Foto modeli - avdicije, modna agencija...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si se že kdaj udeležila avdicije?

Da.
5
29%
Ne.
6
35%
To ni zame.
6
35%
Skupaj glasov : 17

akcija.gremo
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 9
Na forumu od: 29. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a akcija.gremo » 09. Sep. 2012 8:55

Za vse punce, ki vas je NIna Lubarda grdo ogoljufala, vam uničila mladostne sanje, vas zastraševala in vam grozila. Uživajte v branju; http://www.lady.si/2012/08/ob-denar-in- ... ke-sanje-/ (link samo za vpogled v vsebino, poiščite si tiskano izdajo) Še pomemben dodatek. Z Lubardo se na podlagi prijav že pridno ukvarjajo organi pregona. In prav verjetno je, da bomo na spletni strani INTERPOLA pod rubriko WANTED BY SLOVENIA, lahko opazili tudi slikico Lubarde, ki se trenutno oklepa Amerike. Da je zavajala potrošnike in izigravala davkarijo so ugotovili tudi davčni in tržni inšpektorji.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7076
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Sep. 2012 11:12

pa ne že spet ti.... :roll: :roll: :roll:

lej, če te je nategnila, bodo to ugotovili organi pregona.

mimogrede, kako pa to, da mene nikoli ni nekdo nategnil??? zato, ker če se greš posel in nekaj nekam investiraš, daš zadeve pač na papir. temu se reče pogodba. in če si tako naivna, da vložiš svoj denar prevarantom, je to tvoj problem, ne naš, zato sama beri Lady, nas ne zanima.

ali pa te morda boli to, da ti ni uspelo v manekenskem svetu? kakorkoli že, se ti da za tistih ušivih 500€, ki si jih investirala v book, toliko časa sanjati samo lubardo?
Mrs.Papaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 23. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs.Papaja » 23. Feb. 2013 12:18

Lep pozdrav dekleta!

Zanimam se za delo modela oziroma manekenke. Prav zadnjič sem srečala znanko v trgovini, ki dela za Immortal model management in je rekla naj poskusim srečo (res je pa,da so bile to moje skrite sanje že od majhnih nog,da bi postala nekoč model) stara sem 20 let,merim 180 cm in imam 57 kg. Pisala sem tej agenciji na naslov, ki ga imajo objavljenega na njihovi strani za več informacij in še niso nič odpisali. Vprašala pa sem jih kakšni so kriteriji in,če moram poslati kakšno svojo sliko. Zdaj, če mi tam ne uspe bom še drugje poskusila... Ali veste mogoče za kakšno drugo agencijo kot pa Bronzmodels in pa Model Group? Ful si želim tega res zdaj pa vsak dan čekiram mail,če so mi z Immortala kaj odpisal :) upam,da bojo! A mislite,da sem že malo prestara za to? Prosim mnenja!:)
Life can seem short or life can seem long, depending on how you live it.
Flavij
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 353
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 26. Feb. 2013 18:26

@Mrs.Papaja:
Nisi še prestara. Pazi pa se pokvarjenih fotografov. Srečno!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 26. Feb. 2013 20:48

neeee, slike sploh ne rabiš. kje pa. pač napiši da si nova heidi klum in upaj, da ti verjamejo na besedo.

sarcasm off.


ja haloooo dečva! itak da jim moreš slike poslat. kako pa nej vejo kaka si? po možnosti ne samo ene. malo pobrskaj kako izgleda osnoven book in se čim bolj skušaj približat temu, pojdi do fotografa in posnami nekaj fotk.

ni čudno, da potemtakem manekenke ne valjajo za biser inteligence.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Feb. 2013 21:04

Jah, ni nujno, pri večini agencij se kar osebno tam zglasiš :) Lahko se pa tudi pošilja po mailu, če imajo razne prijavnice na spletni strani in podobno, samo je hitreje in bolj učinkovito, če se kar v živo zmeniš... pa še testno te lahko poslikajo tam. Tudi vprašanje, kok so kaj ažurni z odgovarjanjem na maile. Če pa pošiljaš slike, morajo biti pa čim bolj naravne in neobdelane (ponavadi hočejo kar iz osebnega dokumenta ali pa da se čisto nevtralno slikaš), čim manj make upa itd. Tole s posnemanjem bookov pomoje ni preveč dobra ideja, v bistvu ravno obratno hočejo (čeprav punce ponavadi to delajo in pretirano pozirajo vse našemljene) :) Book se dela potem, če presodijo, da si primerna oz. da želijo delat s tabo. Še najbolje je tja poklicat, vprašat, kar te zanima, in se po možnosti zmenit za oseben obisk.

Prestara pa pomoje za naš trg nisi, čeprav se mi zdi, da se tudi pri nas meja znižuje :/ (pa ne v smislu, da bi te zavrnili, ampak da vse mlajše deklice začenjajo). Ana Colja je npr. šele pri 21ih začela, pa je prav lepo kariero naredila.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 27. Feb. 2013 9:48

glede na to, da dečva sprašuje če naj mailu priloži slike, sklepam da bodo morebitne priložene slike daleč od čemu podobnega. kotpribližek bookov nisem mislila modne fotografije in ne vem kaj ampak nekaj normalnega, z normalnim ozadjem in ne ravno instagram fotke.

če se odločaš za poklicno pot manekenke, je dobro, tako kot pri ostalih poklicih, vedet nekaj o tem kako se tega lotit.

malo googlanja na to temo kakšen pristop bi bil najboljši in kako se najbolje predstavit (sploh če se predstavljaš preko maila) ne škoduje.
Labela123
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 22
Na forumu od: 29. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Labela123 » 20. Avg. 2013 15:28

Pozdravljeni, zanima me če ima katera izkušnje z avdicija.com in če lahko napiše svoje mnenje. Lp
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 115
Na forumu od: 20. 7. 2010
Kraj: DreamLand

Neprebrana objavaNapisal/-a MarceLiica » 26. Dec. 2013 23:03

Labela123 napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me če ima katera izkušnje z avdicija.com in če lahko napiše svoje mnenje. Lp


Jaz sem imela tam fotografiranje za Lepo sosedo. So prijazni in super, nisem pa bila nikoli članica (čeprav sem želela biti, ampak še zaenkrat nisem bila zainteresirana, kot je potrebno). Dobivaš smse za avdicije ipd. in si za stvari, katerih se udeležiš tudi plačana. Edino, kar je res neprofesionalno in meni osebno butasto je to, da moraš plačati 15€, da dobiš svoje fotke. Pa tudi makeup, ki ti ga naredijo tam, je oh no, no go in čopiči stokrat uporabljeni pa tudi tehnike iz prejšnjega stoletja :P
___________________________________________________________
http://keepingupwithmarcela.blogspot.com/
http://naturallymarcela.blogspot.com/ --> Check it out ;)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Jan. 2014 13:40

Organiziramo casting za fotomodele, ki bo v sredo, 8.1.2013 med 17:00 in 21:00 na VIST–u, VISOKA ŠOLA ZA FOTOGRAFIJO, naslov lokacije je VODNIKOVA 126 LJUBLJANA. Vabljeni ženski in moški modeli!

za dodaten info, zs. pridte, ekipa smo odfukana, projekti bojo tut. rabimo sproščene, samozavestne ljudi, lahko sploh niste modeli, važno je, da se znate vživet v zgodbo, da imate neko standardno konfekcijsko (s/36, m/38), da vam bomo mel kaj oblečt, pa da se pred kamero dobro počutite! delite naprej z vsemi, za katere mislite, da bi to prišlo vpoštev!

p.s. rabimo tudi par bejbik in descov s tatuji
Uporabniški avatar
Dolce
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 26
Na forumu od: 9. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dolce » 13. Maj. 2014 18:40

Punce je katera že bila od vas na Fashion Campu? Na FB sem zasledila reklamo in malo gledam izjave... www.fashioncamp.eu izgleda full fajn. Sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja v slo. Samo ne vem, a to moras imeti prave mere, je to izbor al kako?
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2891
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 19. Maj. 2014 13:35

Mislim da je edino kar je potrebno imet 800€, kolikor je cena tega kampa :P
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Dolce
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 26
Na forumu od: 9. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dolce » 21. Maj. 2014 14:02

sem ze govorila vmes z njimi in je tako, da ce imas spanje v lastni reziji je ceneje. ker tuki je se hotel, hrana... bo pa baje full znanih in za vse imas poskrbljeno. upam, da je to to :)
bigdreams
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 29. 6. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a bigdreams » 29. Jun. 2014 20:11

Živjo!

V septembru bom dopolnila 17 let, sem visoka 164 cm in imam 45 kg. Moje velike sanje so, da postane fotomodel. Že nekaj časa iščem kakšno agencijo a pri nobeni jaz ne ustrezam, ker nisem polnoletna. Zanima me, če morda kdo pozna kakšno ustrezno agencijo v kateri bi lahko delala čez poletje in, če ni preveč natrpan urnik morda tudi med šolo. Prosim vse ki imajo kakršno koli idejo, da mi pomagajo z nasveti kaj storiti.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 945
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 29. Jun. 2014 20:41

Mladoletnost pa res ni ovira ponavadi, še celo zaželjeno je, da so dekleta čim mlajša in jih je v naših in tujih agencijah veliko mladoletnih (morajo pa starši podpisat itd.). :) Če so ti to rekli, so te mogoče le na lep način želeli odsloviti, ker jim zaradi kakšnega drugega vzroka nisi ustrezala, ne vem :nixweiss: Predvsem višina je nekam nizka za katerokoli modno agencijo, vsaj 170 (ali še raje 175 cm; tako za manekenke, kot fotomodele navadno ne vzamejo manjših) načeloma potrebuješ. Je pa to 'delo' tako, da seveda ne gre za neko ustaljeno vsakodnevno delo z urnikom, ampak pač posnameš nekaj fotografij in če imaš srečo, te kasneje pokličejo na kak casting :)

Več o delu fotomodela si lahko prebereš v tej temi: moda/foto-modeli-avdicije-modna-agencija-t32039-285.html

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov