Moj outlook

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Unica'94
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 6. 2. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Unica'94 » 06. Feb. 2015 19:13

Hej, hej!
Na forum sem se prijavla, da vprašam za nasvet, ker vem da tuki punce obvladate sceno. :D Pa prosim če niste nesramni, če sprašujm po vaše navadne stvari. Jih sama ne obvladam, zato pa pišem in zato je forum, je tako?
Zadeva je sledeča: od vedno nisem kej dosti dala na svoj outlook. Pa ne to, da bi hodila okol smrdeča in s prekomerno težo. Gre za cune in vse tle zravn. Skos sem mela kavbojke/trenerko pa kak pulover po možnosti s kapuco. Pozimi še obično bundo. Polet pa kratke hlače (nikol kikle) pa majčko al enobarvno al pa z napisom. In tle se počas konča. Nikoli se nisem mela ličil, nakita, torbic, petk... Nikol nosila kakih večernih oblekc.
Pa nism se sekirala. No sej zdej se tut ne, sm pa mal zamišlena, priznam. :oops:
Me zanima kak pogled mate na tak stil, če lahko temu rečemo sploh stil. In kako gledate na take ženske, če se jim po vaše tako reče. :lach: Hec. :wink:
Dobrodošla tut moška mnenja. Morda tut zarad oblačenja nisem do zdej mela dost s tipi. :roll:

Hvala za odgovore pa fajn se mejte :wink:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Feb. 2015 19:29

Microsoft dokaj redno skrbi, da se outlook posodablja. Mene na tvojem mestu ne bi skrbelo.

/sarcasm off
Meni se to ne zdi čudno. Ubistvu je kr hvalevredno, da se ne ubadaš s tem preveč. Je pa res, da če boš želela doseči določene stvari v življenju, se boš morala prilagajat. In glede na to, da ljudje primarno ocenjujemo "outlook" (hehe), se je dobro s svojim videzom predstaviti v takšni luči, kot se želiš. To pomeni, da moraš kdaj pa kdaj bit plehka in se znižat na raven, kjer boš ljudem zgolj s svojim videzom (izbiro oblačil) pokazala kakšna si. Ker ljudje sklepajo. Nič ne moreš glede tega. Ljudje so neumni, hitro skačejo k zaključkom, imajo že ponotranjene predstave (ki se jih tudi ne želijo znebiti), sklepajo, ker je to pač najbolj preprosto. Zakaj bi brskal dalje v tvojo osebnost, če mi že tvoja zunanjost pove nekaj, kar meni ni všeč?

Kakorkoli, dokler imaš higieno na nivoju, oblačila oprana in neraztrgana, si dokaj barvno skladna, je ok. Če pa hočeš npr. dobit službo, se pa temu primerno obleci in uredi. Ker so ljudje neumni (to si je dobr zapomnit v življenju).
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 06. Feb. 2015 20:18

In kok si stara ? Pa malo napiši kaj o sebi da nimaš prekomerne teže ni dosti, ker če si čisto ravna in preveč suha je tudi problem ... Tako, da ni fora oblek moški opazimo ali je neka bomba ali ne, seveda pa lahko za ta srednji rang pa kar dosti narediš z oblekami samo saj itak po prvem khm zveš koliko je ura ko obleke in ličila padejo ... :wink:
Unica'94
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 6. 2. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Unica'94 » 06. Feb. 2015 20:29

:lol:
Microsoft redno skrbi, jst pa sm na ravni dosa :D A pol outlook sploh ni pravilno? :rolleyes: Ja se vidi, da sm zelenc na tem področju. :)

Hija, služba. :rolleyes: A veš da na kej tazga pa nisem pomisnla. Na službo že, a ne na to kako bom tam zgledala. Samo maš prav. Ta je kruta, cel lajf v kavbojkah, pol pa krnaenkrat v poslovni obleki. :oops: :mad: Ampak dobr, tam glih ne bom recimo potencialnih tipov spoznavala. :lach: Tam se človek pač mora prilagoditi. Am, a brez šminke bo šlo? :lol:

Ne, nisem preravna in presuha, sploh ne. Če pa te zanima kok sem stara pa mal okol sebe poglej :ja: Vroče, vroče :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Feb. 2015 20:35

Ne vem, jz še nikoli nism slišala besede "outlook" v uporabi za videz. :D Sm še mal guglala, pa tud nič nisem dobila. :D bo kr samo "look" ok. :D

Itak, da bo šlo brez šminke, sam..zkaj pa ne? Sj ni treba dat gor ene tone pudra pa tega crapa, lahko sam maskaro flikneš gor in si že..bolj poudarjena hah. Ampak ne, itak da loh brez. Glede potencialnih tipov..lahko ti mi rečemo, da "ne skrbi, bo že prišel pravi, ki bo gledal tvojo notranjost blaa blaa", ampak dejstvo je, da smo vizualna bitja in partnerjem naj bi bili privlačni. Svojo privlačnost pač lahko mal bolj poudariš..z ne uporabo trenirk konstantno. :D Ampak jeans hlače in majčka..ne vidm kaj bi manjkalo temu. Kaj pa če nalimaš primer svojega outfita (glavo odreži)? :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 06. Feb. 2015 20:42

Aha 94 ja lej kot sm napisu, morem pa rečt ..Evelyn.. da je kakšna seksi trenirka veliko lepša, kot neke dolgočasne kavbojke ... So pa pri teh letih itak najbolj uspešne ženske s pajkicami... vsaj glede stojana, pustimo na drugih področjih te prazne glave, je pa sedaj odvisno kaj hočeš bit :wink:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Feb. 2015 20:52

Mja, sam seksi trenirka je po mojem mnenju za vsak dan doma, kak sprehod, športne aktivnosti..ne pa za na faks in job. :D
It was forever..but it didnt last long..
lollypop-@
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 126
Na forumu od: 7. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lollypop-@ » 07. Feb. 2015 14:29

Najbolj važno je da se ti počutiš dobro v svojih oblačilih. Je pa žal tako, da ljudje večinoma sodijo po videzu in v večini služb ne moreš priti ravno v trenirki, ker tudi s svojim izgledom zastopaš njihovo firmo.
Po mojem lahko že z minimalnimi dodatki izgledaš urejena. Recimo ko moraš biti urejena za fax / službo lahko imaš komot kavbojke ki jih recimo lahko kombiniraš s kakšnimi škornji, balerinkami... Če ti pete ne odgovarjajo ne rabiš nositi, isto za krila. Si kupiš ene elegantne hlače, ki jih imaš za posebne priložnosti. Zgoraj imaš komot bolj preprosto majico pa daš kakšno verižico zraven in že lahko izgleda bolj urejeno. Ko moraš biti urejena lahko poiščeš znotraj svojega stila nekaj kar ti odgovarja.
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4996
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 07. Feb. 2015 15:00

Hm ne razumem zakaj bi bilo čudno, če rada nosiš kavbojke in majice in se ne oblačiš elegantno? Glede na to, da si stara 20, 21 let se mi zdi čisto normalno, da si oblečena casual. Če se recimo tvoj svet trenutno vrti okoli faksa, mogoče kak študentski šiht, sprehodi, pijačke... se mi zdijo tvoja oblačila čist super. Vsaj jaz redko doživim, da punce tvojih let naokoli hodijo v poslovnih oblekah, če grejo recimo samo na sprehod ali na kavo. :D
Unica'94
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 6. 2. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Unica'94 » 08. Feb. 2015 11:15

Am, nene, sama se dobro počutim pa tudi nisem mislila, da bi bilo čudno. Sej vrstnice in tudi starejše in mlajše majo podobne kose. Razlika je le, da one majo še prstane, obeske, uhane, pirsinge, lakirane nohte, šminko, pudel, maskaro, barvane lase... Saj veste kaj vse je tle zravn. :)

Ja za šiht bo treba kej dokupt. Ampak res samo za tja. :P

Drugače mam za polet kej tazga (s supergami!)

Slika

Slika


Pa to, s supergami sam brez očal in torbice :wink:

Slika

Ali pa jeans kratke hlače

Slika

Za pozimi pa neki podobnega temu (od puloverjevin hlač)

Slika

Slika

Za pozim tut majica s kapuco kaka bolj športna

Slika

Kavbojke mam različne, kot pride zdej se prodajajo oprijete, mam pa še na zvonc al pa kak drug starejši model. Pa spet ne gledat obutve ko moja ni taka :tot:

Slika

Slika

To je to.. :rolleyes:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3431
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 08. Feb. 2015 11:20

Unica'94 napisal/-a:Am, nene, sama se dobro počutim pa tudi nisem mislila, da bi bilo čudno. Sej vrstnice in tudi starejše in mlajše majo podobne kose. Razlika je le, da one majo še prstane, obeske, uhane, pirsinge, lakirane nohte, šminko, pudel, maskaro, barvane lase... Saj veste kaj vse je tle zravn. :)



Umrla :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4430
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 08. Feb. 2015 16:41

^ :lol:

Unica'94 napisal/-a:Kavbojke mam različne, kot pride zdej se prodajajo oprijete, mam pa še na zvonc al pa kak drug starejši model. Pa spet ne gledat obutve ko moja ni taka :tot:

Slika


Aja, obutev je bljak na tej sliki? :D joj, upam da take kavbojke nikoli vec ne pridejo nazaj. 3/4 bejbam naredijo kratke, slonovske noge.. Ne vem od kje mit, da hlace na zvonec zozajo postavo. Bullshit.

Aaampak ja, vsakemu svoje. Ce se hoces pa za siht/razgovor uredit, predlagam, da s sabo v shopping vzames kaksno frendico, ki se bolj spozna na vse te 'pudle' ( :P ).. Sej ni treba komplicirat in se takoj kranclat. Nabavi par osnovnih, malo bolj elegantnih kosov, ki jih lahko potem kombiniras med sabo. H&M ima cisto solidne stvari na tistem 'resnem' oddelku :) ene crne malo lepse hlace, 2 lepi bluzici, kak blazer. In neke elegantne, klasicne cevlje, ki jih imas lahko dlje casa. Isto velja za torbico (naj prooosim ne bo neka pisana, pletena iz Sarikota).. Izbire je ogromno - ni vrag, da ne bi nasla kaj zase :wink: Le malo bo treba stopiti izven svojih okvirjev.
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 568
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 08. Feb. 2015 18:35

Oh, jaz pa enostavno obozujem bootcut hlače :D in nemaram nič, kar je oprijeto po celi dolžini (dejansko je več punc, katerim oprijeto ne stoji kot pa na zvonec). Nevem, meni podaljšajo noge in ne obratno, za razliko od korenčkov. Te mi pa res skrajšajo noge :D

Tisto, kar je pa avtorica prilepila, poletne kose, je pa meni bolj za v telovadnico..

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov