Pošiljanje svojih slik ?!?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Nov. 2018 19:40

Ma saj to je kar obojestransko, js bi tudi dala tipa v neko 'svojo kategorijo', če ne bi bila v zvezi in bi me za neke pol gole slike prosjačil.. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 09. Nov. 2018 20:01

Res je,
kot receno tudi sama nisem jemala prevec resno tipov, ki so mi ze takoj ponudili slike premozenja pod nos (iz tega kako se mi moski odloci predstavit se da vcasih marsikaj razbrat - od tega kaksen odnos zeli, do tega kako me on vidi). Ampak kot receno govorim zase in svoje izkusnje pri dejtanju v preteklosti, na podlagi cesar sem si ustvarila mnenje kot ga imam. Da so bili to vecinoma neresni tipi in available vecim zenskam hkrati (preverjeno), se zdalec nisem edina prejemala take vsebine. Od tega pa vcasih pac pride nek sklep o potencialnem kandidatu/kandidatki. So sicer verjetno redke izjeme. Ampaj ja, si ustvarjamo mnenje, hocemo, nocemo. Ker sem zenska pac pisem iz svojega vidika, ne vem kako moski to dojemajo (kar sprasuje avtorica teme) Ampak imas tudi folk, ki jih to ne zmoti in veselo prejemajo in posiljajo. Torej pravilnega odgovora na to ni, ker 100 ljudi, 100 cudi. Tistim, ki pase naj to pocnejo, se me ne tice- razen kadar je blo v vprasaju moj potencialen odnos.
Pri nasem odzivu na tole gre tudi med drugim za zanicljiv odnos do zensk, ki ga je capo ze veckrat na forumu izrazil.
Kar se tice porocenih ali ne, nima veze, komentirala sem zato, ker je emanuelo izpostavil. In mi je bilo smesno in mimo. In kolikor poznam take tipe ni 2x za reci, da je ta pripomba o nezazelenem wifey materialu letela na to, da je starejsa (ker vse po 25. je za odpad baje).
To je pa to, spet prevec materiala od mene za zabavanje capota.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 09. Nov. 2018 20:06

Mene pa iskreno čudi, kako so lahko gole/razgaljene (?) fotke merilo za ločevanje na „za ožent” in “samo za sex”? Tolk enih ogabnih stvari je, ki jih folk skrivaj počne in potencialne simpatije sploh ne vedo, tko da če se pošlje par razgaljenih fotk (nima veze spol), se mi zdi to še najmanj v primerjavi z drugimi stvarmi, ki jih ljudje počnejo. Al sem jaz kaj narobe tu razumela? Ne vem če sem že slišala, da bi to ljudem v zahodnih kulturah sploh blo pomembno merilo izbire. Razen če je govora v res nespametnem pošiljanju vsevprek, kazanje obraza in hkrati intimnih predelov/prosjačenje za slike po prvem dejtu ali še pred njim - bi blo fajn bolje definirat, ker to naredi ogromno razliko.

Sej danes ma že verjetno vsaka 2. ženska sliko v kopalkah na svojem instagramu/sliko razgaljene riti ko leži na postelji, tko da mislim da ostaja malo wifey materila za takšne kot je capo di banda in podobne. :mrgreen:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Nov. 2018 20:07

Ma kaj :D Js pa nisem sploh pomislila, da bi bil ta komentar s starostjo povezan. Sej tudi capo ni lih tolk mlad kolkr mam js v spominu, da bi tarčal na -25 :D

(Js si predstavljam, da če te en že na začetku praša, če mu neke svoje gole/ polgole slike pošlješ, da ni lih neki perspektivno.. Drugače pa meni dol visi za te slike, nej si folk pošilja če hoče, si nisem sploh nikol z nobenimi neki ful pisarila, tako da nimam teh problemov.. xD )
Zadnjič spremenil hayley, dne 09. Nov. 2018 20:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 09. Nov. 2018 20:17

Karkoli je ze mislil, je mimo, glede na to, da forumasic ne pozna. Koliko je star ne vem (30 zihr ze) vem pa da je pateticno, da en odrasel moski hodi na zenski forum provucirat.

Cryselle, meni osebno je veliko povedal pristop tipa. Ne samo v teoriji ampak tudi praksi. Tisti, ki so bili resni in spostljivi mi niso posiljal svojega ku$&& ze po prvem zmenku/dopisovanju. Nekaj odbijajocega mi je bilo pri tipih, ki so to tako zlahka poceli. In bolj ter vecim kot so bili tako zlahka available, manjso vrednost so mel v mojih oceh (za kaj resnega, kar sem iskala, ce bi se hotela samo zabavat me pa verjetno nebi zmotilo). Pa prosim ne mi o slut shejmanju. Ne bi bila resna z nekom, katerega ze vecina mojih kolegic intimno ‘pozna’. Ali ki hoce od mene intimne slike se preden me bolje spozna.
(Zato mislim, da pride lahko do tega, da je tip sicer vesel vroce fotke tako hitro, ampak se potuhnjeno vseeno poraja poleg se vprasanje ‘ce je meni tako hitro in brez problema poslala, kdo ve kolikim ze je?’ (mogoce sicer do kaksnih cisto po krivici.) Se mi zdi, da marsikatera mlajsa punca poslje samo zato, ker hoce tipu ugajat ali pa jo skrbi, da ga bo odvrnilo, ce mu rece ne v takem primeru. Zal.)


Kar pa se ne pomeni, da smo aseksualni, samo to je za moje pojme rezervirano za takrat, ko sva ze skupaj, za moj okus veliko bolj seksi in ne gre vec samo za tice in zizike, ki bi bili na razpolago se preden karkoli imas z nekom.

Kaksne slike pa dandanes mnoge zenske (in tudi moski) javno objavljajo gre pa vcasih ze prav cez meje dobrega okusa. Samo tako pac je v instagram generaciji, ko ze vsaka druga tamala hoce posnemat razne ‘Rihanne’ ali ‘Kardashianove’.

(Sem bila pa jaz marsikdaj ku$&, kes pi., lahka, samo zato, ker prihajam iz vzhoda.)
Chaski
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 114
Na forumu od: 9. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Chaski » 10. Nov. 2018 12:16

:)
Zadnjič spremenil Chaski, dne 02. Apr. 2021 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Nov. 2018 12:23

Ananhas napisal/-a:Karkoli je ze mislil, je mimo, glede na to, da forumasic ne pozna. Koliko je star ne vem (30 zihr ze) vem pa da je pateticno, da en odrasel moski hodi na zenski forum provucirat.

Se strinjam.

Sicer vsak dela po svoje, ko se pa govori o zanimanju v smeri veze in ne v smeri ff pa vseeno pričakujem, da moškega prej zanimam jaz kot oseba in do spolnosti pride spontano in ne kot rezultat filtriranja če sem spodobna ali ne.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 12. Nov. 2018 1:08

Saj ne vem kje naj začnem odgovarjati na te neumnosti zgoraj, pa tudi zakaj sploh začeti odgovarjati na mnenja "patetičnih" :razz: oseb. Ko prebiram odgovore sem dobil občutek, da sem 40 letni ekshibicionist... :lol: Zaradi mnenja na pošiljanje slik in testiranje partnerja sem bil oblajan, skurcan in popljuvan, postaran,patetičen ... :D prav smilijo se mi njihovi sopotniki.
Zdaj vsaki neumnost recitirati in odgovarjat je nesmisel, ker je tega preveč. Ja vem na ženskem forumu smo in ko enkrat v kurniku poči je veliko perja, petelin ne bo zmagal :wink:
Ker če se ne dojame, da ob napisanem wifey material za Emanuelo, zraven en velik lol smajko. Zdaj, če je že to prevelika uganka za vas kaj pomeni, potem škoda kakšnega nadaljnjega pisanja.

Je pa tudi napačno mišljenje, da so ženske samo do 25 leta dobre, z večino moškimi ki se pogovarjam, so jim najbolje okol 30 leta (par let gor/dol), ko so nekako dozorele, če seveda so, je pa odvisno individualno.

Zdaj mislim da ste dobil dosti kosti za glodat za par dni pisanja, me pa prav zanima, kam bom zdaj uvrščen, verjetno bom nek pohotni 60 letnik, ki ne vem kaj dela na forumu, kateri je rezerviran za izbrane punce :roll: Če je pa še cerkveno poročena pa itak dobi status moderatorja, očitno imajo cerkveni sistem, bolj je pobožna, bolj je položna. Mož/fant pa živi v fikciji ali si pa zatiska oči.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 12. Nov. 2018 9:25

Ok sorry capo, se razumemo :D

(moras pa priznat, da si ze veckrat provuciral)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Nov. 2018 9:59

Lol, meni deluje, da punce do 25 gledajo bolj tipi, ki so tudi sami -25. Za capota pa nisem mislila, da je okrog 60 (od nekje mam v spominu, da je okrog 35, 40, mogoče sem tudi kaj pomešala, ne vem) Glede starosti žensk, meni so, tudi ko sem bila sama najstnica ali 20, vedno zgledale bolj hude v starosti 25 - 30 in tam okrog..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 12. Nov. 2018 10:02

Glede let sem ga ocitno zamesala s tistim Macolo in njegovimi ostalimi 10 profili
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 12. Nov. 2018 12:58

Meni tudi zadnji komentar ne opravičuje prej napisanega, namreč zopet neke posmehljive primerjave žensk s kurami, moški pa kao petelin? To zame ni niti najmanj primeren nivo pogovora, še za srednjo šolo ne, kaj šele za odraslega moškega. Potem čez par stavkov spet “ženske so najboljše takeat in takrat”. Seriously? Takšne stvari sem nazadnje slišala med sošolci v nzajstniških letih. Če oseba ne more dozoreti (ampak: kaj pomeni zrelost je zelo zelo subjektivno) do nekje 25. leta, potem ji tudi št. 30+ nič ne pomaga. Pa ta “večina” s katero se capo di banda pogovarja o tej temi: kako je lahko to nek reprezentativen vzorec za delat zaključke, kdaj je povprečnemu moškemu ženska najbolj privlačna? Čisto preveč subjektivna stvar, da bi sploh se splačalo delat zaključke oz. se omejevat na številke.

Zanalašč pišem “oseba”, ker imam že dost teh stereotipov “moški dozorijo 5 let kasneje od žensk”.

Veliko preveč je izjem, ko pride do let, da bi lahko rekli “izjeme potrjujejo pravilo”.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 12. Nov. 2018 13:10

Ce ga bos jemala prevec resno, samo sebi po nepotrebnem dvigujes pritisk. :wink: Saj smo se ze precej pregovarjali, ko je bil se bolj aktiven. Ne pride se nikamor... skoda, ker bi se dalo neko mnenje (ker nasa mnenja in izkusnje se razlikujejo, kar je v splosnem cisto sprejemljivo in normalno) cisto na ok nacin izrazit brez spikanja in imet dejansko debato.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Nov. 2018 13:30

Jap, ni vse za jemat preveč dobesedno. Ma dobro, če so tipi, ki so nekaj čez 30, se meni zdi normalno, da se po večini bolj ujamejo z ženskami okrog 30, kot okrog 20..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Jackal
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 25. 11. 2018

Neprebrana objavaNapisal/-a Jackal » 25. Nov. 2018 15:45

beautifulme napisal/-a:Kako fantje gledate na to ko napišete punci s katero si pišete (niste z njo v zvezi, ampak se z njo poznate in je vse še na začetku da bi se nekaj razvilo) da vam pošlje svoje slike npr. v spodnjih hlačkah ali podobno ( ne GOLE! ) in dejansko te slike tut dobite od te punce? Vam poveča to zanimanje za njo ali vas vse skupaj odvrne, češ poglej jo k**** mi je kr poslala slike? :) :)

Samo zanima me vaše mnenje kako vi gledate na to vse :)


pozdravljeni forumasi,

ker je vprasanje zanimivo in se nanasa na moski del populacije, se bom potrudil in nanj subjektivno odgovoril.

Najprej, upam da je jasno da se gre za primer posiljanja eroticnih slik in bi bilo zato tudi bolj korektno ce bi bila tema naslovljena z "posiljanje svojih eroticnih slik!?" in ne "posiljanje svojih slik!?". Nenazadnje je zadeva vsaj malo bolj resna, kot pa primer dveh 10-letnih klincev, ki sta si na sportnem dnevu izmenjala nogometne slicice. Temu je tako ne glede na to, da avtorica dejanje poizkusa opraviciti z izmisljenim nastajanjem zveze, vprasljiva pa je tudi avtoriceva interpretacija golote, saj dandanes prosojno spodnje perilo pogosto ni smatrano kot golota, prav tako ni golota ce si zgoraj brez in si niple pokrijes s selotejpom. Se najlazje pa je navesti neresnico, kar je tudi najbolj verjetno. Sicer pa bolj pomembno kot kaj, je komu je bilo to poslano. Upam, da je jasno, da taksne slike - se posebaj, ce jih punca poslje v tako kratkem casu po nekaj smsih - navadno romajo tipom, ki imajo kup razpolozljivih zensk. Nekako velja pravilo, da ce je ona poslala slike,potem nikakor ni edina, sploh ce je slike poslala v casu ko ni bila v resni zvezi in ce jih je poslala hitro. Sicer pa delikatne slike pogosto koncajo v telefonskih datotekah z kreativnimi imeni kot so "goli otok", "crtica", "dzungla", "jumfer", "joski", ipd..., kjer si delijo prostor s slikami drugih punc. S slikami pa se navadno tudi "karta" - t.j. razkazuje med prijatelji.

Kakorkoli, mislim da je iz vsega tega razvidno, kaj si lahko moski misli o resnosti punce, ki izvaja eroticne igrice, npr. posilja svoje (eroticne) slike naokoli. Zase pa lahko povem, da taksna dejanja posebaj ne vplivajo na moje mnenje glede resnosti punce. Razlog je v tem, da punca nekje pred 30. letom dopolnjene starosti, zame nekako ni resen osebek. Sam punce vidim bolj kot ne za zabavo, kar je nekako logicno glede na to, da pretezno stanje v populaciji neznejsega spola ni taksno kot bi marsikateri moski hotel: pod noge se mece in vmesava v zveze ze zasedenim tipom, na pladnju nastavlja cesplje kelnarjem, varnostnikom in promotorjem zabav , nedolznost se rajsi izgublja na partijih z mestnimi jeb*ci ("razdevicevalci") kot pa z resnimi fanti, z 10+ let starejsimi neznanci se seksa po WCjih in kleteh , kondomi so za okras med tem ko so jutranje tabletke postale kontracepcijsko sredstvo, snema se pornice, na nabijanje in izvajanje fetisev pa se hodi k lokalnemu kasanovi, k mesni krogli, ker ga je priporocila frendica itd. Toliko o "resnosti". Jaz pravim "join the party" in kot moski opravi svojo misijo - povaljaj cim vec zensk, da bos vsaj imel vec seksualnih partnerjev kot ona in se ustali samo ko bo to res potrebno, torej ko si bos moral ustvarit druzino. Pa se za takrat si zapovni, da edina resna zenska v tvojem zivljenju, je samo tvoja mama.
Zadnjič spremenil Jackal, dne 25. Nov. 2018 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]