Seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mušši
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 2. 5. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Mušši » 02. Maj. 2013 13:16

Heii!...torej imam težavo, zato se obračam na vaše mnenje...pred 4 meseci sem začela z novo zvezo. Fant je točno takšen, kakeršnega sem si vedno želala in hrepenela po neuspeli prejšni zvezi.
Problem nastane v postelji. Nekako ni tiste prave strasti, ki sem jo bila navajena iz moške strani. Saj veste res tista prava predigra, da komaj čakaš na seks. Vem da glede na njegovo pričevanje še ni imel nobene daljše zveze, kjer bi si lahko nabral izkušnje, od romanc za eno noč pa se ne naučiš kaj dosti. Bolj je problem v ročnem in oralnem zadovojevanju. Sam seks je potem zelo dober, ampak zaradi tega ker nikoli nisem dovolj vzburjena mi posledično ne pride. Pač par objemov, poljubov...dotikanje intimnih delov..oralno...in pri vsem tem ni ravno podkovan. Po naravi je sicer veseljak, simpatičen...z mano pa ravno zelo nežno, (kar sicer ni slabo) ampak v postelji pač ne začutim tiste strasti, ker spolnost z bivšim je bila odlična. In ne me napačno razumet, nočem ga primerjat z drugimi, ker je drugače najboljši fant na svetu, samo nisem navajena tako "mlačnih" igric v postelji, ampak po domače povedano dedca ki te zagrabi in ve kaj dela. Sama po naravi sem zelo strastna, rada eksperimentiram...ampak če tega ne začutim, tega potem v postelji ne morem "dat" oz. pokazat. On je mene zelo pohvalil pri oralnem sexu in tudi na splošno...in je res nekaj sem res odnesla iz nekajletne zveze, in približno vem kaj moškemu paše. (na hvalim se) :)
Torej kako naj načnem to temo, kako naj mu povem, da ne bo užaljen, da se me ne bo ustrašil ali karkoli drugega, da mu bo še vedno do spolnosti, brez treme oziroma slabega občutka že vnaprej. Ali naj počakam...če bo mogoče bo bolje. Še vedno sva namreč bolj "ta frišna", na začetku zveze. :) :)
Pa prosim brez očitkov, da je to treba takoj povedat ko ti kaj ne paše in razne pridige o iskrenosti....vem, ampak nimam "poguma" ker ga nočem prestrašit/prizadet ali kaj podobnega. Poleg tega ne vem kako bo odreagiral, ker sem v zadnjem mesecu pač orgazme zaigrala...
In kako naj bi potem izgledalo ko ga bom "učila"...res si ne predstavljam :D
Hvala za odgovore.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Maj. 2013 13:57

Predvidevam, da je še mlad, če še nima nobene zveze za seboj in je razumljivo, da ni najbolj izkušen, hkrati pa moraš vedeti tudi to, da smo si ženske med seboj res zelo različne in kar enim paše, drugim tudi približno ni všeč ... pri moških je, po mojem, veliko bolj enostavno.

Najlažje boš problem rešila tako, da mu boš dala napotke, ne da bi on vedel, da mu jih daješ. Če te recimo boža na način, ki ti ni všeč, mu s seksi, porednim glasom zašepetaj, kaj ti bi res res prijalo. Začneš s pohvalo (mm, ja, tako si mi všeč/tako mi paše itd.) in nadaljuješ z ''veš kaj bi mi bilo pa še posebej všeč?'' ... in mu opišeš.
Obnese se tudi, če fantu pokažeš kaj ti je všeč, kar lahko narediš tako, da vodiš njegovo roko - ''Glej, tole mi pa res paše ...'' ali pa - kar mu bo najbrž še bolj všeč, (je pa malo bolj subtilno in ni nujno, da te bo takoj posnemal) sama se božaj pred njim tako kot ti je všeč. In lahko mu zraven govori kaj ''umazanega'' (dejansko spet ''napotke'') Recimo: Če bi me tule lizal ... tule, vidiš ... vzburjalo ga bo, pa tudi ne bo imel občutka, da ničesar ne dela prav. ;) :D
Mušši
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 2. 5. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Mušši » 02. Maj. 2013 14:08

star je 22...in pač imel je tista svoja nora leta s samimi žurkami s prijatelji...nič resnega...oz.nobene punce s katero bi se oba hotela zresnit..zdaj je pa očitno začutil da je prišel čas za to, imava se rada...ampak ja nastal je tale problem :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Maj. 2013 15:01

Kaj bolj podrobnega ti težko rečem. ;) Se mi ne zdi poseben problem, to je hitro rešljivo. Je pa seveda drugo vprašanje, če te ta fant sploh dovolj privlači ...
Mušši
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 2. 5. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Mušši » 02. Maj. 2013 16:06

seveda me privlači, saj pravim da je fant kakršnega sem si vedno želela...kot oseba in po izgledu :cool:
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 581
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 02. Maj. 2013 16:11

Kot je napisala Abby, probaj ga vodit tako, da on tega nebo vedel.

Sama, sem recimo opazila, da moški prevsem gledajo na odziv. Torej, ko bo prišel do tehnike, ki ti bo res prijala, mogoče enkrat malo ''pretiravaj'' v navdušenju itd., tako da si bo dečko res zapomnil za drugič, kaj ti paše in to še večkrat uporabil.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Maj. 2013 16:24

Sprašujem zato, ker ustreznost glede na izgled in značaj še nikakor ne pomeni tudi spolne privlačnosti, posebej ne takšne, ki je res intenzivna ...

Ampak ja - čim prej mu začni govorit, kako ti paše, kaj ti paše, pokaži, kaj ti paše itd. Poskušaj v to vpeljat kakšno erotično igrico - pripovedujta si npr. kaj vaju najbolj vzburja in potem to udejanjita, reči mu, da bi se šla igre vlog in bodi njegova ''stroga'' učiteljica ... če si res tako odprta, kot pišeš, da si, potem ti res ne bi smel biti problem, kako fantu pokazat, kaj hočeš in kako hočeš ...
Mušši
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 2. 5. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Mušši » 02. Maj. 2013 17:11

ne vem mogoče sm jaz drugačna...ampak mene nekdo privlači (ne spolno, da mi je všeč) na način da je zabaven, pameten, duhovit, prijeten na pogled...da ma stvari na sebi ki so mi všeč ne vem -nasmeh, oči---ampak to jaz ne štejem pod spolno privlačnost....tista spolna privlačnost pa mene zadane šele ko kaj takšnega pove, naredi da te vzburi...in pa kasneje ko pride do kakšnih bolj konkretnih zadev. Ne čutim pa naprimer spolne privlačnosti takoj...na kavi, kosilu ali kaj podobnega. Razen če bi bila izjemno potrebna :) Do sedaj je blo zmeraj tako...saj pravim vsakemu drugače
Glede tega da sem odprta...ja res je sem...ampak z nekom, ki vidim da je tudi on, da je sproščen...ker se bojim da se me bo ustrašil ali kaj podobnega. Ali pa zarad tega ker sem opazila da ni ravno najbolj izkušen, da sem se tudi jaz ustrašila, in ga avtomatsko tako toleriram in posledično ne upam prevzeti pobude. Ker ni tisti zapeljivec, šarmer, mačo na katerega bi padale vse ženske, ki bi z besedam razpiral noge :D ... kar štejem v plus. In daleč od tega da bi ga podcenjevala, da me ne boste narobe razumeli.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Maj. 2013 17:39

^^ Uf, nikoli te še ni nihče samo noro privlačil, ne da bi znala analizirat od kod to izhaja? :?

Sicer pa se mi ne zdiš posebej odprta, oprosti, temveč vodljiva. Res odprta, seksualno samozavestna ženska ravna drugače. Ob takih zadevah, kot je nespretnost ljubimca se ne ustavlja in ni potem vsa sramežljiva in zadrta. ... Ne vem, kaj zate pomeni biti seksualno odprt, ampak po mojem je to to, da si sproščen s svojo seksualnostjo, samozavesten, aktiven, poln domišljije in strasti. In če si takšen, partner pa te zelo privlači, je seks težko slab.

Se mi zdi, da sem pretiravala, ko sem pisala prva dva posta. Po mojem rabita vidva predvsem pogovor. Takšen nežen in previden pogovor o tem, kaj si želita od spolnosti, kaj vama je všeč, kaj vaju vzburja. Ne rabiš začet z: ''Ej, ne znaš me zadovoljit!'', ampak predvsem z raziskovanjem v smislu kaj komu prija, kako, koliko masturbirata, kaj vaju vzburja, kakšne fantazije imata itd. Ker iskreno: če ne veš niti tega, kaj si on misli o tem, da da ženska pobudo in je seksi in zapeljiva ter aktivna, potem ne bi rekla, da si glede seksa odprta, pa tudi kaj veliko se mi zdi, da narediš sama za svoj užitek.

Hkrati je pa vse, kar sem jaz predlagala povsem nedolžna igra zapeljevanja in ne neka kinky zadevščina, da se bi morala bati, kako bo reagiral. Ne vem, koliko res veš o moških, če sploh predvidevaš, da bi se lahko ustrašil. Vse, kar sem naštevala so nežni triki do boljšega seksa, ki sodijo v vsako srednješolsko predigro, tako da ne verjamem, da se bi kakšen skoraj moški pri 22 tega prestrašil. :D
Mušši
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 2. 5. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Mušši » 02. Maj. 2013 17:59

dobro priznam enkrat eden me je res...noro privlačil...pa sem se potem pošteno opekla, zato se zdaj na daleč izogibam takih tipov. Ampak to je svoja zgodba.
Ne vem nisem navajena na to da me nekdo ni znal zadovoljit...mogoče sem mela do sedaj vedno "srečo" in se mi s tem da bi morala na ta način nekoga vodit, ni bilo potrebno prav preveč ukvarjat...vse je prišlo samo od sebe, vedno je bilo vse v najlepšem redu.
Priznam pa da če je nekdo zraven mene sramežljiv, se tut sama ne počutim najbolš, in potem postanem na nek način še jaz, v tem smislu da postanem zelo pazljiva kaj delam.
No, bova poskusila nekako rešit tole zadevo :) :)
browneyes
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 410
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 02. Maj. 2013 22:18

ti rabiš pač enega izkušenega tipa, jebača po karakterju.
neki taki neizkušeni hlodi,ki jih je treba še učit, niso pač zate, žal.
neko razumsko prepričevanje kako je on vredu in priden fant, žal ne bo prineslo dobrega fu.ka.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 169
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 03. Maj. 2013 11:13

Če ti je tip res všeč, eksperimentiraj z njim, tako sta še na začetku. Če je res tako slab, ti bo že presedel in ga boš odpikala. Žal, seks je (pomemben) del odnosa. Ti kljub svojim izkušnjam še nisi ravno pro, če sprašuješ take stvari, on skoraj sigurno ni zadnji tip, s katerim si - zdej je pa na tebi, ali se misliš s tem ukvarjati ali ne.
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 116
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a eva. » 04. Maj. 2013 11:35

Probaj ga ti začet spraševat, kako mu paše ročno, oralno. Med akcijo ga vprašaj "a bo takole vredu, a ti paše, pokaž mi kako in kje..?" ipd.
Po seksu lahk mal pokomentirata zadevo "kaj ti je pa dans najbolj pasalo, a ti je bilo všeč ko sem ti.... al bi rad kako drugače?" Ne takoj po tem, lahka si tko mal mesiđerata o tem al pa naslednji dan po telefonu al pa v živo, sam ne pa takoj po happyendu.
Tak ga boš vspodbudila k temu, da bo vedel da bi mu rada ustregla in če je dečko na mestu, bo dal neki tud na tvoj užitek in te začel spraševat nazaj kaj ti je bilo všeč in kaj ne in kaj naj spremeni pri svojih tehnikah.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 04. Maj. 2013 13:13

On ji je že povedal, da njemu paše, kar ona počne. In ne, to ni način. Način je, da tako ali drugače izraziš svoje želje, to, da pa se še bolj postavljaš v tradicionalno žensko vlogo (žensko poslanstvo je zadovoljit moškega), pa deluješ proti sebi. In ne: jaz ne bi spraševala tipa, ki veselo orgazmira ob mojih blow-jobih, kaj mu paše! :lol:

Bi mu pa dala jasno(!) vedet, kaj si želim jaz, sama.
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 116
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a eva. » 04. Maj. 2013 13:42

Ja pa so what če ji je že povedal, sej verjetn želiš svojga partnerja zadovoljit na več načinov ne pa sam z enim prijemom, ki ga bo uporabljala naslednjih žnj let.
Ne vem zakaj bi delovala proti sebi če bi ga vprašala kaj mu paše. A teb ni fino in lepo da partnerja loh tud zadovoljiš seksualno, al ti je cilj da on tebe, če pa njemu slučajn pride umes pa hvalabogu al kaj. Okej, veš da mu paše blowjob, sam tud pr blowjobu je več načinov kako se ga lotit in kaj vse umes počet do orgazma.
On mene in js njega, kle ni tradicionalnega sranja umes.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov