Ženski izgled pri moškem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

wasd
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 763
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 26. Feb. 2013 18:10

Raje vidim, da se z zensko ujamem na intelektualnem nivoju in si deliva podobne poglede/interese pa ceprav nima popolne postave. Ce sem iskren, so mi po izgledu bolj privlacne t.i. chubby punce kot neke suhice.

More cushion for the pushin' :P
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 477
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 27. Feb. 2013 13:28

Videz je pomemben, za nekoga bolj, nekoga manj, ampak še zmeraj, vsi radi pogledamo nekoga, ki je po našem okusu in kriterijih lep. Lahko je človek privlačen samo teb, pa ostalim ne bo, to ni važnO. Verjetno eni splošni , bolj objektivni okvirji so, veliko pa je odvisno od naših osebnih preferenc.

Meni npr. ne bi bilo vseeno, če fantu ne bi bil pomemben moj izgled, ne bi opazil kakšnih sprememb, bi rajš vidu, da se ne mažem... Raje imam, da iskreno pove, če bi mogoče videl, npr. da sem se malo zredila, kot da bi se potuhnu, al še hujš, da ga sploh ne bi motilo. Lepo je tut,da kej svetuje, kera oblekca mi bolj pristoji, kero mu je lepše perilo, make up....in bi mu tut jst na ta način še raje ustregla :) Zame je del ljubezni tut to, da se človek ne zanemarja, prvo vsekakor zarad ljubezni do sebe, potem pa seveda tut zarad partnerja, ker ga imaš rad in si želiš, da je tut on zadovoljen.

To se res odraža zdej samo na videz, ampak za sabo potegne še druge dejavnike v zvezi. Sploh pa zdravje in lepota gresta z roko v roki :).
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Metuljčica1
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 12
Na forumu od: 10. 11. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Metuljčica1 » 10. Nov. 2013 17:58

Zarad družbe u kateri živimo čedale bolj, ampak mislm da bo tega trenda kmau konc, lepota mine, pamet pa ostane ista, če je punca nima na začetku, je nikol ne bo mela. :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Nov. 2013 18:07

Jaz v svoji okolici opažam, da najstniki gledajo predvsem na zunanjost (ker lupčkanje in hoja okrog pač ne zahteva nekih znanj), ko pa začnemo z malo bolj odraslim življenjem pa se seveda priključi še "pamet". Tako da jaz ne bi rekla, da se bo ta trend pregnal, ampak da se bolj mi spreminjamo in z leti dobivamo širino (in smo zaradi tega še malo bolj zahtevni) :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Nov. 2013 18:38

Videz je pomemben, sem se pa naučil tole.

Če iščeš dekle za zabavo, potem pač skoraj ni pomembno kakšen karakter ima...razen da ni počena v glavo in da imaš lahko po temu težave.

Kar se pa tiče resne zveze, pa vsaj jaz zdajle takole gledam na to.

Kot moški sem imel vedno željo, da bi imel dekle ki bi bilo res lepo, pametno...cel paket. In potem dobiš to, in pogruntaš da vse te karakteristike ki jih občuduješ na nekomu, ne odtehtajo celotne slike.

Tako da zdaj gledam takole na celotno situacijo: 10000x raje imam neko deklino povprečnega izgleda, ki je aktivna, me sprejema takšnega kot sem, mi pusti prostor in je oseba s katero se lahko vsak dan pogovarjaš in rešuješ težave na kulturen način...ker na dolgi rok, me bo to vozilo vsak dan v njen objem.

Potreboval sem 23 let da sem sprejel, da jebeš ta kurčev moški ego...važno je da imaš pravo deklino zase in da si srečen.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 294
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 10. Nov. 2013 19:38

Moški smo v veliki večini bolj vizualni tipi, tako, da bo to še kar držalo. Kar se mene tiče mi videz niti ni glavna prioriteta za resno zvezo; no razen v ekstremnih primerih (če je ženska res premočna, krezava; ali pa v primeru, da bi res imela zelo grobe obrazne poteze), ženska s katero bi bil v resni zvezi mi mora biti simpatična, sam fizični izgled je tukaj sekundarnega pomena. Pravzaprav se nas večina na nek način "boji" tistih lepotic, res redko kdo si sploh upa/želi pristopiti do takšnih žensk (po veliki večini so vse vzvišane, egocentrične, dajejo občutek nedostopnosti), predvsem so pa zelo trapaste, kdo si še sploh želi takšnih žensk za resno zvezo?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 10. Nov. 2013 21:04

punca je kot faks. z izgledom naredi sprejemni izpit, spoznavanje je kot študij, začetek zveze je pa diploma. vsaj jaz si to tko predstavlam :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 10. Nov. 2013 21:53

Slovenc, welcome back! Dobra primerjava sicer :D

Videz pri meni ne igra poglavitne vloge, je pa še vedno zelo pomemben faktor pri razvoju odnosa. S fajn punco, ki žal nima všečnega videza enostavno ne gre biti kaj več kot kolega. Mora bit obojestranska privlačnost.

Sicer pomen besede videz spet pojmuje vsak po svoje, a zadnje čase ugotavljam, da mi niti ni toliko pomembna postava punce, veliko več dam na prijeten in lušten obraz in splošno urejenost..
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Prispevkov: 452
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 11. Nov. 2013 8:37

emanuela napisal/-a:Jaz v svoji okolici opažam, da najstniki gledajo predvsem na zunanjost (ker lupčkanje in hoja okrog pač ne zahteva nekih znanj), ko pa začnemo z malo bolj odraslim življenjem pa se seveda priključi še "pamet". Tako da jaz ne bi rekla, da se bo ta trend pregnal, ampak da se bolj mi spreminjamo in z leti dobivamo širino (in smo zaradi tega še malo bolj zahtevni) :)


No glede širine pomaga dieta... :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Nov. 2013 10:47

Če bi bila to edina širina, ki bi jo z leti pridobili, bi bilo bolj žalostno vse skupaj :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 11. Nov. 2013 12:01

slovenc79 napisal/-a:punca je kot faks. z izgledom naredi sprejemni izpit, spoznavanje je kot študij, začetek zveze je pa diploma. vsaj jaz si to tko predstavlam :P


Hmja potem pa ugotoviš, da s tem faksom ne dobiš službe in životariš in trpiš, tak da hmal greš izredno na nov faks :D OH kako brihtne metafore, you get it right, you get it!?!? :D

Anyhow, itak da gledajo na videz. :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
g.AI.a
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 137
Na forumu od: 21. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a g.AI.a » 11. Nov. 2013 12:35

Seveda, da gledajo na videz, saj tudi ženske gledamo na videz. Ni pa to edini faktor, valda. Pač verjamem, da bi večina raj vzela neko lušno punco, ki bi se z njo razumeli, se bi dalo z njo pogovarjat, bi imeli iste interese, kakor pa neko oh in sploh lepotico, ki bi bila "tumpasta". :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 11. Nov. 2013 17:49

..Evelyn.. napisal/-a:Hmja potem pa ugotoviš, da s tem faksom ne dobiš službe in životariš in trpiš, tak da hmal greš izredno na nov faks :D OH kako brihtne metafore, you get it right, you get it!?!? :D

Anyhow, itak da gledajo na videz. :)


to je študij ki ga morš študirat s srcem, da si po diplomi (zvezi) še magister (poročen) in kasneje doktor (očka). je pa služba ob študiju, bolje kot študiraš in se trudiš, več dobiš od tega ;) če ugotoviš da študij ni zate - čimprej stran.

seveda če pa si na "faksu" sam da bi imel status študenta (sex) je pa to sebično izkoriščanje, nič drugega.. :)
hej norci :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1107
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 11. Nov. 2013 19:48

To da po diplomi ne dobiš službe in greš na drug faks so pa propadle zveze :)) Izredni študij je iskanje partnerja po internetu ali pa zmenki na slepo. In če izredno diplomiraš... :D

Ja valda, tipi gledajo na videz, bolj kot punce. Popoln videz v tem primeru ne pomeni misice, pač pa luštno punco. Uh, eni grejo celo korak dlje in hočejo zanimivo .
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3646
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Nov. 2013 16:21

nikol ne bi hotl fanta, ki bi bla "pač simpatična". fuck off. in tudi nikol ne bi sama bla z nekom, ki je "pač simpatičen." no go!

to, da si nekomu do amena hud, je predpogoj za zvezo! dopuščam možnost, da ti nekdo postane hud. ma ne po pol leta, po treh srečanjih mogoče.

je pa lepota subjektivna (na srečo) in seveda nikakor ni vse. vsi poznamo kakega totalno hudega osebka, ki ga videt ne mormo. :D

ja, vsi gledajo na videz, tako da prosim, ne trosite neumnosti!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron