Kako fanta najbolj zadovoljiti

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 73
Na forumu od: 17. 9. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 05. Nov. 2007 14:24

ja pač njemu ni do sexa,to je on men rekel.in rekel mi je da se mu ne da tok sexat da mu je pač najbolš k mu pride.sam drugač k se pa sprau kej narest je pa fenomensko,sej mi jo rajca pa tud liže,samo ne tok rd ane.
in nevem kaj je narobe če sm napisala da zdej k sm shujšala oz. še hujašm mu bo bolj do sexa,glede na to kakšna sem bila tud jaz nebi sexala ker sm bla dost debela in vrjamm da ga nism privlačila,samo to sm zdej ugotovila da možno da ni hotel zato ane ker sm bla taka ker sva v zadnjem tednu sexala 4x pa še to 2x v istem dnevu kar se ne zgodi pogosto.
pa glede strasti,res je da ni tako strasten in romantičen pri sexu,ko hoče bit je zelo lahko strasten in romantičen.in jaz se trudim da mu povem vse kar si mislim in da ga probam vzburit da bo pripravljen večkrat sexat,ker jaz to rada počnem.
tko je tako zvezo imam,takega fanta ki mu ni do sexa,samo nebi ga pa nikoli pustila samo zaradi tega ker mu sex ne pomeni veliko in ker ne saxa rad pogosto,ker je drugače res najbolši fant na svetu pač samo zame in sem zelo zaovoljna in srečna z njim.mogoče pač sem jaz tudi naredila prevelik big deal iz tega,ker imam rada sex in se meni zdi čudno da njemu ni toliko do tega,samo kot sem rekla mislim da je bil glavni razlog moja postava.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1163
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 05. Nov. 2007 20:23

diamond girl napisal/-a:ma moj ni gej,sem mu že rekla če je k se tko čudn obnaša, pa pol take reakcije in odgovora še nism vidla in vem da ni gej,ker jih ne mara in se ne obnaša tko in nč,pač samo ni mu do sexa,sem pa ugotovila da zdej k sm shujšala da sva že večkrat kot samo 1x v tednu in sm razmišlala da je bil to glavni razlog zakaj ni hotu,ker ga nism tok privlačla,samo k sm ga to prašala je reku da ni res da sm mu všeč in vse,samo ni pa reku: ja privlačiš me,tko da mislim da tuki zajc tiči :P
torej zdej k še vedno hujšam in bom vedno bolj zgubljala kile vedno več sexa bom dobila :lol:
drugače sem pa mela izkušnjo ko je moj bivši postal gej samo nisem bila jaz njegova zadnja punca,tko da... ga nism jz v to prpravla :D



hja,tud men je zatrjeval, da je totalno strejt...pluvau čez geje, pa punco je meu ful casa..pol pa mi je blo mal cudno,da ko sva tv gledla je omenu, da mu je ta pa ta tip "luškn" (citiram njegovo besedo)...ma ok, sm jemala na izy, k pac tud jst recem punci da je lusna pa nisem bisex.. pol je pa povedu..
no,ja...verjetno sem ga jst v to prpravla :lol: :lol: :lol: tko sem ga mela rada in obozevala, da je verjetn res komi cakau, da bo gej ratau

drgač pa...no jst bi se zamislila, da moj tip čuti poželenje do mene sam če mam kako kilo manj..
če me ne bi mogu meu rad (in sexat) z mano s kako kilo več..nej drugo išče...to zame ni ljubezen.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1163
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 05. Nov. 2007 20:26

Picaboo napisal/-a:punca, kakšno razmišljanje pa je to :? kokr sm js brala tvoje poste, ni s tabo nč narobe, ampak je fant mal čuden, če prauš, da ti nč noče delat, nč strasti ne pokaže itd. Pa una izjava je tud mal čudna, da on bi seksu večkrat sam se mu ne da in hoče, da mu čimprej pride, da je feeling :roll: :roll: Ne vem a njemu je sam orgazem feeling, vse ostalo pa ne?? Men se mal čudn zdi no. Ok, sej štekam, da majo eni manjše, drugi večje potrebe, sam useen,..


lepo napisano :) se ne bi mogla bolj strinjat.
če bi se z mano tip tko obnašu, bi misnla, da drgje dobi...
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 73
Na forumu od: 17. 9. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 05. Nov. 2007 21:11

ja hvala vse za odgovore take al drugačne.
jz vem kako je sem v tej vezi in vem da ni gej in vem da ne vara,vseen pa nikoli ne reci nikoli,sam zdej sm 100% da mi je zvest in da ni gej.
in jz vem da me ljubi in da zate to ni ljubezen ker mu ni do sexa ker je tak tip človeka,nevem a je zate potem ljubezen samo v sexu?zame vem da ni smao sex ljubezen ampak je še marsi kej druzga,in jz sm njemu všeč samo nism ga verjetno spolno privlačila ker sm imela špeh,jz vem da če bi bil on tak kot jaz me tudi nebi vzburjal vseeno bi ga pa ljubila in imela rada in bila z njim,samo vzburjal na ta način me nebi.

zanimal so me vaša mnenja,sem jih dobila,ampak vseeno pa vztrajam pri temu da ni hotel zaradi postave,nevem mogoče se pa motim samo dvomim.kot sem že rekla mogoče sem iz vsega naredila big deal,mogoče se samo men zdi da sexava premalo nevem,vem da ostajam z njem in upam na skupno prihodnost,ker si želim z njim ostati za vedno tako kot on z mano.pa naj se sliši to osladno samo tako je pri nama.

hvala vsem in lp!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2032
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 05. Nov. 2007 21:16

Če seks tako škripa, kot opisuješ, tudi razmerje škripa. Kot pravijo: če je seks dober je 10% razmerja, če je slab 90%.

Jaz vem da nikoli nikoli ne bi mogla imeti fanta, ki mu seks z mano ne bi bil užitek in bi samo čakal na konec. Počutila bi se kot objekt, v katerega se lahko sprazni in ne kot njegova ljubljena. Tu nekaj smrdi... Če tebi tako razmerje ustreza, ok, ampak resno se vprašaj kaj on do tebe dejansko čuti. Če gre samo za navezanost, rutino to ni prava zveza.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 73
Na forumu od: 17. 9. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 05. Nov. 2007 21:23

sex sam je super nikoli ni bil tako dober,in on ne čaka samo na konec,sej rad sexa samo rad pa doživi hiter orgazem ker je good filing,jaz tudi samo vseeno mi je sex dober in njemu tudi,samo velikokrat se mu ne da,ni razpoložen kakor koli,rekel je da mu ne pomeni toliko sex da mu je v vezi veliko drugih stvari pomembnejših. in drugače je sex 100% in veza 100% super samo kanček problema je ker bi jaz večkrat on pa ne tako pogosto. in razmerje tudi slučajno ne škripa ampak je enkratno.vedno se rad objema,stiska,me lupčka,res me obožuje in je enkraten,vse kar si želim,edino jaz si želim pogostega sexa on malo manj.in njemu je užitek sex ampak še boljši užitek mu je verjetno sam oragzem,mislm da je vsakemu orgazem neki uau dobrga.in jaz vem kaj on čut do mene ker mi pokaže in pove kaj čuti,kar mi nikoli noben drug ni pokazal.vem da me ljubi neskončno in jaz njega.in ne gre za samo neko navado karkoli,skupaj sva 3,5 in to ni samo rutina ampak je ljubezen!

hvala lepa še enkrat in lp!
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 73
Na forumu od: 17. 9. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 05. Nov. 2007 21:50

pa še nekaj bi dodala:če ženska noče sexat in je ne paše,razmišla o drugih stvareh (ljubezen&sex,tema sex,sem prebrala) je vse uredu,naj mu pove kaj si želi pa ni nič hudega,pač taka je,ko pa je tako kot pri meni da tip ni toliko za to,je pa gej pa vara pa veza ni ql pa nevem kaj.nevem zakaj je tako razmišljanje?
Zadnjič spremenil diamond girl, dne 05. Nov. 2007 21:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1163
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 05. Nov. 2007 21:51

Po moje si zapiraš oči pred resnico.. Nas ni treba prepričevat, da je vse enkratno, super in uau. Pogovori se z njim - če ne druzga.
Pa brez zamere, we're just trying 2 help.
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 73
Na forumu od: 17. 9. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 05. Nov. 2007 21:56

ja sej razumem da mi želite pomagat,sej sm rekla hvala za vse nasvete.
samo si ne zatiskam oči,ker če mi ne bi bilo uredu v vezi bi ga pustila,samo veza je res super in ne prepričujem nobenega,vsak ma svoje mišljenje,samo vem da je veza ql.in sva se že pogovarjala na vse možne načine sem ga vprašala zakaj mu ni do sexa,sem tud rekla če me vara če je gej,in ni šans da bi kaj od tega držalo.
pač dojela sem da je res tak da mu sex ne pomeni veliko tako kot meni,oz so tudi meni druge stvari pomembnejše od sexa v vezi.

pa še enkrat hvala pa nobenemu nisem zamerila,saj sem postavila vprašanje in dobila odgovore in vsak ima svoje mnenje ki ga je povedal.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 780
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 07. Nov. 2007 15:57

Nisem še spoznala tipa k mu pri teh letih sex ne bi nč pomenu...ne vem no...
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 339
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 27. Sep. 2008 18:37

Meni je ful smešno ko sva kje zunaj na kakšni kavi, in ga samo tako nežno (po)božam po bradi(beri: ker meni je ful dobro ugotavljat kdaj se je nazadnje pobril :D ) On pa tega res ne mara, ker pravi da ga to tolk zrajca.
Torej še en razlog, da to še raje počnem :twisted:
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Jan. 2013 11:49

Bolj kot je ženska pokvarjena, perverzna, odkrita kaj hoče v postelji, nima zadržkov in se v postelji totalno preda strasti ter počne in govori najbolj pokvarjene stvari...to je ženska ki jo hoče vsak moški.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
stadion
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 30. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a stadion » 26. Nov. 2013 1:29

Kurba v postelji, dama na cesti, gospodinja doma.

Sliš se grdo, verjetno je pa v glavi tipa najbolj resnično.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov