Oblačila za doma

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 972
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 29. Nov. 2011 13:33

jaz imam ponavadi skinny jeans, ker je ful udoben, pa srajčko z volančki, nekaj temu podobnega
Slika
pač mi je pomembno da sem urejena in privlačna, ko čistim pečico! Mislim da s tem ni nič narobe.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3413
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 29. Nov. 2011 13:43

hehehehe itak ^^ :respekt:
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 147
Na forumu od: 18. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a posh_girl » 29. Nov. 2011 13:47

Kar ti ne uspe popucati s krpo, ti rata z volančki :D

Vidite punce, lhk bi naredila svojo modno kolekcijo :lol:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 29. Nov. 2011 14:02

pajkice, trenirke, pulovre, majčke s kratkimi in dolgimi rokavi, kratke hlače...

doma nosim čista in pošita oblačila, stvari v katerih lahko tudi v bližnjo trgovino skočim. ko se popackam se preoblečem, tako da me tudi nenapovedani obiski ne dobijo "zanemarjene". razen, če čistim. takrat si oblečem oblačila, ki jih imam posebej za to in so stopnjo pred smetmi, ker so čistila agresivna do oblačil in si nočem uničit kaj nosljivega.

mi pa tudi ne predstavlja osebne katastrofe, če nenapovedani obiski pridejo 5 min preden sem si nameravala oprat lase in trenutek po tem ko mi je paradižnikova omaka eksplodirala. nenapovedani obiski se mi osebno zdijo izjemno nevljudni in jaz jim povem, da naj naslednjič pokličejo prej. tudi če so ravno v okolici lahko 5 min prej zavrtijo telefon. nevem no, meni je to med osnovami bontona. jaz vedno pokličem prej in vprašam, če ima oseba čas, da bi prišla malo pozdravit.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 29. Nov. 2011 14:05

2x
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Nov. 2011 21:36

Itak živim s fantom in mi ni do tega, da bi okrog skakala v raztrganih, umazanih in smrdečih capah. Tako da moj videz ves čas ustreza minimalnim higienskim in estetskim standardom.
Je pa res, da sem običajno v trenirki ali pajkicah, zgoraj imam pa kakšnjo daljšo majico in fantov pulover. Ni to lih modni presežek.

Btw, ni šans, da se grem ličit za obiske. Razen če pride angleška kraljica, to bi se pa mogoče še iz trenirke preoblekla.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1011
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 29. Nov. 2011 21:45

posh_girl napisal/-a:Vesna, obiski pridejo tudi če jih ne pričakuješ.. meni kar neverjetno dostikrat. Enkrat so me dobili tudi z navijalkami v laseh. :oops:


Moj frend zadeve rešuje tako, da vrat sploh ne odpre in se naredi, kot da ga ni doma. Kar je ok, če imaš to možnost, jaz živim v pritličju in se takoj vidi ali sem doma ali ne.


Saj ce si tudi doma lepo oblecena, potem ni problema in te nic ne more presenetiti. :) Ce te vidijo z navijalkami ali brez makeupa, se svet menda ne bo podrl, ne? No, meni se to ne zdi nic katastrofalnega. Skrivat se pa ne mislim pred nikomer v svojem lastnem stanovanju.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 161
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 30. Nov. 2011 1:09

za doma mam najraje pajkice, ki jih drugje ne nosim, za zgoraj pa kakšne majčke in puloverje, ki so ravno toliko zdelani, da jih povsod ne bi mela, doma ali za v trgovino pa so še čist lepi... sicer pa meni pod udobje spada tudi to, da je nekaj vsaj nevtralno za pogledat, v nečem kar je videt smotano, se pač ne bom udobno počutla
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2891
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 30. Nov. 2011 8:11

Jaz sem doma običajno v trenirki in kakšni ogromni reklamni majici. Kar se da udobno. Čisto in ne strgano seveda. Ali pa imam kakšno staro majčko, ki za ven ni več dobra, ker je že sprana, za doma je pa še čisto kul. Lahko tudi do trgovine skočim tako oblečena, ni zdej da se bom za tistih 10 minutk kaj posebej rihtala.

Da se bom pa ličila za doma, pa pod nobenim pogojem. Včasih cel teden hodim okoli brez make up-a, tudi delat, tako da res nevem, zakaj bi morala biti naličena ko sem doma :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2628
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 30. Nov. 2011 14:23

Tud jaz mam doma zmeraj trenirko, zgoraj kratko majco. Če me zebe pa še športno jopco čez. Doma nisem naličena razen, če sem bla pred tem kje zunaj pa pridem domov in se preoblečem ampak ponavadi si takoj tud šminko sčistim, če vem da ne bom več nikamor šla, nakita tud ne nosim ko sem doma. Tak da bolj kot ne gledam na to, da se čim bolj udobno počutim ko sem doma. Če pride kak obisk me tud tako najde ker v razvlečenih potrganih oblačilih nikoli nisem pa tud ko jaz grem na obisk se noben ne gre zrihtat in preoblečt so v trenirkah kar, zakaj bi se pol tud jaz rihtala v nevem kaka oblačila samo zato ker obisk pride. Edino, če se kasneje gre ven pol se itak oblečeš in urediš že prej. Poznam večino takih, ki nosijo spodaj trenirko zgoraj pa tiste navadne velike reklamne majice (kot je že Libido. napisala)
Dosti je takih, ki nosijo kako adidas, nike, nes trenirko (predvidevam moški bolj) itd. ali pa kaj takega (ženske)... tud jaz mam podobno temu, drug material.

Slika
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 679
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 30. Nov. 2011 16:37

Jaz ne kupujem grdih (zame) oblačil!
Ali pomeni, da trenirke spdajo med grda oblačila? Ne vem no ... So ljudje, ki dajo ogromno denarja za pulovre s kapuco in za trenirke in že to je en razlog, da niso trenirke nek shit...
Vedno, ko pridem iz faksa se preoblečem v udobna oblačila in si očistim obraz!
Oblečem se v trenirke, zgolj take hlače, bombažne majice, pulovre...
Poleti nosim oblekce, ki jih imam le za doma... tudi krila.
Ne nosim pa za doma kavbojk, ker se ne bi z njimi mogla niti udobno vsesti na kavč.
Kakorkoli, nikoli nisem tako neurejena (razen, č sem grozno bolna), da ne bi mogla sprejeti nenapovedanih obiskov...

LP*
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 703
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 30. Nov. 2011 17:11

Jaz doma ponavadi nosim trenirko in kako navadno mikico z dolgimi rokavi in navaden izrez. Ko je pa fant pri meni pa ponavadi oblečem oprijete pajkice (ko sem v njih, se ne more upreti moji ritki) in tudi neko mikico z dolgimi rokavi in mogoče malo več izreza :D Dobro poleti je lažje (ponavadi imam kako oblekico bombažno, ker je najlažje in ne maram kratkih hlač.

Imam pa nekako tako mnenje, da nja bo vsak obvlečen tako kot mu paše. Meni na kraj pameti ne pride, da bi bila doma v kakih kavbojkah (tudi če so še nevemkako udobne) in kaki fancy majčki ali kaj takega.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 876
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 30. Nov. 2011 18:14

Za doma ponavadi nosim kakšne trenerke in sponzorske majice, pa kakšen pulover, ki je že tako zmuckan da ni ravno za v javnost. Tudi kavbojke pridejo v poštev, ampak take, ki so od nošenja že tako oguljene in obrabljene, da so dobesedno mehke.
Glavno vodilo mi je torej udobje in čisto vseeno mi je, če me kdo od prijateljev vidi v tem. Če me lahko vidi poštar v pižami, me lahko tudi obiski v trenerki :D
Uporabniški avatar
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 72
Na forumu od: 20. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a intermezzo » 20. Jan. 2012 14:48

Poštar v pižami, LOL, kako znano :) da ne govorim o pogledu, ko priletim v malo daljši majčki z golimi nogami odpret vrata, pa one zaspane oke ko se prav vidi, da sem priletela direkt iz postelje.. Se je že navadil na vse sorte :D

Sicer pa, ne razumem tistih ki pravite da vam je vseeno kaj imate za doma oblečeno oziroma razumem avtorico teme... Dobro jaz tudi v nekih srajčkah in minicah ne skačem doma, razen poleti imam minice in hotke na sebi, ali pa kakšne tiste udobne kapri hlače pa oprijeto ali vsaj telirano bombažno udobno majčko... Trenirke za doma, jasno, kupiš si dva tri kompletka (tiste plišaste so meni kul) pa si urejen tudi za doma.
Aja ko pa se spravim generalno čistit, sploh kopalnice in po tleh, pa se ponavadi oblečem v kakšno fotrovo delovno majico :D
Mejkapa pa večinoma ne nosim za doma, občasno maskara in korektor, negovalna labela pa itak ne spada pod mejkap.
*.*
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1122
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 20. Jan. 2012 17:37

Jaz imam za doma trenirko (plišasto ponavadi), daleč od raztegnjene in razcefrane itd..Si jih kupim par, prav za doma. In v tem grem lahko tudi ven, npr. do trgovine, če se mi ne da preoblečt. Našminkana pa doma nisem, razen če sem že od prej, ko sem bila zunaj.

Poznam pa kar nekaj žensk, ki so doma oblečene zelo lepo, kot npr. za v službo ali še kak bolj pomemben dogodek. Ampak so tako navajene že od malega, tudi pravijo, da jim je čist udobno (ne verjamem glih?).

In če smo glih pri tem, kako je kdo oblečen doma, naj dodam, da so muslimanke (posebej tiste zavite) doma oblečene lepše kot marsikatera ženska čez dan v mestu, službi,...

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov