Strah pred zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Throaway
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 14. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Throaway » 14. Okt. 2012 2:46

Zadeva je sledeča - enkrat sem se res hudo zaljubil v eno punco, s katero sva bila nekaj let skupaj ampak se na žalost ni izšlo. Zvezo je končala ona, kar je mene psihično ubilo do konca in še sedaj pol leta kasnej na nek način prebolevam vse skupaj, ker mi še vedno ni šla čisto iz glave.

Se je pa sedaj vse skupaj še bolj zakompliciralo. Spoznal sem punco, ki mi je všeč, ona pa tudi ne zgleda nezainteresirano. Problemov je toliko, da sploh ne vem kje naj začnem. Prvi je itak ta, da se mi zdi, da še nisem bivšje čisto prebolel in nočem rinit v novo zvezo s tem na vesti.
Drugi problem se začne pri tem, da nočem po parih letih spet ostat razočaran in čisto depresiven, ker se bo po lepem začetku vse skup končalo kot zadnja zveza. Morem it izven svoje 'comfort zone' in se prepustit temu kar pač pride, to vem, samo težko je potem izvesti vse skupaj.
Potem me pa muči še tretja stvar - seks. Nisem nek maratonec, niti nisem bog seksa, zato me sedaj muči še misel, da kaj, če ji pa ne bom dovolj dober in podobno.

Help? :?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Okt. 2012 4:18

Kolega tole si si pa zakompliciral. Bom poskušal razbiti na nekaj razumljivih delov.

Torej bivše nisi prebolel, ona te je pustila in ti si prizadet. Štekam, samo veš..če je ona odšla, tvoja je*ena jajca niso odšla z njo.
Če se boš smilil sam sebi in si govoril kako ti je hudo, ne boš prišel nikamor.

Ona je out, ne bo je nazaj..kar je bilo je bilo, čas je da se premakneš naprej, ona se je že.
Ljudje imamo ob velikih čustvenih pretresih dve možnosti: da stojimo na isti točki in podoživljamo enaka čustva kot ob pretresu in se smilimo samemu sebi zaradi tega, ter čačkamo muda.
Druga možnost pa je, da se kaj naučimo iz tega, poskušamo opaziti negativne vzorce pri sebi ali drugemu in gremo naprej iskati srečo v življenju...ne glede v kakšni obliki pride.

Druga stvar, maš punco ki ti je všeč in ti si njej. Super, kaj je tukaj za komplicirati?
Pelji jo ven na nekonvenciolnalni zmenek, nasmej jo, pogovarjajta se, če ti je všeč jo poljubi, spoznaj jo, sexaj z njo ko bo med vama energija, spoznaj njene interese, naredi da se bo dobro počutila v svoji koži.

In če si bosta všeč...bodo šle stvari in čustva v svojo smer. Ne razmišljaj da sedaj ko si samski in si naletel na prvo punco ki ti je naredila da ti je malo čudno ob njej, da bosta pristala skupaj. U izi, nikamor se ne mudi in nič ni obvezujoče...nauči se uživati in sprejemati stvari kot so.

In ne vem spet zakaj o temu prebolevanju bivše. Bivše ni, pika.

Kar se tiče tega da se bojiš biti prizadet, bulšit. Ljubezen pomeni tveganje, in če nič narediš zamudiš veliko lepega ne glede na to kakšen je konec.

Kar se tiče sexa, je napako da si že na začetku vbiješ v glavo da nisi dober. Pošlihtaj si glavo, ker tič ji sledi...in če boš med sexom tako razmišljal bodo rezultati slabi, ker se boš sam blokiral.

Kar se tiče stamine, si ga nisi nikoli dolgo drkal ob porničih? Vse je v nadzoru, če vidiš da se ti približuje...povlečeš ven, spremeniš tempo penetracije, vzameš trenutek pavze, ali pa na začetku primeš koren pa ga zablokiraš..tehnik je veliko, samo ugotovi kakšna deluje pri tebi. Za vajo si ga drkaj in ko boš blizu vrhunca se umakni..to je kot trening, več kot vadiš bolj nadziraš telo.

Kar se tiče boga sexa, spet degradacija...čisto vsak moški na temu svetu, se rodi z enakimi mentalnimi predizpozicijami da zadovolji žensko. Problem je če se omejuješ pred njimi.

Beri, beri in beri...na spletu je na miljone člankov, sexualnih izobraževalnih videov in knjig..in potem je vse v interpretaciji tega kar prebereš. Ženska ni samo joške, rit in mucka...in ko razumeš njeno telo, in se mu pravilno posvetiš lahko počneš karkoli z njim ter se igraš z njim.

In napaka je da se omejuješ le na penis, tukaj so še prsti in vedno zmagovalni jezik.
In potem se na podlagi izkušenj, ter samoiniciativnega učenja v postelji spomniš neke tehnike ali položaja, in ga probaš...in opazuješ kako ona reagira, potem pa v tej tehniki poskusiš različne zadeve, spremeniš pritisk, smer vrtenja. asisitiraš z prsti, sesaš.
Isto je pri sami penetraciji, nenehno se učiš novih položajev, boljših kotov ter da narediš da je tebi pri temu najbolj udobno zraven pa nenehno iščeš dodatne fore.

Najbolj važno pri vsemu temu je, da opazuješ kako ona reagira na vse to, ter med sexom komuniciraš z njo..če da ona pozitivne signale, ostaneš tam..drugače zamenjaš plato. In ona mora biti vedno na prvemu mestu, odmisli sebe in njo postavi na vrh prioritet, in samo povleči ves svoj užitek iz njenega orgazma..in potem se ti počutiš "fakin yes!¨ , ker gentleman vedno naredi da ženska pride prva.
In ko jo maš naštudirano, in imaš zgrajeno bazo svojih movov in tehnik..delaš samo rošado, ter piliš in piliš.

In sex se vedno začne v glavi, v glavi ji mora dogajati že zdavnaj preden gredo hlače dol. Pa ugotovi kakšnen sex ji je všeč, če boš moral prižigati sveče, trositi vrtnice po postelji ter ji peti Plestenjaka v postelji, potem boš pač moral početi to če boš hotel :D . Če je pa v bolj pokvarjene zadeve, potem pa lahko cel arzenal ven potegneš.



----------

Bivše ni, tvegaj, ne degradiraj se, spoznaj jo in naj gredo stvari v svojo smer.
To je moj pogled, upam da najdeš rešitev....če pa ti veš rešitev kako zaspati na 90X200 vzmetnici zraven punce..please do share :) .

Vso srečo kolega!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 133
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 14. Okt. 2012 9:42

sej ne boš tudi s to drugo par let bil skupaj. zveze trajajo v povprečju 26 dni*.

Če si zares slab v sexu je to pač minus. Za bit s popolno punco moraš bit tut ti popoln. Ostale punce pa morajo tolerirat te minuse. Sej je še potencialno 100 reči bolj pomembnih od sexa, ki motijo punce: tvoj: slab avto, ne_premožni starši, nizka izobrazba, nizka plača, brezposelnost, neugledno delovno mesto, pomanjkanje višine, premalo mišic...
Če boš našel eno, ki ji je sex najbolj pomemben pač boš jo težko obdržal. Da je nekdo dober v sexu mora bit nekdo tut slab v njem.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 133
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 14. Okt. 2012 9:44

Drgač pa boljše bit najslabši tip v sexu na svetu ter sexat kot pa bit Bog sexa ter ne imeti priložnosti za sex.
Throaway
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 14. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Throaway » 14. Okt. 2012 15:05

Hvala ti za tole kolega.
Situacija je takšna, da čeprav se mogoče razbere, da se cele dneve smilim samemu sebi, se ne. Dobro, ne bom lagal, imam svoje epizode, samo sem se pa iz te izkušnje probal naučit čim več, videt kje so bile moje napake in se jih otrest. Na nek način se ji lahka celo zahvalim, da me je pustila, ker sem šele takrat ugotovil, da moram spremenit nekaj stvari, drugače bi samemu sebi kopal jamo.

Kaj je za komplicirat, če sem jaz všeč njej in ona meni? Najbolj me skrbi, da ne bi bil dovolj dober, pa kjerkoli že. Sej vem, ne moreš bit 'perfect' povsod, samo bi pa rad bil kar se da dober fant. Da ne bi bil dovolj nežen, romantičen in ji pokazal, da jo imam res rad me ne skrbi ravno preveč - samo saj pravim - seks je tisto kar me malo muči.
Ne sedaj razumet kot, da sem totalno zanič v postelji, ker nisem. Se pa zavedam, da tudi nisem najboljši. Stamina je bila pri bivši problem samo na trenutke. Sem imel neko obdobje ko sem ga komaj notri dal pa je že bilo konec zabave, spet drugič sem pa lahko zdržal tudi 10 minut ali več + predigra. Odvisno od položaja.
Se pa tudi ne omejujem samo na penis, je pa res, da prstki in jezik niso ravno problem. Hitro vidiš kaj ji je všeč in kaj ne, potem pa pač 'izkoriščaš' to :razz:
Enako mi ne predstavlja problema, da bi dal prioriteto njenega orgazma pred svojega, ker imaš prav - je tisti ''fuck yes'' občutek od katerega potem črpaš neko zadovoljstvo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 14. Okt. 2012 15:47

Poslušaj, Throaway: ne bit takšna punčka!

Prvič: 6 mesecev prebolevanja nekajletne zveze ni nič posebnega, meni se zdi celo nekam malo, itak da ti je občasno še vedno hudo.
Drugič: Če ti je punca všeč, potem se lepo sproščeno druži z njo tako ali drugače. Ti bo že pokazala, če ji kaj ne bo všeč, ceni sebe pol toliko kot častiš babnice.
Tretjič: Tip, ki obvlada prste in jezik, se posveča punci in počaka, da njej najprej pride, pa četudi ne zdrži nabijanja 5 ur, je vse prej kot zanič in slab, se nimaš česa sramovat. Če si ji dovolj všeč in je sproščena, ji bo sigurno prišlo ''pravi čas''. ;) (No, razen če te je bivša pustila, ker si preslabo seksal. :D)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1813
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 14. Okt. 2012 16:41

Pi..a - zaradi posta od Led Zeppelina sem postala horny...

Halo eni trenutno ne seksamo in se poskušamo celibata za nekaj časa držati, tako da prosim za manj eksplicitne objave... :D
Throaway
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 14. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Throaway » 14. Okt. 2012 17:00

*Abby** verjameš ali ne, seks je bil verjetno ena izmed zadnjih stvari zaradi katerih sva šla narazen. Sva se kar ujela v postelji in če je bilo premalo, sva pač še enkrat, ker je bilo potem dlje. Zakaj potem zdaj vidim probleme z vsem skupaj, če prej to niso bili problemi? I just don't think she will understand... :?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 14. Okt. 2012 17:20

^^ Jaz mislim, da mogoče iščeš probleme tam kjer jih ni, ker se ti zdijo ti ''namišljeni'' (nesposoben v postelji, seks v prejšnji zvezi je bil pa okej) problemi lažje rešljivi. Je mogoče bivša odšla, ker so jo motile kakšne tvoje lastnosti, vedenja?

Če sta končala sporazumno, brez očitkov, samo zato, ker pač nista bila več zadovoljna ... (kar mislim, da se ni zgodilo) se nehaj obtoževat, da si bil ti vsega kriv.

Če je bilo drugače in je odšla, ker jo je kaj pri tebi zelo motilo: nehaj se obtoževat, pretehtaj kar je povedala in spremeni, kolikor se tebi zdi potrebno Če se recimo ne znaš pogovarjat o težavah, potem delaj na tem, ker je to zelo pomembno, če npr. ni prenesla tvojega zamujanja, je druga punca mogoče drugačna in je to ne bo motilo itd. z vsako stvarjo, ki ti je bila očitana. Vsekakor se pa nehaj samoobtoževat in se dajat v nič, ker ti to zdaj uničuje samopodobo, psihično počutje in najbrž tudi medosebne odnose.

Jaz se ne bi sekirala, če po pol leta ne bi prebolela - mi je vzelo precej več. ;) Ampak vsekakor je pa treba delat na tem, da pri sebi spremeniš kakšno stvar, se česa naučiš nanovo in si kakšno stvar oprostiš, ker je bila njena muha in ne neka težka osebnostna slabost. ;)
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 332
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 14. Okt. 2012 21:17

Začni se ukvarjat s športom, vsak dan. Ti bo malo dvignilo (moralo, testosteron, tvojo palico). Normalen , testosterona poln dec, namreč komaj čaka na osvajanje novega teritorija. Rečeno s ščepcem humorja, ampak poanta je tam :P
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Okt. 2012 22:18

^^ točno to :D

redna telovadba ti izboljša življenje v vseh pogledih.
hej norci :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 15. Okt. 2012 8:33

zadavi purana* pred akcijo, pa boš zdržal dlje :)


*ali kako je že bil citat? :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Kampara
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 58
Na forumu od: 25. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Kampara » 15. Okt. 2012 12:38

Pa veš zakaj te je pustila? Kaj jo je motilo in kaj je pogrešala? Očitno še nisi vsega razčistil v glavi, glede na to, da je še nisi prebolel. Ni fer do nove bejbe, da vstopaš v karkoli. Upam, da tudi veš zakaj te vleče v zvezo z novo bejbo.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 77
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 16. Okt. 2012 5:00

Ne vem, kako naj ti razložim tole z novo punco...če imaš res, res, dobrega frenda, se njemu izpovej, če se že moraš.
Da ne bi slučajno pomislil, da bi vpletal prejšnje/a razmerje/a v aktualno zvezo...potem se ti bo zgodilo tole:
http://www.youtube.com/watch?v=0-wKBHjKjyo&feature=related
poanta je, da bodo stvari narobe razumljene, pa sploh ne bo smešno.

Če boš aktivno pristopil k stvari in vez med vama krepil postopno, počasi, potem se bivše še spomnil ne boš.

Drugače pa malo za samozavest dvignit si preberi 48 Laws of Power.
Lahko pa mi pišeš na zs, pa ti dam še dodatne nasvete.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
Uporabniški avatar
Lavriksa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 80
Na forumu od: 12. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lavriksa » 22. Okt. 2012 11:23

Pa daj vzami si malo časa zase. Na drugi strani pa si pritegnil v življenje eno zanimivo punco. Kje pa piše, da morata ravno zdaj kaj imeti? Lahko, da ima tudi ona marsikaj za razčistiti v svojih glavi. Kar se tiče seksa, se ne obremenjuj. Če misliš, da nisi bog seksa. Morda pa sploh še nisi imel prave v postelji do sedaj.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]