Težave z erekcijo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mlad123
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 16. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a mlad123 » 16. Apr. 2016 8:32

Pozdravljeni, sem fant v zgodnjih 20ih letih, ki še nima veliko seksualnih izkušenj. Pred časom pa se je zgodilo z neko punco na žuru in odšla sva k njej domov. Prej med poljubljanjem in plesom mi je precej časa stal.. ko sva pa prišla do nje in je bil čas za akcijo pa ni več hotel.
Popil sem malo alkohola, a to nebi smel biti razlog, saj nisem bil pretirano pijan. Punca je bila starejša od mene in je razumela, a mi je vseeno žal da je nisem bolje zadovoljil. Tudi ko je ratal trd je kmalu splahnel.
Ve kdo zakaj se to zgodi/dogaja?
Kaj jesti/delati da se izboljša trdota in vzdržljivost?
Drugače sem zdrav, se rekreativno ukvarjam z športom.

+ punce, kaj vam najbolj paše da vam tip počne, če mu ga ne uspe spraviti pokonc.

Lep pozdrav in hvala za nasvete.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 16. Apr. 2016 10:37

Kot ženska ti malo težje odgovorim za težave z erekcijo (morda ti bodo fantje lažje svetovali), vem pa da do tega lahko pride tudi zaradi živčnosti, ravno strah pred tem, da jo ne boš dobro zadovoljil... Alkohol tudi gotovo malo vpliva, saj ni treba, da si zelo pijan.

Najbrž je tudi lažje, če si z žensko, ki jo že malo dlje časa poznaš, ji zaupaš, posledično si tudi bolj sproščen in se lažje zgodi spontan seks, kot pa, ko moraš še isto noč naredit vtis na neznanko.


Če/kadar imaš težave z erekcijo, seveda lahko žensko zadovoljiš tudi oralno, veliko žensk še najlažje tako doživi orgazem, tak da ne bo nič preveč prikrajšana ;D .
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 294
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 16. Apr. 2016 11:12

Joj, ja. Poznam to. To se je meni naredilo, ko sem prvič imel (mislim sem želel imeti) ONS, z deklino, ki me ni ravno bogve kaj privlačila (bilo je pač daj šta daš) in sem kajmalu opazil, da pa to le ni zame. Zdej, je me tudi zanima, če te je punca dejansko privlačila, ali se ti je šlo samo zato da ga namočiš?
Sicer, pa kot ti je že omenjeno, je verjetno nervoza pri tebi naredila svoje. Imeti prve intimne odnose s punco, ki je niti nisi uspel najbolje spoznati, je precej "tricky" zadeva... Fantje smo pač razdeljeni v dve skupini: prva so tisti, ki lahko nategnejo vse kar gre in leze, v drugi skupini smo pa fantje, kjer za nek intimni odnos, potrebujemo malo več časa.

Verjetno si še zelo mlad tako, da dvomim da je vzrok fiziološkega izvora, ampak je problem bolj psihološkega izvora. Če si pa malo alkohola spil, pa res dvomim, da je to glavni vzrok.
Kaj ti svetujem? Da nadaljuješ z športanjem, v primeru če preveč gledaš pornjake in če preveč drkaš, da zmanjšaš to na minimum.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Apr. 2016 11:27

Mah, se zgodi.

Meni se to sicer ni zgodilo vpričo ženske, se mi je pa v zgodnjih dvajsetih zgodilo, da mi dva tedna ni delal kot je treba. Enkrat sem imel problem, in sem se potem tako napsihiral da sem imel probleme.

Potem pa sem to omenil zdravnici, in je samo rekla da je psihološki vzrok, in je takoj spet delovalo tako kot je treba.

Napsihiral si se, ker si imel starejšo zraven sebe, in potem je to vplivalo na tvojo erekcijo.

Shit happens, uno pokliči in ji povej da se ji hočeš oddolžiti, in je to to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
mlad123
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 16. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a mlad123 » 17. Apr. 2016 11:34

Hvala za odgovore.
Najbrž je res vzrok psiha... Punce me je(oz me še :) ) zelo privlači. Res lepa postava itd.. Je pa res da sem ta večer šele drugič govoril z njo.
Kasneje v postelji sem jo pa seveda poskušal čimbolje zadovoljiti in najbrž je bila ravno ta velika želja kontraproduktivna. + Še malo nesigurnosi vase in v velikost mojega in rezultat je tak kod je...
Sem pa našel Keglove vaje in stvar zagotovo ne bo škodila :)

Led Zeppelin: Kako si ti rešil te psihološke "težave"?

Ananhas: Imaš mogoče kakšen nasvet glede oralnega zadovoljevanja.. Kaj vam ponavadi najbolj paše? (+ vem da je vsaka malo drugačna).
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7034
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Apr. 2016 14:19

mlad123 napisal/-a:
Ananhas: Imaš mogoče kakšen nasvet glede oralnega zadovoljevanja.. Kaj vam ponavadi najbolj paše? (+ vem da je vsaka malo drugačna).



Dalj časa kot me ni gor, bolj sem presenečena nad creeperskimi izjavami. Verjetno če si dovolj star, da se spraviš seksat si dovolj star, da najdeš info na netu. Razen. Razen, če ti je všeč kar pišejo same uporabnice o sebi v seksualnem smislu.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Prispevkov: 452
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 17. Apr. 2016 15:43

Medicinski oz fiziološi razlo ni, če ti je med plesom stal...tudi popit alkohol ni rzalog, ga je bilo bistveno premalo...

psiha te daje, psiha...načeloma je to normalno pri veliko moških, da ima na začetku dobivanja z določeno žensko težave, in izkušene ženske to vedo in ne delajo problema glede tega.

Šansa je pa tudi, da te ženšče ne privlači dovolj...eno je biti trd ko si oblečen, za seks so pa višja merila oz zahteve :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]