne ni fajn, ko ugotoviš, da sta razmišljala vsak v svojo smer.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3322
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 01. Apr. 2010 13:17

Sweet Jesus, kaj enim ni jasno, ko vam nekdo naravnost pove, da noče resne zveze (poleg tega celo že takoj na začetku, s čimer je pokazal, da noče, da izpade drugače oz. da bi pozneje govorila naokoli, da te je samo izkoristil), pa še kar rinete z glavo skozi zid?! Mislim, da prej kot si boš vbila v betico, da iz tega ne bo nič in da je največ kar imaš lahko od njega (če si tega seveda želiš), ta površinski odnos, da se na vsake toliko pozabavata, lažje ti bo. :wink: To je pač realnost, kajti če bi ta fant kaj hotel od tebe, bi ti to že povedal ali pokazal, a ni naredil nič od tega, le jasno ti je dal vedeti, da te ima samo za tu pa tam, od tebe pa je odvisno, ali si se ti tudi pripravljena iti tak odnos, ali ne moreš sprejeti, da ne bo tvoj in ga pozabiš. :)
Evette napisal/-a:kr mam filing da bi ga nekak lahko prpravla do tega da bi bla midva skupej...

Po čem to sklepaš? Po vsej verjetnosti se ta filing dogaja samo v tvoji glavi, ker si ga tako močno želiš. In ne, ne moreš nekoga "pripraviti" do tega, da bi bila skupaj. Ali se zgodi, ali pa se pač ne. Če se, sta za to potrebna dva.

ampk nimam pojma kaj naj nardim d ga osvojim...

Vlak za osvojiti ga si že zamudila. Če bi se to zgodilo, bi se že, itak pa ti je povedal, da mu ni do resne zveze. Čemu bi ga torej osvajala, ko pa bo to le izguba časa in živcev?

In tako kot so že nekatere punce povedale - od kje tebi, da te je tip izkoriščal za seks? Pa na katerem planetu eni živite? Seks se zgodi iz obojestranske želje, razen če gre za posilstvo ali za ugajanje fantu. Besides (ja, moram že tretjič to napisati, ker je res povsem logično), povedal ti je, da noče imeti nič resnega s tabo. Kateri del ti torej ni jasen?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 01. Apr. 2010 15:56

Lahko probaš naslednjič, ko se bosta zmenila za seks, da se ful dobro zrihtaš in se maksimalno potrudiš pri seksu, pol pa ne obležiš tam vsa slinasta, ampak vstaneš, pa nekam greš, ker se ti ful mudi kao.

Hehe. Če pa pol jasno pokaže, da še kej hoče od tebe, mu po ovinkih namigneš, da ne boš več seksala z njim (in res tega ne delaš več!), ker ti je pač preveč kul z njim.

Če bo delovalo, bo delovalo. Če pa ne bo, mu boš pa vsaj ostala v dobrem spominu, ti se boš pa sčasom premaknila naprej ;)

Karakterno te pa itak pozna, tko da tuki ni sploh treba izgubljat besed... ;)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1075
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 01. Apr. 2010 16:05

Zvoncica napisal/-a:Lahko probaš naslednjič, ko se bosta zmenila za seks, da se ful dobro zrihtaš in se maksimalno potrudiš pri seksu, pol pa ne obležiš tam vsa slinasta, ampak vstaneš, pa nekam greš, ker se ti ful mudi kao.

Hehe. Če pa pol jasno pokaže, da še kej hoče od tebe, mu po ovinkih namigneš, da ne boš več seksala z njim (in res tega ne delaš več!), ker ti je pač preveč kul z njim.

Go go Zvončica!

Super ideja. :)

Ampak zahteva moč karakterja, jo izvesti.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1975
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Apr. 2010 16:08

Ženske, zapomnite si dobro:

Samo z dobrim seksom se da ujeti in tudi obdržati moškega.

Če mu ga boš vlekla tako, da se mu bo mešalo zraven, bo vedno tvoj.Ene ženske tega preprostega dejstva ne razumejo, mislijo, da morajo tečnarit in se delat pametne, da bodo zanimive...
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1427
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 01. Apr. 2010 16:18

Roberta R. napisal/-a:
N0ty napisal/-a:Pa halo bejbe, kako lahko rečete da vas tip izkorišča za sex? :roll:
Vsakič, ko se daš dol z nemu se daš prostovoljno


Ja to je fajn povedano.. izkoriščal bi jo, če bi ji rekel, da jo ima rad in hoče z njo imeti kaj več, obenem pa bi se temu izogibal, in samo seksal z njo.. to bi recimo bilo neke vrste izkoriščanje.. tukaj jaz tega ne vidim..,


Podpis.
In kot je že ena napisala - če bi hotu bit s tabo v zvezi bi že bil. Nikjer pa ne piše, da si ne bi upu čez čas mogoče premislt. Eni rabijo čas, sam ne tega uzet resno, kr velja za bolj malo ljudi. In v tem primeru sm malo v dvomih. Ampak sej veš - upanje umre zadnje. :wink:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1075
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 01. Apr. 2010 17:33

Džeki napisal/-a:Če mu ga boš vlekla tako, da se mu bo mešalo zraven, bo vedno tvoj.

Umm...

Mislim, da ni točno tako.

Dober seks je potreben, ne pa tudi zadosten pogoj...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1174
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 01. Apr. 2010 18:32

Alwaleed napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Če mu ga boš vlekla tako, da se mu bo mešalo zraven, bo vedno tvoj.

Umm...

Mislim, da ni točno tako.

Dober seks je potreben, ne pa tudi zadosten pogoj...


:zustimm:
Če ti ena bejba ne potegne (v smislu, da z njo nimaš resnih namenov), te razen vizualno ne privlači, jo tega ne moreš naučit.. če ti ga pa ena punca (z katero se vidiš v prihodnosti) ne zna dobro "povlečt", jo še vedno lahko "naučiš"..

Moj prvi seks z mojim trenutnim fantom, tut ni bil nekaj naravno fantastičnega, ker je blo enostavno preveč nerodno vse skupaj.. ampak poglej ga zlomka.. po tolkem času on pozna moje gumbe, jaz njegove,..

Je pa sigurno dobra prednost, če si dobra v postelji.. zelo zaželjeno :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 366
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 01. Apr. 2010 21:58

Zvoncica napisal/-a:Lahko probaš naslednjič, ko se bosta zmenila za seks, da se ful dobro zrihtaš in se maksimalno potrudiš pri seksu, pol pa ne obležiš tam vsa slinasta, ampak vstaneš, pa nekam greš, ker se ti ful mudi kao.

Hehe. Če pa pol jasno pokaže, da še kej hoče od tebe, mu po ovinkih namigneš, da ne boš več seksala z njim (in res tega ne delaš več!), ker ti je pač preveč kul z njim.

Če bo delovalo, bo delovalo. Če pa ne bo, mu boš pa vsaj ostala v dobrem spominu, ti se boš pa sčasom premaknila naprej ;)


Ti si pa zvita. :twisted:
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 220
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 01. Apr. 2010 22:10

A si res želiš tipa, ki si ne želi resne veze in ima še druge ženske?
Če je odgovor ne, potem ni pravi zate.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov