Nakupovanje v Parizu

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

stacey
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 31. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a stacey » 31. Mar. 2012 18:56

Živjo, zanima me, če je katera že bila na Elizejskih poljanah v Parizu, katere trgovine so tam? Vem, da jih je ogromno, pa vseeno če bi lahko naštela, če se katera katere spomni. Mislim trgovine na nivoju h&m, zara in podobno, ne dizajnerske trgovine z izdelki chanela:)
hvala lepa vsem za odgovore:)
stacey
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 31. Mar. 2012 19:43

S frendicami smo šle tam čist iz firbca mal po teh fensi trgovinah, pa me je minilo ob pogledu na starše, ki svojim 4letnim mulcom kupujejo čeveljčke/copatke/rokavičke za več k evrov.. :nein: smo šle pa pol naprej in ble dve uri v enem h&m-ju, takrat je blo ful cunj na izbiro (Pa še tako kjut vrečko dobiš, ne unih plastičnih) :P
Drugače je pa res svašta trgovin tam, tudi naštete se bodo verjetno našle.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 8839
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Mar. 2012 19:56

Men se pa sploh ni zdelo tolk velik trgovin (sem pričakovala Oxford street iz Londona v malem, pa sem bla precej razočarana). Zame je bilo edino vredno obiska Sephora s kozmetiko. Ulica naprej od Louvra (Rue de Rivoli in okolica) mi je bila veliko bolj zanimiva (še posebno npr. znamka Etam).

Tudi "fensi" trgovin ni toliko kot upala (vsaj za pofribcat)- kar je fenomenalna Galeries Lafayette (ki se nahaja v večih ogromnih stavbah z super notranjostjo). Je pa res bolj turističen ogled, čeprav imajo v enem nadstropju tudi dostopnejšo izbiro.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 31. Mar. 2012 21:20

Hmm, kakor se spomnim, je res ena velika ZARA pa H&M tam... pa tisti največji Vuitton na vogalu, ki so ga nekaj časa nazaj oropali :D Ostalega se pa žal ne spomnim, sem se enkrat samo mimo peljala in skozi okno gledala, v živo pa bolj na hitro laufala, ker se mi je mudilo in si tega dela nisem preveč ogledala :D Se mi pa zdi, da je boljša izbira malo naokoli v drugih ulicah, ja... Drugače pa G. Lafayette in Printemps (eden poleg drugega) sta super, jaz sem se bolj tam pasla :D Se ti splača vsaj pogledat, je res lepo :)

Najbolje, da googlaš, pa boš našla spisek vseh trgovin na Elizejskih poljanah oz. še bolje, poglej na Google maps in boš že vnaprej 'v živo' videla, kako izgleda vse skupaj (se sprehodiš po '3D' ulici) :) Jaz ponavadi tako naredim in potem, ko zares prideš tja, že vse poznaš :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov