Ne najdem razloga oz. razlage

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

brezizhoda
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 7. 3. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a brezizhoda » 07. Mar. 2016 23:30

Torej rabil bi mnenja zensk, tipi obvoz;

Zgodilo se mi je, da sva z mojo punco prekinila zvezo pred dobrim tednom in sicer en dan pred mojim roj. dnem in hkrati pred 4-o obletnico.

Zakaj tocno, kdo je kriv za to nebi razlagal ker nisem tu da bi iskal tolazbo ampak glede na to, da sva imela v planu se preseliti skupaj v hiso njenih starsev ki zivijo spodaj se je stvar porusila cez noc. Oz., vsaj mislil sem tako.
Naj omenim da sva zivela 3,5 let v podnajemniskem stanovanju, kjer sva zacasno se vedno saj kot sem omenil, bi se sredi Aprila morala seliti.

Glede na to da zivim v tuji drzavi (ona je Nemka) sem se bal da sem ostal brez vsega in bom moral nazaj ampak dobre dva dni po tem ko so se strasti pomirile sva se lepo pogovorila in mi je sama od sebe ponudila da grem se vedno z njo v to hiso, sicer ne v isto stanovanje ampak prizidek. Locila naju bo ena stena.

Povedati moram se to da mi je vedno pomagala pri vsem in mi se vedno kot je razvidno iz mojega texta ampak kar mi ni jasno je to da se vedno pravi da ma custva do mene in "i still love u" in da je tud njej tezko ampak da pac ne more zivet tako naprej.

Po enem tednu mi koncno pusti da jo objamem, se dotikam, tud ksn kiss pade (ne na usta) ampak se vedno tudi pravi da je sigurna o tem da sva sla narazen in da mi noce dat prevec fizicnega stika, ker noce da dobim kaksne ideje da bo kdaj drugace.

Mislm, da ni treba ponavljat da bi bil rad z njo, ampak glede na to kar slisim od nje, z povabilom da grem se vedno z njo v to hiso, enostavno ne najdem razlage, ne glave ne repa. Dobesedno wtf?
In ne, ni oseba ki bi izkoriscala ampak mi je omogocila lepse zivljenje v tuji drzavi.

Mnenja?
Hvala ze vnaprej
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 08. Mar. 2016 1:33

Smo pa moški definitivno preneumni za takšne odgovore tako, da lepo da si nam napisal obvoz.
Mislim pa da brez da še napišeš zakaj sta šla narazen, ti niti uporabnice niti bog, ne bosta mogla najti pravega pojasnila...

Slika
Ja tako je pa to... ko pride preprost balkanac, na zelo legalno območje kraljic noči.
I feel your struggle :P
brezizhoda
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 7. 3. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a brezizhoda » 08. Mar. 2016 2:19

Hmm, capo di banda, najprej se moram opravicit...ni blo mislen da smo tipi prebutasti ampak pac ker se gre za zensko tkoda brez zamere :D

Zkaj sva sla narazen...pa dobr sej lah napisem; pac ker se nisva znala pogovarjat, moje nagle jeze, nezaupnja z njene strani za kar j eimela dober razlog (ni blo varanja) in pac ker je bla ze zlo dolg nesrecna kot je rekla.
Res je tud to da sem bil skor en mesc zlo slabe volje ker sm cutu da se nekej prstimuje in glede na to da sem mel dolg fris je blo to to.

in ja, zajebov sm js ampak kot sm omenu ze v uvodnem nagovoru, nism tu da iscem tolazbo, se manj ocitanje. vem da sm naredu dost stvari narobe ampak ocitno ce si /bos prebral text od zacetka je dost nejasnih stvari zakar sm pac odpru temo.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Mar. 2016 6:43

Meni ni prou jasno kšno mnenje bi zdej rad. Pač deluje mi,da se je odločila,da bo za njo bolje, če preneha s tabo in pač si se ji lahko malo zasmilu oz. je imela slabo vest,da bi te kar s prve vrgla nekam ven,zato ti je tisto ponudila in najbrž pričakuje,da boš s časom šel živet drugam..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Mar. 2016 7:57

Premalo informacij da bi razumeli zakaj je prišlo do tega.

Se pa strinjam z hayley, ona se je že čustveno in fizično odmaknila od tebe, in nekako zdaj pričakuje da boš sam to ugotovil in odšel iz njene hiše.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1813
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 08. Mar. 2016 20:09

če jo objameš pa ti ne pusti dajo poljubiš je the end...
mislim da ji je všeč nekdo drug, tebe pa ima še vedno rada in se čuti krivo da te je čist zaj... in zato ti še vedno ponuja pomoč.
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Prispevkov: 452
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 09. Mar. 2016 8:52

iii, model, kaj nisi gledal Conana, ko mu je oče dajal življenjske nauke in ga seznanil s tem, da v življenju ne moreš zaupati ne človeku, ne ženski niti živali...'samo temu lahko zaupaš.' je dejal, in vzel v roke meč. :D

Ženske imajo svoje fore, ki jih moški um, ki je navadno bolj racionalen (ni pa nujno) težko dojame. Zato iščemo neke vzročno-posledične zveze dejanj osebe, katere življenje vodita dva hormona - progesteron in estrogen...ti nas je stvar manj komplicirana, saj na nas topogledno deluje zgolj en hormon...testosteron...jajca so zakon :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]