POMOČ

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

alfabeta
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 16. 8. 2018

Neprebrana objavaNapisal/-a alfabeta » 16. Avg. 2018 22:43

Pred dvemi leti sem se začel dobivati s punco ki je imela fanta. Kar hitro sva skočila med rjuhe, punca mi je bila super in sem si želel kaj več od nje. Po treh mesecih sem ji rekel naj pusti fanta in bo z mano ali pa naj pusti mene. Odločila se je zame. Po treh mesecih z mano, sem opazil da se je zaćela dopisovat z njim, in tudi dobivati (tuakj so bile prve laži). Zaradi tega sva tudi prekinila, ker je sama priznala da ne ve. Potem sva bila 2 meseca samo f** frenda. No nato pa mi je rekla da je spet z njim. Ampak, midva sva se klub temu dobivala in sexala je večkrat z mano kot z njim. Evo spet isto kot na začetku. Minilo je leto, spet sem ji povedal naj nekoga pusti. Pustila je njega. Potem sva bila po starih tirih frenda za sex. No pred kratkim pa mi je rekla da je sedaj tega zares konec. In ja ne boste verjeli spet je z njim. Tudi jaz razumem da je konec, čeprav zelo trpim ker jo imam zelo rad, jo pogrešam. Bilo je veliko ljubezni, sexa, laži solz in varanja. Jaz od začetka nisem imel noben druge, ker sem se zaljubil v njo. Nisva se skrivala (poznam njene domače ona moje...) Jaz vem veliko stvari o njenem fantu, on zame ne ve nič. ALI naj mu povem kaj se je dogajalo ali rajši ne? Po eni strani bi mu pa ne tolko zaradi tega da bi se njej maščeval, ampak da ne bo tudi on tak bedak kot jaz, ko so jo moji prijatelji videval z njim vsi pa so mislili da je z mano. Če bi jaz bil na njegovem mestu bi si to želel vedeti. ALI MU NAJ POVEM?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 17. Avg. 2018 20:21

alfabeta napisal/-a:Po eni strani bi mu pa ne tolko zaradi tega da bi se njej maščeval, ampak da ne bo tudi on tak bedak kot jaz, ko so jo moji prijatelji videval z njim vsi pa so mislili da je z mano.


Prej, ko si bil deležen rednega sexa, čeprav si vedel, da je v zvezi, ti je blo (očitno) vseeno, kakšen bedak on izpade. Tko da je malo težko verjeti, da ti je pa zdaj tolk mar zanj. Bi rekla, da gre predvsem za maščevanje njej, čeprav si še sam nočeš priznat verjetno, ker te še daje jeza, zakaj ni izbrala tebe.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 429
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 20. Avg. 2018 14:57

Kako si sploh želiš bit s tako punco, ki vara in ti veš za to? A misliš, da tebe pa ne bi varala - ali pa te mogoče je? Kako ji lahko zaupaš? Daj pozab na njo in pojd naprej. Predvidevam, da si še zelo mlad in nekoč se boš tepel po glavi.

alfabeta napisal/-a:Bilo je veliko ljubezni, sexa, laži solz in varanja.


A ti to ne pove vse? Daj imej malo samospoštovanja.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron