Seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mušši
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 2. 5. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Mušši » 06. Maj. 2013 15:06

okej projekt "Kaj mi paše" se je začel :) :) sem mu zadnič za začetek povedala pač na kakšen način me najlažje in najboljš vzburi...no to je delal mogoče...3 minute :roll: okej sem mu rekla da lahko tut mal dalši čas to dela itd....ampak jaz osebno ne vem kako je pri moških, ker ne vem kako se oni počutijo pri predigri...ampak sem se resno vprašala ali se mu tako mudi, al pa je tko zbegan pri teh zadevah da enostavno pozabi, da je treba stvari izvajat mal dal časa :)... resno. Pa prosim ne začet, da se mu gre samo za njegov orgazem...ker ga poznam in ženske na splošno zelo spoštuje, je zelo skrben in pozoren za občutke drugih.... ampak res...a res tako komaj čaka, da pozab na vse skupaj :D mislim...a je možno? Ker druge razlage ne najdem. :)
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 169
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 06. Maj. 2013 15:37

Amaterja ... A ti še ni potegnilo, kako je treba delati z moškim, če hočeš imeti kaj od njega? Povzeto po izkušeni soforumašici Abby: najprej mu ga moraš pofafati. In to ful hudo. Poredno ga moraš gledati v oči, mu lizati jajčka in mu govoriti, da boš do zadnje kapljice pogoltnila njegov cum. Nato te mora privezati za posteljo in spankati, najboljše, da ti zraven zaveže oči in ti govori, kakšna prasica si. Lahko te tudi fista. Ko bosta oba že čisto razgreta, mu se mu nastavi in poseksajta se v vsaj petih različnih položajih. Če ti slučajno do česa takega ni, to požri in vseeno naredi, ipak tako delajo vsi pari, kajti to je izraz ljubezni in spoštovanja. Pa če ti bo slučajno prišlo in imaš občutek, da bi še, obvezno nehaj, kajti to je vse fake, punca niti slučajno med seksom ne more doživeti več orgazmov. :lol:

Zdaj pa resen odgovor, ki ostaja enak prvemu. Kaj veliko ti tu ne moremo svetovati, razen pač, da čim več komunicirata in eksperimentirata. Kljub temu, da sta še neizkušena, lahko naredita tako, da bo obema pasalo. Če ne bo šlo, pač nista seksualno kompatibilna. Slej kot prej bo enega od vaju minilo in bo potegnil črto.
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 137
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 06. Maj. 2013 16:06

Za moške je predigra: ali del sexa in uživajo v tem isto kot med sexom, ali pa jo vidijo kot nujno zlo in navalijo takoj ko se punca malo "orosi" :)

Veliko napako si naredila, ko si zaigrala orgazme, ker on zdaj misli, da te tako ali tako zadovolji. Težko ga boš zdaj navadila na več predigre, ker se mu bo vedno mudilo do penetracije, ker je tam tvoj orgazem.
Ne vem, mogoče se igrajta igrico: samo predigra, ne sme ti dati kurca...dokler ne boš prosila zanj. Potem pa si vzemi časa kolikor ga potrebuješ za predigro...pa mu bo mogoče kliknilo, da mora posvetit več časa predigri, ko te bo videl mega razrajcano, pa še tvoj orgazem mu bo drugačen, če ga ne boš zaigrala. Potem mu pa samo reci, da ti že dolgo ni tako fajn prišlo.

@pohorc
Spremeni "man's point of view" v "boy's point of view" ...pa bo vse skupaj malo manj smešno. Dokler boš imel tako razmišljanje, ne boš spoznal nobene ženske v celoti. Nobena ti ne bo pokazala celotnega spektra njene seksualnosti...ker jo bo strah, da jo boš za kaj obsojal.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Maj. 2013 18:38

Mušši: Ne oziraj se na pohorca, prosim. Bedarije govori. Ampak po mojem je bistveno, da mu pokažeš več stvari, ki ti prijajo, ne samo ene in potem ga lahko spodbudiš h kombiniranju, ko z eno od stvari preneha. ;) Pa ja, poskusi biti čim bolj eksplicitna, ko opisuješ, kaj si želiš, ker je dejstvo, da si ženske želimo različne stvari in morda so njegovi ''prijemi'' pri drugih dekletih delovali, pri tebi pa pač ne. :) Pa res deluje tudi to, da ga vodiš po telesu - da mu primeš roko in pokažeš, kaj ti paše.

Druga opcija je pogovor, ampak res na ta način, da poskusiš govorit o stvareh ki so ti všeč na način fantazije, da mu poveš, kaj ti je res všeč in mu rečeš, da bi rada, da naslednjič to skupaj poskusita. Nikar mu ne reci, da ne zna in da bi ti rada drugače, pa da je njegova predigra prekratka in je bilo pri bivšem vse drugače.

Pa s pjebom se strinjam, nikar ne igraj, ne pretvarjaj se in tudi to, da ti ''v igri'' podaljšaš predigro je odlična ideja! :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov