resen problem z vzburjenostjo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

hearty
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 16. 7. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a hearty » 16. Jul. 2015 19:35

Pozdravljene!
Preden vržem puško v koruzo in vse skupaj nekam pošljem se obračam na vas v upanju da se najde katera z enakim problemom za katerega je mogoče našla rešitev.
Torej meni preprosto ni do seksa. Imam fanta kateri je meni odprl oči in pokazal da svet le ni tako temačen vendar kljub ljubezni ter naklonjenosti, ki jo čutim do njega me preprosto nič ne vzburi. Stara sem osemnajst let in že pred tem fantom sem imela enega kateri mi je vzel nedolžnost in z katerim sem bila v zvezi leto in pol. Takrat slepo zaljubljena sem vrjela da bo najina ljubezen trajala večno in pustila sem mu da me je vodil okoli kot cucka in me vrtel okoli prsta. z njem seks ni biu prav nič prijeten. Nikoli resne predigre nikoli ni poskrbel se zame ko je on koncal in tako nisem obcutila tistega uzitka o katerem so govorile vse sosolke. naj se dodam da prihajam iz ne prevec ljubece druzine kjer si pogovora o cem takem ne morem privosciti.
No potem sem z tistim koncala in mesec za tem spoznala njega. na zacetku je se slo ce ne drugega sem stisnila zobe pa je slo.
Problem je v tem, da me nic ne vzburja. Nekaj casa.sem to skrivala potem pa sem mu povedala in seveda se je zacel truditi in skupaj sva iskala nacine pa vendar brez uspeha. ce sem ze kaj zacutila je to izginilo cim so se stvari premaknile naprej. Potem sva poskusila z lubrikantom vendar ga ne prenasam vedno po njem dobim vnetje mehurja (vsaj mislim da jw to eden izmed razlogov. Tezave z mehurjem imam drugace pogosto)
Sedaj je vse skupaj prislo do tocke, ko je priznal da mu primankuje seksa jaz pa pritem nemorem pomagati razen ce ponovno stianwm zobe in pretrpim bolecine.
torej upam da ste razumelw moj problem. moje vprasanje je: zakaj je tako? Se je katera ze soocila z cim podobnim? Imate kakrsen koli nasvet?
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 16. Jul. 2015 20:29

Meni se bere, kot da si preživela travmatično izkušnjo (spolnost, v katero si bila skorajda prisiljena oz. si se sama prisilila), po čemer je naravna reakcija ta, da se ti spolnost upira, ne čutiš želje po njej etc. Če si se silila k spolnosti tudi z zdajšnjim fantom travme iz prejšnje zveze nisi predelala, ampak samo poglobila. Zelo toplo ti priporočam, da poiščeš pomoč psihologa/psihologinje in skupaj z njim/njo predelaš izkušnjo vsiljene spolnosti, nespoštovanja (fanta do tebe in same do sebe), hladnosti (v družini), čustvene odtujenosti, nezmožnosti izražanja lastnega mnenja, okrnjene integritete etc. Glede na to, da pišeš, da ti je fant odprl oči, da sveta okoli sebe ne vidiš več tako temno, je zelo verjetno, da trpiš tudi za blažjo obliko depresije. Stara si 18 let, kakor pišeš - zdaj je čas, da to urediš. Veliko hitreje in veliko učinkoviteje bo, kot če čakaš, da boš stara 20+, 30+, 40+ (saj razumeš, a ne?). Ko se, namreč, utečeš v neke vzorce funkcioniranja v odnosih, je te vzorce zelo težko spremenit - začni jih zdaj spreminjat, resno. Fant, ki ga imaš trenutno te ne razume in te ne spoštuje, če po tem, ko si mu zaupala izkušnjo, nate pritiska s tem, da ''ima premalo seksa'' in da ''se je že toliko trudil, pa nič, čeprav bi po njegovem že kaj moralo bit''. Nikakor, pod nobenim pogojem, se ne sili več. Nikoli. Če fant tega ni sposoben razumet in bit ob tebi, ni kaj dosti vreden. Sicer pa - možnost, da boš z zdajšnjim fantom ostala do konca življenja, je podobno kot v prvi zvezi minimalna. Ne uničuj sebe zaradi odnosa, ki deluje zelo soroden prvemu. Če ne boš ukrepala (se pravi, poiskala pomoči pri psihologu), je zelo verjetno, da bo naslednji odnos še slabši ... in naslednji ... in naslednji. Tega pa nočeš, a ne?

Srečno!
SavnaMan666
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 12
Na forumu od: 17. 7. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a SavnaMan666 » 18. Jul. 2015 1:27

Tako na hitro in na grobo bi rekel, da nisi spoznala pravega...

Vsi smo že imeli kdaj one-night-stand, kjer ni bilo prave kemije.
Pač prekineš stike in čao, živiš življenje naprej.

Ko bo prišel tisti pravi, boš vedela.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Jul. 2015 11:28

Čist možno, da imaš fizični defekt, isto kot imajo nekatere ženske, da so ves čas vzburjene. Jaz bi na tvojem mestu šel k zdravniku, če te to res tolko moti.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 18. Jul. 2015 12:49

Dioniz in savna (ali kako že): Pa kako lahko dajete take odgovore?! Mačistične in absolutno zgrešene. Še kako je očitno, da je punca očitno doživela travmatično izkušnjo in da tega ni predelala. Nič ni narobe z njo fizično, čisto nič ...

Pa še ta izbira besed ''fizični defekt'' ... ali pa tisto, da smo vsi že imeli ONS, kjer ni bilo kemije ... wtf?! Punca je pisala, da je eno leto in pol hodila s fantom, s katerim je TRPELA v spolnosti, ki ni nikoli poskrbel zanjo in ki jo je ''imel kot cucka'' ... punca ima zelo zelo jasno frustrirajočo izkušnjo, ampak mačističen odgovor je, da ''ni spoznala pravega'' (a.k.a. ni še srečala zlatega kurca, ki bi izbrisal njeno osebnost in jo spremenil v eno samo požirajočo vulvo) oz. da ima celo ''fizični defekt''. A pa vi veste, kake neumnosti pišete? In kako kvarno lahko to vpliva na mlado punco pri 18. letih, ki se je že dajala fantu, ki si ga ni želela in je bil z njo grob?! Fizični defekt ... :wall:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Jul. 2015 13:26

Kaj te s tabo je? Jaz sem čist resno mislil pa ni blo nič v mačističnem tonu mišljeno.



Lahko, da ima kaj kontra temu pa jaz nisem nič zasledil o kaki travmatični izkušnji v njenem zapisu, ampak samo da je njen prvi bil zelo slab ljubimec in ji je zlomil srce, medtem ko se ta drugi zelo trudi pa nič ne pomaga in enostavno ni vzburjena. Torej je lahko tud nekaj fizičnega narobe in ni nujno, da je mentalno.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 18. Jul. 2015 13:41

Pisala je, da jo je imel bivši fant ''kot cucka'' in da se je v spolnost silila ter da je bila spolnost boleča. Ponavljaj to eno leto in pol in kaj - imaš fizični defekt? Nimaš. Imaš pa psihično travmo ... novi fant pa je seznanjen s temi podatki in pritiska nanjo, da mu manjka seksa ... če tu ni očitno, da gre za psihične probleme, potem pa psihični problemi niti ne obstajajo, no ...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Jul. 2015 18:41

Ma meni se pa ne zdi tak konec sveta vse skupaj. Ne vidim nobenih 'fizičnih defektov' ali da bi avtorica teme imela splošen odpor do spolnosti. Preprosto napačen tip.

Si imela pri prvem fantu slabo izkušnjo, tako kot smo gotovo vse kot najstnice imele kakšno. Sedaj pa delaš napako, ker vztrajaš s fantom, ki te ne vzburja in se spuščaš v sex,ki si ga sama ne želiš. Potemtakem ni čudno,da je sex zanič in celo boleč. Takšno početje ni vredu in ne rabiš tega počet. Nikoli ne imej sexa z nekom,če sama ne čutiš,da to hočeš!

Glede na vse napisano je po moje edina rešitev,da prekineš zvezo s sedanjim fantom. Kot prvo te ne vzburja, začela sta zelo hitro po končani prvi zvezi, kar se zdi kot bi se hotela bolj kot kaj drugega potolažiti z njim. Plus naklonjenost in najverjetneje hvaležnost, ker ti je ' odprl oči in pokazal da svet le ni tako temačen' nista pravi temelj dobre in zdrave zveze.
Kakršne koli probleme ali morebitne začetne stopnje depresije imaš/si imela, moraš to razrešiti sama(ali s pomočjo psihologa če je potrebno) in ne prelagati tega na partnerja in dovoliti/pričakovati a bo on razrešil tvoje probleme. Je že očitno,da se takšne stvari nikoli ne dobro končajo.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 19. Jul. 2015 10:15

Avtorica nima fizičnega defekta, zbira pa "defektne" tipe, ki so egoistični.

Meni zgleda, da je imela travmo s prvim fantom, ki je gledal samo nase. S tem fantom ko si zdej očitno ni kemije, ko te ne privlači. Ne se krivit zarad tega, enostavno pojdi naprej.

Svetujem ti da delaš na sebi, saj sem dobila občutek da imaš nizko samopodobo. Glede spolnosti pa se začni samozadovoljevati, če se slučajno še ne, raziskaj kaj ti ustreza...
Partner, ki gleda samo nase te ne spoštuje in si te ne zasluži. Če misliš da v zvezi partnerju moraš v vsem ustreči, tudi v postelji, potem premisli od kod izhajajo takšni vzorci. Ali ste se doma kaj pogovarjali o spolnosti? Ti je tvoje telo všeč?
Predvsem se pa ne obremenjuj s tem, da si zbrala egocentrične tipe, veliko punc naleti na takšne... Nekaj se boš naučila iz tega in šla naprej. Toplo ti priporočam da s sedanjim fantom prekineš vse stike.

Ne predstavljam si sexa z nekom, ki te ne privlači - mora biti zelo neprijetno in ponižujoče.
SavnaMan666
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 12
Na forumu od: 17. 7. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a SavnaMan666 » 19. Jul. 2015 21:43

MarijaNana napisal/-a:Dioniz in savna (ali kako že): Pa kako lahko dajete take odgovore?! Mačistične in absolutno zgrešene. Še kako je očitno, da je punca očitno doživela travmatično izkušnjo in da tega ni predelala. Nič ni narobe z njo fizično, čisto nič ...

Pa še ta izbira besed ''fizični defekt'' ... ali pa tisto, da smo vsi že imeli ONS, kjer ni bilo kemije ... wtf?! Punca je pisala, da je eno leto in pol hodila s fantom, s katerim je TRPELA v spolnosti, ki ni nikoli poskrbel zanjo in ki jo je ''imel kot cucka'' ... punca ima zelo zelo jasno frustrirajočo izkušnjo, ampak mačističen odgovor je, da ''ni spoznala pravega'' (a.k.a. ni še srečala zlatega kurca, ki bi izbrisal njeno osebnost in jo spremenil v eno samo požirajočo vulvo) oz. da ima celo ''fizični defekt''. A pa vi veste, kake neumnosti pišete? In kako kvarno lahko to vpliva na mlado punco pri 18. letih, ki se je že dajala fantu, ki si ga ni želela in je bil z njo grob?! Fizični defekt ... :wall:



Haha ti imaš šele težave...res se mi smiliš, še bolj pa tvoj - sicer dvomim da obstaja :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Jul. 2015 7:52

Kaj je pa tle smešnega?
Ji je čisto korektno svetovala. Forum je vendar namenjen izpovedi težav in deljenju mnenj. Sploh pa je pogumno priznat in izrazit svoje težave,ne pa da bi bilo vredno kakšnega zasmehovanja..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Jul. 2015 10:00

Svašta, same cvetke, tale forum me spominja na portal ona-on, vsake tolko letijo ZS-ji :rolleyes: :tot:

Ti Savnaman pojdi v savno in tam piši svoje erotične štorije :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Jul. 2015 11:40

Haha ja čuftika mi kr bereš misli. Sej pr nekaterih je verjetno kar serijsko večini uporabnic, ker se jim ne da sodelovat na forumu in raje 'zasebno obdelujejo neznanke'.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
tenisac
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 68
Na forumu od: 20. 7. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a tenisac » 20. Jul. 2015 13:38

Stara si 18 let, nič bat, bo že prišel pravi. Jst sem star 27, pa še nisem nikol seksal z nobeno, razen s prostitutko.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Jul. 2015 14:00

:lol:

Možnost najti normalnega partnerja, po komentarjih sodeč, ki ima normalen odnos do sexa ---> ne temelji na slikah porno idustrija katera žensko predstavlja kot objekt, je očitno zelo majhna.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]